xanton Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 peku84, Cyp, albi, ruda i Okropna zlapani w Kruszowie o 20.50 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Miqul - Wyszyńskiego/Retkińska 16:57....Michał, STiajem nie mogliśmy Cię dopaść, a prosiaka tuż za Tobą pykneliśmy ...co Ty masz za ćwiartkę? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wczoraj CBR użytkownika scigacz4 upolowana pod Cinema City koło 21 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgadza się, z żona do kina pojechał. Był u mnie po kask 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Na Maratońskiej przy CH Retkinia - zielona Kawa, motÓrzysta w kasku malowanym w karty do gry, Stałem obok na eLce i usłyszałem w słuchawce "sprawdzisz się z nim?". Ktoś od nas jechał pod central? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Xanton, Okropna, Peku, i para na Fazerku upolowani w MC przy Gdańskiej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Widzę że Xanton i Okropna ostatnio się bardzo często upolowani - będziecie musieli browarki w hurtowni kupować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Pomarańczowa Apka i lewa w górze na drodze do Arturówka, NoPel? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Aleja marsz. Józefa Piłsudskiego dziś godz około 17. cbr f4 ...właściciel miał na sobie kombi Dainese... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja dziś spotkałem srebrne moto bodajże cb500???ulice Zachodnia potem Drewnoska i ja skręciłem do Kuby około 18.45 jak wracałem od niego to znów to moto z Łagiewnickiej w Inflancką,najprawdopodobniej Dziewczyna aha miała/miał na sobie kamizelkę odblaskową.?czy nie tylko ja nie mam z kim jezdzić???? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Adi 20:50 DELL. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 oj jak wszyscy wszystko w wszystkich wiedzą kiedy z kim i dlaczego dziś około godz. 22:00 czarna SUZUKA gsf na piłsudzkiego a potem na rydza Pozdrawiam kolege 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 piłsudzkiegoSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS na litość boską........ 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 przepraszam....... biję się właśnie w pierś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 to ja donoszem upszejmnie co nastempóje : strozz dziś tzn fczoraj rug Włukniaży a Srebżyńskiej o dokładnie 15:27 . Pifko do kolekcyji bercikoski czego tak syczysz ?? wiesz o co chodzi ? wiesz ... to nie sycz jak wściekła kobra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Przepraszam, następnym razem się powstrzymam... 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wczoraj 18:55, Pilsudskiego przy Przedzalnianej w strone centralu GSRem ktos zasuwal - Dzejdzej? :> 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Kogo wczoraj ok 21 koło śmigłego rydza puszczałam na światłach? Zielona Ninja i motórzysta w szoku że mu puszka zjechała na światłach aż się obejrzał i pomachał 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Kogo wczoraj ok 21 koło śmigłego rydza puszczałam na światłach? Zielona Ninja i motórzysta w szoku że mu puszka zjechała na światłach aż się obejrzał i pomachał NIe tylko ty dajesz pierwszeństwo motocyklistą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gifOstatnio we wtorek jak wracałem z egzaminu w Piotrkowie tryb pomogłem kierowcy xjr 1300 w zamian otrzymałem ładne podziękowanie. ..kierowca był zaskoczony moją postawą gdyż czekał w deszczu dobre 5 min by ktoś pomógł mu się włączyć do ruchu.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wczoraj około 14 na ul. Strażackiej mijaliśmy się z JAQUZIEM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Upolowana CBR F2/F3 przed chwilą w Porcie Łódź na parkingu przy Torze Kartingowym Kierowca + "plecaczek" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 wydaje mi się że widziałem dzisiaj po 15 jak jakubko krążył po konstantynowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Julka w galerii ustrzelona,zamiast piwa wisisz kawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 20:20 fazer 600 niebieski kolega miał kurtkę metro w stronę pabianic pabianicką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Pomarańczowa Apka i lewa w górze na drodze do Arturówka, NoPel? Tak, to ja byłem . Pozdrawiam A ja dzisaj na strykowskiej: Pan na GSXF (jajko) z kuframi, powiedział ze z mazur wraca, potem R1 takie piękne wiśniowe, i koleś na nim chyba w kamizelce odblaskowej, potem VFR to takie starsze, niebieskie, następnie Speed Triple biały, koleś na nim w beżowych alpinestarsach na nogach, granatowe 636, i chyba na tyle Ktoś od nas? Dodam że był to odcinek strykowskiej od brzeźińskiej aż do ronda do autostrady A2. Dzisaj, tak około południa ale głowy sobie nie dam uciąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi