Zidus Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tak, upolowany. Piwa nie postawie bo mi nie sprzedadzą ...ale chłopaki z tobą pojdą do sklepu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Upolowalem Suchego z ekipa jak wracalem z nad morza 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Upolowalem Suchego z ekipa jak wracalem z nad morza Zgadza się + zaliczyliśmy wspólną przygodę z gościem w Oplu na Strykowska/Palki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tak wogole to co ten dziadek odwalil ? Zostawil 100m gumy na asfalcie ale czy on sie jakos zagapil czy co ? Suchy: ..uj go wie Myślałem, że wjedzie gościowi w tyłek więc zwolniłem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Halo, halo, to ja Was upolowałamOj tam oj tam;D nie byłaś w kombinezonie zamiast kasku miałaś duże Oczy Muchy więc weź tu cię rozpoznaj;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dziś godzina około 20.10 ul rokicińska/Malownicza ford focus z "dziwną żółtą naklejką " czyżby Thebestof78 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 dziś o 12 glinnik Lansl . Poznałem po niebieskiej elce na dachu . Ale prędkość to nie było czysta lecz czydzieści . Jak to znosisz Ciężko ale po całym dniu, odstresowuję się na mojej R1 Przez Glinnik bardzo często przejeżdżam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dzisiaj na Włókniarzy / Św. Teresy kilka minut po 20 upolowany haser oraz Julka dodatkowo jechały jeszcze 2 motocykle, ale nie zdążyłem zauważyć kto to był ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dzisiaj na Włókniarzy / Św. Teresy kilka minut po 20 upolowany haser oraz Julka dodatkowo jechały jeszcze 2 motocykle, ale nie zdążyłem zauważyć kto to był ... Upolowani Powiem Ci w sekrecie, że jeszcze był peku84 to zaraz napisz, że go upolowałeś i zgarniaj bro 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 18:40 Zachodnia/Legionów, niebieska R6 i kolorowy kask - czyżby Julka w drodze pod Central? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 18:40 Zachodnia/Legionów, niebieska R6 i kolorowy kask - czyżby Julka w drodze pod Central? 18:40 będzie za godzinę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mój błąd Tak to jest, jak człowiek odlicza minuty do wyjścia z pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 18:40 Zachodnia/Legionów, niebieska R6 i kolorowy kask - czyżby Julka w drodze pod Central? Upolowana 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 14: 20 skrzyżowanie koło rynku Bałuckiego . W stronę Manu , czarna Hayabusa z kufrem , Driver w spodenkach . Nawet dość spory kawałek na kole ujechał ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Julka sporo tych browarów już się pozbyłaś a mnie nie wkręcaj w żadne historie bo Cię całe forum upoluje w weekend:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Julka sporo tych browarów już się pozbyłaś a mnie nie wkręcaj w żadne historie bo Cię całe forum upoluje w weekend:P Śrubkowski, Ty nie bądź taki mądry, bo bez moto to i tak się nie liczy 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wszystko się liczy:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kto jechał na Thunderze z @kubasmta i krzyczał "To Admin, to admin!" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kto jechał na Thunderze z @kubasmta i krzyczał "To Admin, to admin!" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif lol to ja, bo się @kubasmta kłócił, że nie Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dopiero jak zobaczyłem rejestrację i napis z tyłu uwierzyłem no cóż jesteśmy ludźmi więc się mylimy w końcu świeżak jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Trasa Strykow-Zgierz na wysokosci Dobrej godz 11:15malowanie Repsola czyzby Lans albo Sulik bo nie wiem ktory czym smiga:-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzisaj 9.33 na strykowskiej blisko rogowskiej czerne CBR F4 i po boku napisy chyba właśnie CBR takie pomrańczowe, coś mi się wydaje że kogoś takiego mamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 adrian na yorku na rondzie solidarnosci o 16.22. popraw mnie jak sie myle:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzisaj 9.33 na strykowskiej blisko rogowskiej czerne CBR F4 i po boku napisy chyba właśnie CBR takie pomrańczowe, coś mi się wydaje że kogoś takiego mamy na forum no mamy hasera 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 pabianicka w stronę ikea o 20.00 dwa scigi jeden chyba r 1 drugi nie wiem ale miał chyba oponę uwaloną gównem bo kładł się slalomem jakby chciał by odpadło:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi