Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam takie wrażenie, bo zdjęcia niczego nie wnoszą do dyskusji. Dziwny ten post :P

Opublikowano

Hmm, a tak jak się przyjrzeć, to na pierwszym zdjęciu ta ciężarówka niebieska ( śmieciarka?) stoi na dwóch pasach .... całkiem bokiem? A jeszcze jest kawałek do świateł....

Tak jakby wyjechała z prawej i przez korek nie dała rady na raz skręcić na pas do lewostrętu. W każdym razie wygląda to tak, jakby przyblokowała oba pasy do lewoskrętu.

Hmm, nie wiem... nie znam sytuacji kompletnie, ale mam wrażenie oglądając zdjęcia, że ten motocykl omijał tę ciężarówkę.... nie wiem czy dobrze czy źle, miejsca miał chyba całkiem sporo z prawej strony.

Opublikowano

jak detektyw :D nie widziałem tej ciężarówki tak dokładnie :D 

więc kolejny punkt dl motocyklisty ? po co ma się pchać pod ciężarówkę :D 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chlopaki z ekogruzu maja tam baze dlatego wyjezdza z bocznej drogi i przebija sie do lewoskretu, normalna sprawa

• 3 lata później...
Opublikowano

Upolowany @kosmaty godz.10 Rzgowska/Paradna.Motocykl BMW S 1000 XR

Szanuje kolegę za jazdę w deszczyku

Opublikowano

@tomahouk dzisiaj rano róg Obywatelskiej i Politechniki