spowiednik Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Też mam takie wrażenie, bo zdjęcia niczego nie wnoszą do dyskusji. Dziwny ten post :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Hmm, a tak jak się przyjrzeć, to na pierwszym zdjęciu ta ciężarówka niebieska ( śmieciarka?) stoi na dwóch pasach .... całkiem bokiem? A jeszcze jest kawałek do świateł.... Tak jakby wyjechała z prawej i przez korek nie dała rady na raz skręcić na pas do lewostrętu. W każdym razie wygląda to tak, jakby przyblokowała oba pasy do lewoskrętu. Hmm, nie wiem... nie znam sytuacji kompletnie, ale mam wrażenie oglądając zdjęcia, że ten motocykl omijał tę ciężarówkę.... nie wiem czy dobrze czy źle, miejsca miał chyba całkiem sporo z prawej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 jak detektyw nie widziałem tej ciężarówki tak dokładnie więc kolejny punkt dl motocyklisty ? po co ma się pchać pod ciężarówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messix Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 chlopaki z ekogruzu maja tam baze dlatego wyjezdza z bocznej drogi i przebija sie do lewoskretu, normalna sprawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Upolowany @kosmaty godz.10 Rzgowska/Paradna.Motocykl BMW S 1000 XR Szanuje kolegę za jazdę w deszczyku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @tomahouk dzisiaj rano róg Obywatelskiej i Politechniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi