Skocz do zawartości

Upolowany / upolowana :)

Radzikkk

Rekomendowane odpowiedzi

Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II  trąbiłam  :P 

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

22 godziny temu, Kejcior napisał:

Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II  trąbiłam  :P 

tak się właśnie zastanawiałem co za laska na mnie trąbi :smile: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Pozdro dla kolegi na Yamaha Diversion spotkanego w dzisiejszą, "piękną" pogodę przy Casto na światłach koło 16.20 kierunek Zgierz.

Edytowane przez ktoś ŁDZ
Ah te błędy... (wyświetl historię edycji)

• 6 miesięcy temu...

Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. 
W każdym razie lwg.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

14 godzin temu, Piuriel napisał:

Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. 
W każdym razie lwg.

Wiem. Ale nie ma go na forum. Znajdziesz go na dellu. 

Edytowane przez Buziak (wyświetl historię edycji)

2 godziny temu, Buziak napisał:

Znajdziesz go na dellu. 

Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda :cheers:

╭〔︶︵︶〕

35 minut temu, Piuriel napisał:

Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda :cheers:

Na pewno nie był zimny :smile: nie u niego :smile:

Może na środku i miał te 90-100°C. Nie uwierzę, że ktokolwiek dogrzał całego slicka do temperatury roboczej czyli ~100°C na ulicy ledwo ciepły wieczór.

Nie mniej wygląda fajnie takie coś.

╭〔︶︵︶〕

• 3 tygodnie później...

Pozdrawiam motonitę na Bandicie, z którym wczoraj ok. 08:00 rano "pyknęliśmy" żółwika na Al. Włókniarzy przed skrętem w Bandurskiego.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Pozdrawiam dziewczynę na Yamszce XT660 , spotkaną o ile pamiętam w trakcie majówki na Kościuszki.

Jechałem w aucie jako pasażer i otworzyłem okno, bo wydawało mi się ( jestem prawie pewien), że to był kiedyś mój XTek :D. Aż się łezka w oku zakręciła.

Szerokości na drodze :D

Spons dziś na Piotrynie, przed UM ;) Prawie upolowałem Jego tuńczyka i serek wiejski :D

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Pozdrawiam kolegę na V-Stromie.

Ponieważ kolega  nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty.  Co kolega dalej....odstawiał na drodze obrazują fotki.....

p.s. pierwszy raz pozwoliłem sobie na zamieszczenie materiału dokumentującego "niestosowny styl jazdy"...zrobiłem to z premedytacją w trosce o wzajemne poszanowanie użytkowników dróg jak również o wizerunek motocyklisty na drodze publicznej...

DSC_0808.JPG

DSC_0809.JPG

Edytowane przez Cezary (wyświetl historię edycji)

i co zrobił ? poza tym że sobie grzecznie pojechał w lewo z pasa do jazdy na wprost, bo łatwiej było przejechać tą stroną ? 

po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. 

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)

7 minut temu, Darek_Lodz napisał:

po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. 

Nie wiem jak Ty, ale ja przeczytałem przede wszystkim coś takiego:

11 godzin temu, Cezary napisał:

Ponieważ kolega  nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty

No staaary.... jeśli tak było naprawdę, to "kulturą" od "kolegi" na motocyklu bije aż na kilometr... Chamstwo i drobnomieszczaństwo w jednym - ręce opadają po prostu. Po takim tekście nie oczekiwałbym, że ktokolwiek na takiego motocyklistę będzie patrzeć jak na sensownego człowieka... "Wszyscy się zmieścimy", tylko po cholerę. Brawo.

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

jasne, równie dobrze ten drugi może powiedzieć że ten na niego powiedział "ty ..##$#$#.. utrzymuj odstęp bo coś tam". 
pomijając słowa, kto jakie może użył - nie wiem co zrobił motocyklista z v-storma. 

Troche jakby gówno burza o nic :D 

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)