Dann Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Arecki -godz 12.30 dziś Obiady domowe ul Aleja marsz. Józefa Piłsudskiego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Xanton przy Castoramie na wylocie na Zgierz ok 22.30 oczywiście z obstawą Okropnej w puszce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif chciała nas chyba przejechać ale nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pani na Cebuli z różowo-fioletowymi naklejkami, w towarzystwie innej Pani na Jawie - w poniedziałek na Rokicińskiej przy Augustów. Musi być stąd, ponieważ zostałą upolowana obiektywem wczoraj pod centralem Różowa Pantera z koleżanką, Jawę widziałem na Dołach koło 21 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Po 22 na Brzezińskiej Hornet i Suzuki Co się nie przywitaliście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Po 22 na Brzezińskiej Hornet i Suzuki Co się nie przywitaliście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Hornet i CBR :-P pewnie się nie przywitaliśmy, bo zbyt szybki byłeś :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Czarna tez Was widziałem, ale LwG nie było bo z psem na smyczy tak trochę głupio machać 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Czarna tez Was widziałem, ale LwG nie było bo z psem na smyczy tak trochę głupio machać Jak jeżdżę autem i mija mnie moto to mam odruch machania, więc jestem w stanie zrozumieć wszystko ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hornet i CBR :-P pewnie się nie przywitaliśmy, bo zbyt szybki byłeś :-P Ciemno było więc mogłem się pomylić Jakąś zamulę mieliście na światłach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pavulon , obstawa :) i wcale Was nie chciałam przejechać tylko musiałam zmienić pas aby zawrócić po Justynę ( narzeczoną Blefta) , a że robiłam to na ciągłej .... no cóż tak pomalowali ulicę głupio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Xanton przy Castoramie na wylocie na Zgierz ok 22.30 oczywiście z obstawą Okropnej w puszce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif chciała nas chyba przejechać ale nie wiem U mnie burza w mózgu była - znam - nie znam okazało się, że swojaki, wracaliście z M1?Piwo przy, mam nadzieję lepszej pogodzie i najbliższej okazji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Olo raczej Hornet i YamahaR6 za szybki byłeś a jak piszesz zamuła poszła na światłach wiesz nie zawsze trzeba odkręcać na wariata spokojna i przyjemna jazda też jest ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pavulon , obstawa :) i wcale Was nie chciałam przejechać tylko musiałam zmienić pas aby zawrócić po Justynę ( narzeczoną Blefta) , a że robiłam to na ciągłej .... no cóż tak pomalowali ulicę głupio Spoko- tragedii nie było, wczoraj więcej osób chciało nas przejechać U mnie burza w mózgu była - znam - nie znam okazało się, że swojaki, wracaliście z M1? Piwo przy, mam nadzieję lepszej pogodzie i najbliższej okazji. Cieszę się, ze jesteśmy nierozpoznawalni, bo ostatnio nawet ciężko nalać do baku, nie mówiąc już o stawianiu piwa Owszem, wracaliśmy z M1, na które nie dało się wjechać- nawet się z tego uśmialiśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Spoko- tragedii nie było, wczoraj więcej osób chciało nas przejechać Cieszę się, ze jesteśmy nierozpoznawalni, bo ostatnio nawet ciężko nalać do baku, nie mówiąc już o stawianiu piwa Owszem, wracaliśmy z M1, na które nie dało się wjechać- nawet się z tego uśmialiśmy A to też chyba Was widziałam jak jechałam pod central ;p Tylko dopiero jechaliście do M1, ale mogę się mylić bo sporo motocykli minęłam na brzezińskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A to też chyba Was widziałam jak jechałam pod central ;p Tylko dopiero jechaliście do M1, ale mogę się mylić bo sporo motocykli minęłam na brzezińskiej Dokładnie tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dokładnie tak Tzn, że dostanę piwo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pani na Cebuli z różowo-fioletowymi naklejkami, w towarzystwie innej Pani na Jawie - w poniedziałek na Rokicińskiej przy Augustów. Musi być stąd, ponieważ zostałą upolowana obiektywem wczoraj pod centralem Wszystko się zgadza 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 19:10 na pomorskiej w strone ronda solidarnosci, czarna yamaha, z plecaczkiem. ktos od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sobota.. ul. Łaska na światłach przy Lidlu. Zapewne Byku (bo biała R1 ze złotymi elementami) i jeszcze czerwony sport (jak dobrze pamiętam) ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Byka Yamaha chyba zmieniła właściciela http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 aaa to sorry czyli kogo teraz jest? ;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Widziałem zdjęcie jak odjechała busem, więc chyba gdzieś daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tzn, że dostanę piwo? Skoro i tak spotykamy się na moto to może być ciężko, ale się pomyśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 dzejdzej dzisiaj u mnie w nakładzie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown08 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Granatowa Diversion na Limanowskiego o 17:08 (ktoś ładnie podziękował za wpuszczenie na światłach przy Urzędniczej ) Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi