Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W godzinach wieczornych? ;>

Tak, zdaje się że to była 20 z kawałkiem albo 21 z kawałkiem nie pamiętam już dokładnie.
Opublikowano

Chwalic sie kto wczoraj byl naprzeciwko Kebabhousa :P bylo ok 5 moto :P ok 21:) :riding:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Tam zwykle te same moto stoja i ci sami ludzie :>

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Opublikowano

tylko pytanie czy byl tam ktos z naszego forum... :smile::P

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Hmm... Patrycja na Brusie w godzinach popołudniowych ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

No to upolowałeś :smile: Powrót z pracy, między godz. 16 a 17. A ja Cię widziałam ? :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Hmm, chyba nie. Niestety złapałem dzisiaj kapcia w drodze do szkoły, moto musiałem zostawić na stacji w Konstantynowie. Gdy Cię widziałem jechałem tramwajem po moto :smile:

Opublikowano

To nie widziałam :smile: Zastanawiałam się, bo widziałam tylko 2 motocyklistów, jednego w Konstantynowie i drugiego na Włókniarzy :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po 20 godzinie na placu Dąbrowskiego, R6 -> kolega w krótkich spodniach :smile: ale czy od nas z forum nie mam pojęcia -> musiało być ciepło

Opublikowano

Przemski z kolegą Łukaszem (nie kojarzę nicku) - upolowany w McDonald's na Widzewie Wschód :smile: Później Crosiak na Dellu i kilku nowych motocyklistów :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Upolowany bodajże ósmego, MUODY ok 16 najpierw naWłókniarzy, a potem naWięckowskiego skręcający wŻeligowskiego a potem chyba w Zieloną :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byku - wczoraj - niech sam powie gdzie :P;) Pozdro!

icon3.png
Opublikowano

mnie upolowała policja w niedzielę w justynowie około godziny 15.30 . 94 w terenie zabudowanym . policja spoko dostałem pouczenie .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Też ich widziałem, na szczęście w momencie gdy ich mijałem radar na masce leżał :biggrin:.

Opublikowano

Kydy dzisiaj w Piotrkowie :biggrin:

lucas666 30 Października w Piotrkowie :biggrin:
Opublikowano

YKSILION TO MOŻE TY MI MRUGAŁEŚ ŚWIATŁAMI ZA ZAKRĘTEM W JUSTYNOWIE

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Ja raczej nikogo z forum nie znam a juz po motocyklu nie poznam na pewno. Ale dziś koło 12:30 może 13 jechałem na schodach ruchomych w Galerii Łódzkiej z kimś kto na pewno podjechał motocyklem. Był w towarzystwie atrakcyjnej pani.Trochę później na Sienkiewicza przy galerii jechał Bandit 1200 z kufrem. Ktoś z forumowiczów to był?

Opublikowano

Jakubko parę minut temu u niego w serwisie ;D Pogadane było

Opublikowano

o to widze Muodyv6 zz mnie wylukałeś wraz z cbr 1000 jak jechaliśmy na oględziny jednego motorku :smile:

Opublikowano

Ja raczej nikogo z forum nie znam a juz po motocyklu nie poznam na pewno. Ale dziś koło 12:30 może 13 jechałem na schodach ruchomych w Galerii Łódzkiej z kimś kto na pewno podjechał motocyklem. Był w towarzystwie atrakcyjnej pani.Trochę później na Sienkiewicza przy galerii jechał Bandit 1200 z kufrem. Ktoś z forumowiczów to był?

Jarek wierz mi ze jest sporo osób ktore znasz tyle ze nowe forum i dlatego..A jak tam sie w malzenstwie wiedzie? za***isty pomysl z cylindrem na moto - tak w ogole to ostatnio chyba cie wlasnie wtedy widzialem ;pJa po przerwie na stunty znowu wracam na drogi ale raczej gdzies na dalsze trasy niz w kolo pieca.