działkowy emeryt Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 wczoraj Rokicińska/Hetmańska około 16:30 czerwona VFRa z kuferkiem a zaraz za chwilę po 300 metrach jakaś armatura w kierunku centrum... ... oba zeżarte na podwieczorek 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja to mam jakiś dar z tymi datami i godzinami Chodzi oczywiście o 13 sierpnia Wróżyć niestety jeszcze się nie naumiałam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 jaquzie przyleć no w czwartek , dawno Cie nie widziałem nie da rady robię w tym tygodniu na popołudnia.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 około godz 16 - 16;30 Darcio na ul łódzkiej w stronę konstantynowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ...około 11:30 dziś, jakiś FZ6N smądzący Zakładową, z kobitą na plecach - Dzejdzej...? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Wczoraj o 18:19 Okropna i Xanton na drewnowskiej (to ja machalem z puszki). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 wariat... machać potrafi ale zajrzeć nie łaska? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Masz piwko Kajman Ale fakt machałeś mało Ci się ręka nie urwała , pomijam uśmiech od ucha do ucha na Nasz widok Ja natomiast zastanawiałam się kto to taki machający oszołom bo fura nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 19;00 Czarno-czerwono-biała Yamaszka podjechała na Kusociśkiego koło Pizzerii Dwie dłonie i 10 min później śmignął z plecaczkiem. Na pewno od nas tylko kto?? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 offtop, w dwóch dłoniach mają zajeb#$%^ą pizzę i sosy (mowa tutaj o pizzeri na wólczańskiej, jak ktoś był niech da znać jak to wygląda na kusocińskiego). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 offtop, w dwóch dłoniach mają zajeb#$%^ą pizzę i sosy (mowa tutaj o pizzeri na wólczańskiej, jak ktoś był niech da znać jak to wygląda na kusocińskiego). Ja czasem jem na dwóch dłoniach Jeśli chodzi o pizzę to bdb robią i nie mam im nic do zarzucania Tylko dla nie których ludzi może się nie podobać jedzenia w lokalu, a nie na zewnątrz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Upolowałem "działkowca" na myjni pod Tesco http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no... traktor zażywał kąpieli ... masz bro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ..około 11:30 dziś, jakiś FZ6N smądzący Zakładową, z kobitą na plecach - Dzejdzej...?a to moze i ja ale GSR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a to moze i ja ale GSR tfu, jasne że GSR! pomerdało mnie się ze starości http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png ... jak połknięty przez czarne kombi to mus, że Ty 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jak połknięty przez czarne kombi to mus, że Ty jakis pewnie wariat jechal tam przeciez jest 50 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jakis pewnie wariat jechal tam przeciez jest 50 trzymajmy się wersji Twoje 50, moje powiedzmy ...52 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zapomniałem, że jeszcze @Toschie na Dellu spotkałem, jak dobrze pamiętam po cywilu w Nissan Skyline http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 QRS 10:00 Rzgowska CHOJNY w stronę Rzgowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 QRS 10:00 Rzgowska CHOJNY w stronę Rzgowa zgadza się, jechałem do szpitala w Opocznie cały czas w tej sprawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzis godzina 11 55 droga Brzeziny -Rawa Maz przejazd kolejowy w miejscowości Rogów yamaha mt.. kobieta napewno bląd..A te oczy hmm miała zielony plecak ktoś od nas>> 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ostatnio często widuję Kawasaki 1400 z takim odblaskiem POLAND na szybie, to ktoś od nas, nieprawdaż? A teraz na 100%: 11:57 na włókniarzy czarny Vstorm Pan w kasku białym od sharka, i na 100% od nas, bo poweidział ze widzial zdjecia mojej apki na forum Przyznać się kto to był 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A teraz na 100%: 11:57 na włókniarzy czarny Vstorm Pan w kasku białym od sharka, i na 100% od nas, bo poweidział ze widzial zdjecia mojej apki na forum Przyznać się kto to był no to mnie ustrzeliłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No, to stawiasz tymbarka Nie, zartuje. Ale upał dzisaj, po tym jak pojechałeś prosto ja skręciłem i długa do domu, wytrzymać się nie da 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A któż to pol godzinki temu zatrzymal sie kolo mnie przy zjezdzie z wiaduktu na Rokicinska by ewentualnie pomoc, jak stalem na awaryjnych i rozmawialem przez telefon? Z wrazenia zapomnialem zapytac, czy to ktos od nas czy nie Kojarze tylko, ze moto mialo gmole z tylu i chyba plakietki od "L"-ki 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi