Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SCIGACZ4 dziś o 19:10 z plecaczkiem na Pabianickiej przy Porcie, a następnie o 19:35 na Al. Włókniarzy przy Makro. Trafiłem? (browarek). :cheers:

Opublikowano

O f*ck :smile: tak trafiles :smile: właśnie wtedy Oliwke wozilem :smile: browarek musi być :smile:

Opublikowano

Inflancka/ Łagiewnicka chwila przed 8 - wiśniowa R1 a za nim Repsol, czyżby Tomek z ...J (zapomniałem imienia, o kurczę)

Opublikowano

Poza kilkoma dosłownie osobami zbyt wielu z was nie znam niemniej dziś mijałem się na Zachodniej przy Ogrodowej z pięknym czarnym Zephyrkiem (jeśli wzrok mnie nie myli). Kiwnęlismy sobie wzajemnie. Ktoś z szanownego grona?

Opublikowano

W Zgierzu jakiś dziwny trójkołowiec (dwa koła z przodu) z żółtym KTM na plecach (rejestracji nie widziałem)... śmigał między samochodami że dogonić nie mogłem... To ktoś od Nas?

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

Piaggio MP3?? ;)

128330.png
Opublikowano

Piaggio MP3?? ;)

a wiesz że chyba tak (chyba 250-tka) : ale to popylało po drodze jak szalone :ohmy2:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

A ja w weekend mam darmowe piwo :smile: :) :smile:

Scoti, Różowa, Smooth, Tomi i cała reszta godz. 00.15 na wysokości starego Selgrosu UPOLOWANI !!!! :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

A ja w weekend mam darmowe piwo :smile: :) :smile:

Scoti, Różowa, Smooth, Tomi i cała reszta godz. 00.15 na wysokości starego Selgrosu UPOLOWANI !!!! :smile:

To oni :biggrin: Dobrze ze jechali za mna i mnie nie widzialas :biggrin:
Opublikowano

Właśnie się tak zastanawiam, bo jechaliśmy w 4 motocykle. Czyli Wojtek, Ja, Łukasz i ten gość co na koło ciągle dawał.

Paulina i Michał nawet mi (najwolniejszemu z w/w czwórki) zniknęli z lusterka wstecznego.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

Paulina była zaraz za Wami i ktoś jeszcze Was gonił z plecaczkiem :smile:

Lansl no nie wiem jak ja mogłam czerwonego koguta przeoczyć :P

ale jak już się przyznałeś to dwa piwa ( ty i Marta ) do kompletu :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

działkowy emeryt
Opublikowano

V-Strom z blaszanymi kuferkami na skrzyżowaniu Zakładowej / Olechowskiej, wczoraj koło 23-ej... QRS wisisz mi "bronka" ? ;)

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

V-Strom z blaszanymi kuferkami na skrzyżowaniu Zakładowej / Olechowskiej, wczoraj koło 23-ej... QRS wisisz mi "bronka" ? ;)

pudło - ja mam kufry Givi (czyt. plastiki) ;)

Opublikowano

zgadza sie a gdzie byłeś???

Opublikowano

zgadza sie a gdzie byłeś???

Szedłem chodnikiem ;)

może łatwiej nanieść na mapę punk gdzie się upolowaliście :smile:

Słuszna uwaga :smile: Naniosłem :decayed:
Opublikowano

Jedi przed McDonald's na Rzgowskiej dziś koło 22

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

łe, a ja jechałem tamtędy o 22:20, i nikogo nie widziałem.

tylko wracając z garażu widziałem jakieś 2oo jak podjechały na tuszyńskiej pod "oazę" (całodobowy alkoholowy) ;) pragnienie złapało ? :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

jaquzie przyleć no w czwartek , dawno Cie nie widziałem

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

Opublikowano

14.08.2012, 18:25, Zachodnia/ Lutomierska - Smooth :smile:

Opublikowano

Hej

14.08.2012, 18:25, Zachodnia/ Lutomierska - Smooth :smile:

Można się do Ciebie na wróżby zapisywać? Bo też chciałbym wiedzieć gdzie będę dzisiaj o 18:25 ;)

Pozdrawiam