Muodyv6 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 21:40 Brzezińska,wojska polskiego,strykowska aż do palki Jak by biało czarna CBR RR z plecakiem.. nie wiem kto to ale nauczyłbyś się patrzeć w lusterka....El 7**N 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 El 7**N po rejestracji można sądzić że to świeżo zarejestrowany motór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 @Doroti dzisiaj, rowerkiem na skrzyżowaniu Ks. Brzóski/Sędziowska. Dziś, około 20:10. Nie znamy się co prawda z reala ale koleżanek rudowłosych nie ma zbyt wiele na forum więc chyba upolowałem ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 po rejestracji można sądzić że to świeżo zarejestrowany motór Kierowca chyba też.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 scoti dzisiaj przed 19tą koło śląskiej pozdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 po rejestracji można sądzić że to świeżo zarejestrowany motór Rejestracja w tym miesiącu, ja mam CBRę z podobną kombinacja ale niebiesko - biało - czerwoną, nie jeżdżę z plecakami i byłem wtedy w domu więc to nie ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A zgadza się Rowerowaliśmy z Mężem dzisiaj ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zero prywatności wszędzie już nas wypatrzą ;p Nawet na rowerach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zero prywatności wszędzie już nas wypatrzą ;p Nawet na rowerach taaa ... to mam 2xbro ... nie muszę podawać "gdzie i kiedy"...? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wojtek (lansl) z plecaczkiem, 18.08- sobota godz 11 skrzyżowanie piłsudskiego/ siekiewicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Bartek, wiemy "gdzie i kiedy" A tak z innej beczki - czy ktoś już komuś postawił to upolowane piwo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 scoti dzisiaj przed 19tą koło śląskiej pozdr. true - pozdr 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zapomniałem, że jeszcze @Toschie na Dellu spotkałem, jak dobrze pamiętam po cywilu w Nissan Skyline http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Stroiłem i nie wystroiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Marta (Pavulonowa) upolowana dziś w Manufakturze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Godul upolowany wczoraj na Pilsudskiego ok godz. 22:00. Jest piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 daniel33650 & haser - obecnie siedzą pod Centralem w miejscu spotkań czwartkowych ps. może już czekają na jutrzejsze spotkanie ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 daniel33650 & haser - obecnie siedzą pod Centralem w miejscu spotkań czwartkowych ps. może już czekają na jutrzejsze spotkanie ^^ Pudło puDło!! :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Marta (Pavulonowa) upolowana dziś w Manufakturze Fakt, chciałabym jednak zauważyć, że skoro to miejsce mojej pracy to dość łatwo mnie tam spotkać :-P aczkolwiek gratuluję rozpoznania ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pudło puDło!! :riding: widocznie nicki pomyliłem (nie znam wszystkich jeszcze), jeden z upolowanych miał forumową kamizelkę, a drugi ubrany raczej luźno... z biurowca od 5 piętra w wzwyż już słabo widać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pewnie Julian 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wczoraj o 22:25 Central II w miare duza grupka przejezdzajac byla odcina przez 10s wiec powinni mnie pozac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Pewnie Julian PUDŁO tako rzecze ja, Król Julian 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 PUDŁO tako rzecze ja, Król Julian hehehe szaleństwo, szaleństwo 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie no "Julian" rozwala mnie na lopatki 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Upolowana grupka spod Centralu na wysokości Kerakolu jak jechaliście zapewne do Kruszowa. Peleton prowadził chyba Scoti. Niestety nie mogłem dziś dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi