Kejcior Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II trąbiłam 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
Kovalchuck Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 22 godziny temu, Kejcior napisał: Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II trąbiłam tak się właśnie zastanawiałem co za laska na mnie trąbi 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
pafcio Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 o 9 salat na swojej bzince róg politechniki i radwańskiej 0 Cytuj
aras sieżyje Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Pafcio 7.30 przecieka się przez Konstantynów 0 Cytuj
ktoś ŁDZ Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Pozdro dla kolegi na Yamaha Diversion spotkanego w dzisiejszą, "piękną" pogodę przy Casto na światłach koło 16.20 kierunek Zgierz. Edytowane 22 Września 2017 przez ktoś ŁDZ Ah te błędy... (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pietrass Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Upolowany Błażej, zapierd...ł ul. Rokicińską w kierunku Malowniczej, dziś ok. 14.50 😁 jechałem puszką. 0 Cytuj
pietrass Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Kosmaty, na Włókniarce 9:45 puszką popierd...ł 140km/h. Dłuższą chwilę jechałem za Tobą do Legionów, też puszką. Edytowane 26 Września 2017 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Kosmaty proszony o stawienie się na najbliższy komisariat w celu oddania prawka za przekroczenie prędkości o 50km. 3 Cytuj
eramus Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 @pietrass pewnie ma rejestrator i będzie negocjował zniżki 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
arteklik Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Spons upolowany na rokicińskiej, zresztą był jeszcze jeden chętny na upolowanie gratki za opanowanie 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. W każdym razie lwg. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Buziak Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Piuriel napisał: Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. W każdym razie lwg. Wiem. Ale nie ma go na forum. Znajdziesz go na dellu. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Buziak napisał: Znajdziesz go na dellu. Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Buziak Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 35 minut temu, Piuriel napisał: Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda Na pewno nie był zimny nie u niego 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Może na środku i miał te 90-100°C. Nie uwierzę, że ktokolwiek dogrzał całego slicka do temperatury roboczej czyli ~100°C na ulicy ledwo ciepły wieczór. Nie mniej wygląda fajnie takie coś. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
eramus Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 12.10 Włókniarzy/ Wróblewskiego chyba Spons 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Lancet Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Pozdrawiam motonitę na Bandicie, z którym wczoraj ok. 08:00 rano "pyknęliśmy" żółwika na Al. Włókniarzy przed skrętem w Bandurskiego. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
spowiednik Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Pozdrawiam dziewczynę na Yamszce XT660 , spotkaną o ile pamiętam w trakcie majówki na Kościuszki. Jechałem w aucie jako pasażer i otworzyłem okno, bo wydawało mi się ( jestem prawie pewien), że to był kiedyś mój XTek :D. Aż się łezka w oku zakręciła. Szerokości na drodze 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Spons dziś na Piotrynie, przed UM Prawie upolowałem Jego tuńczyka i serek wiejski 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Cezary Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Pozdrawiam kolegę na V-Stromie. Ponieważ kolega nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty. Co kolega dalej....odstawiał na drodze obrazują fotki..... p.s. pierwszy raz pozwoliłem sobie na zamieszczenie materiału dokumentującego "niestosowny styl jazdy"...zrobiłem to z premedytacją w trosce o wzajemne poszanowanie użytkowników dróg jak również o wizerunek motocyklisty na drodze publicznej... Edytowane 11 Maja 2018 przez Cezary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj STUDiO
Darek_Lodz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) i co zrobił ? poza tym że sobie grzecznie pojechał w lewo z pasa do jazdy na wprost, bo łatwiej było przejechać tą stroną ? po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. Edytowane 11 Maja 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
x10d Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 7 minut temu, Darek_Lodz napisał: po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. Nie wiem jak Ty, ale ja przeczytałem przede wszystkim coś takiego: 11 godzin temu, Cezary napisał: Ponieważ kolega nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty No staaary.... jeśli tak było naprawdę, to "kulturą" od "kolegi" na motocyklu bije aż na kilometr... Chamstwo i drobnomieszczaństwo w jednym - ręce opadają po prostu. Po takim tekście nie oczekiwałbym, że ktokolwiek na takiego motocyklistę będzie patrzeć jak na sensownego człowieka... "Wszyscy się zmieścimy", tylko po cholerę. Brawo. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long
Darek_Lodz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) jasne, równie dobrze ten drugi może powiedzieć że ten na niego powiedział "ty ..##$#$#.. utrzymuj odstęp bo coś tam". pomijając słowa, kto jakie może użył - nie wiem co zrobił motocyklista z v-storma. Troche jakby gówno burza o nic Edytowane 11 Maja 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi