Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 to stawiasz browara 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Adany nie na paradzie ale na powrocie w Brzezinach 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wczoraj grupa motocyklistow pod kosciolem na Retkinskiej. Piekna chmura biala sie objawila nad drzewami. ktos cos palil? He he he Dzisiaj rano R1 kolorowe z crashpadami i kobitka w bialym kasku.(podobno siostra jednej z wlascicielek box. R1 pod CH RETKINIA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wczoraj na wycieczkowej ok. godz. 10;30 czarny Fazer na złotych lagach, to na pewno od nas bo widziałem gdzieś takie moto, przyznawać się. Czerwony w grafitti chopper na Włókniarzy koło 13;00-14;00 leciał na południe. I parę innych motongów ale nie pamiętam szczegółów. Muszę chyba na kartce robić zapisy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wczoraj, ok. 22, spod Oberży Złoty Młyn w Kruszowie ruszało 5 bajków (osób na nich więcej, chyba 7 ). Na światłach w Tuszynie jeden mnie omijał poboczem i mi pasażerkę wystraszył http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif . Nasi to byli czy nie nasi? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 hahahaha kolejny mistrz pobocza? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzisiaj kilka minut po 18 czarna CB500 na skrzyżowaniu Piłsudskiego/Kilińskiego - czyżby Ridrick? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Haser przed 8-ą na brzezińskiej przy janosika;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Przyznawać się, kogo upolowałem aparatem w sobotę koło 15;00 na Okólnej? Tutaj fota: http://content.screencast.com/users/Aidekk333/folders/Jing/media/aa24d51c-11dc-4b64-8415-9592943bfda0/2012-06-25_0857.png 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dzisiaj Macix tuż przed 8 na Zgierskiej, na odcinku Dolna - Drewnowska. Wczoraj w okolicach 21 zdaje się zielona CB1000R przemknęła mi Zgierską przed nosem jak stałem na światłach na wysokości Nowej Gdyni. Działkowy Emeryt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 czyżby Ridrick?Czyżby czyżyk nie to nie ja wczoraj na rowerku dbałem o kondycje Ktoś od nas wczoraj stał pod Centralem II około 23:20 ??? Były trzy maszynki ale nie wiem co dokładnie. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 wczoraj na rowerku dbałem o kondycjeJest odpowiedni temat dla śmigających rowerkami dla zdrowia. Zapraszam panie Przemku, proszę nam dodać motywacji bo się z bleftem zmawiamy już 2 tygodnie i nic z tego nie ma. Każdy jeździ z kobitą albo sam... Dodatkowe 2 motongi: Gixx 600-750 w fabrycznym niebiesko-białym malowaniu i rider w podkoszulku na Włókniarzy koło 17;00 niedziela. Fireblade 1000 (rocznik 95+) koło 21;50 na Mickiewicza, też niedziela 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wczoraj w okolicach 21 zdaje się zielona CB1000R przemknęła mi Zgierską przed nosem jak stałem na światłach na wysokości Nowej Gdyni. Działkowy Emeryt? @ Greg - niee.. pudło! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif o ty porze haratalimy abo jeszcze Dyll'a abo uż yL-ke na Dumbroskiego dzięki czymu poznalim dwu FŁM-owców na CyByRy - Kuba na RyRy wymiata ... nu ji piuntka dlo Bulby z plecokiem 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Około 21.30 na Radogoszczu upolowany Aidekk w towarzystwie dwóch niewiast 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gdybym piła piwo mogłabym się domagać w drugą stronę, bowiem upolowaliśmy o 21.30 na Radogoszczu xantona i Okropną Ale zadowolę się przyjemnością zapoznania, bez piwa się obchodzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Kto szaleje na cbr ce biało czerwonej po Retkini ???? i na dodatek w dzinsach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif A to chyba ja pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gdybym piła piwo mogłabym się domagać w drugą stronę, bowiem upolowaliśmy o 21.30 na Radogoszczu xantona i Okropną Ale zadowolę się przyjemnością zapoznania, bez piwa się obchodzę To ustalmy, że piwo wzajemnie znosimy nam również było bardzo miło osobiście poznać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No razem z Doroti i moja Dorotką upolowaliśmy xantona i Okropną. Ja myślałem, że to autko z nalepką forumową "Motocykle sa wszędzie" to blefta, a tu taka niespodzianka Michała od razu po fryzurze poznałem. Pozdrawiamy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Bardzo miło było Nam się wzajemnie upolować zamiast piwka może kawka mrożona ? Pozdrawiam Dorotki dwie i Maćka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzisiaj rano, kilka minut po 8:00, Al.Krakowska w stronę Konstantynowskiej, ktoś na Hondzie. Nie zdążyłem zwrócić uwagi na model i kolor natomiast dało się zwrócić uwagę na dobre 200m pod prąd i przy tej okazji jazdę po drugiej stronie wysepki na jezdni, 2x podwójna ciągła i przejście dla pieszych (to wszystko na odcinku 200-300m). Wspaniałą opinię wyrabia nam ktoś ktoś taki, nie mówiąc już o zagrożeniu na drodze. Oczywiście i tak spotykaliśmy się na kolejnych światłach... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dziś o 17:15 Jaquzie na Kilińskiego przy Broniewskiego 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 trafiony zatopiony. a co ja tam robiłem hm ? no dobra, wracałem z retkini, gdzie obczajaliśmy ze znajomym Frezarkę (fazerkę). a koleżanka autkiem? bo 2oo nie widziałem... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 a koleżanka autkiem? bo 2oo nie widziałem... Autkiem niestety :/ Pięknie, to ja macham i macham i nic Dziś na Włókniarzy po 17 srebrny Burgman, czyżby Bulba? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 dzis 6:20 z Dubois w Pabianicka yamaha na zlotych lagach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wczoraj grupa motocyklistow pod kosciolem na Retkinskiej. Piekna chmura biala sie objawila nad drzewami. ktos cos palil? He he he Hehe, chmura to byla konkret bo kazdy palil co mogl:D Obstawa slubu byla i same stunty i driftowozy byly:) I tak do samego Aleksandrowa:) W sumie moge sie czuc jak upolowany:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi