Kejcior Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II trąbiłam 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 22 godziny temu, Kejcior napisał: Kovalchuk 14:25 skrzyżowanie Obywatelskiej z Jana Pawła II trąbiłam tak się właśnie zastanawiałem co za laska na mnie trąbi 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 o 9 salat na swojej bzince róg politechniki i radwańskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 zgadza sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Pafcio 7.30 przecieka się przez Konstantynów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 no i masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Pozdro dla kolegi na Yamaha Diversion spotkanego w dzisiejszą, "piękną" pogodę przy Casto na światłach koło 16.20 kierunek Zgierz. Edytowane 22 Września 2017 przez ktoś ŁDZ Ah te błędy... (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Upolowany Błażej, zapierd...ł ul. Rokicińską w kierunku Malowniczej, dziś ok. 14.50 😁 jechałem puszką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Kosmaty, na Włókniarce 9:45 puszką popierd...ł 140km/h. Dłuższą chwilę jechałem za Tobą do Legionów, też puszką. Edytowane 26 Września 2017 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Kosmaty proszony o stawienie się na najbliższy komisariat w celu oddania prawka za przekroczenie prędkości o 50km. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 @pietrass pewnie ma rejestrator i będzie negocjował zniżki 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Spons upolowany na rokicińskiej, zresztą był jeszcze jeden chętny na upolowanie gratki za opanowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. W każdym razie lwg. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Piuriel napisał: Co za bandyta na litrowym czarnym Gixie w pełnych slickach i Lordem Vaderem z lego powieszonym na rejestracji? Upolowany ok 20 na Piłsudskiego-Śmigłego Rydza. W każdym razie lwg. Wiem. Ale nie ma go na forum. Znajdziesz go na dellu. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Buziak napisał: Znajdziesz go na dellu. Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 35 minut temu, Piuriel napisał: Tak sądziłem. Ale jazda na zimnym slicku to proszenie się o kłopoty. Nie mniej szacun za odwagę i kozacko to wygląda Na pewno nie był zimny nie u niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Może na środku i miał te 90-100°C. Nie uwierzę, że ktokolwiek dogrzał całego slicka do temperatury roboczej czyli ~100°C na ulicy ledwo ciepły wieczór. Nie mniej wygląda fajnie takie coś. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 12.10 Włókniarzy/ Wróblewskiego chyba Spons 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Pozdrawiam motonitę na Bandicie, z którym wczoraj ok. 08:00 rano "pyknęliśmy" żółwika na Al. Włókniarzy przed skrętem w Bandurskiego. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Pozdrawiam dziewczynę na Yamszce XT660 , spotkaną o ile pamiętam w trakcie majówki na Kościuszki. Jechałem w aucie jako pasażer i otworzyłem okno, bo wydawało mi się ( jestem prawie pewien), że to był kiedyś mój XTek :D. Aż się łezka w oku zakręciła. Szerokości na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Spons dziś na Piotrynie, przed UM Prawie upolowałem Jego tuńczyka i serek wiejski 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Pozdrawiam kolegę na V-Stromie. Ponieważ kolega nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty. Co kolega dalej....odstawiał na drodze obrazują fotki..... p.s. pierwszy raz pozwoliłem sobie na zamieszczenie materiału dokumentującego "niestosowny styl jazdy"...zrobiłem to z premedytacją w trosce o wzajemne poszanowanie użytkowników dróg jak również o wizerunek motocyklisty na drodze publicznej... Edytowane 11 Maja 2018 przez Cezary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) i co zrobił ? poza tym że sobie grzecznie pojechał w lewo z pasa do jazdy na wprost, bo łatwiej było przejechać tą stroną ? po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. Edytowane 11 Maja 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 7 minut temu, Darek_Lodz napisał: po prostu nie kumam, cóż to za złe zachowanie. Nie wiem jak Ty, ale ja przeczytałem przede wszystkim coś takiego: 11 godzin temu, Cezary napisał: Ponieważ kolega nie utrzymywał bezpiecznego odstępu od wyprzedzanych pojazdów.....w trosce o jego zdrowie, grzecznie zwróciłem uwagę, na niewłaściwe zachowanie....zwrotnie tylko usłyszałem coś o 13 letnim doświadczeniu jazdy na motocyklu i że jestem złamanym ch...., k...wą i że pier... dolę głupoty No staaary.... jeśli tak było naprawdę, to "kulturą" od "kolegi" na motocyklu bije aż na kilometr... Chamstwo i drobnomieszczaństwo w jednym - ręce opadają po prostu. Po takim tekście nie oczekiwałbym, że ktokolwiek na takiego motocyklistę będzie patrzeć jak na sensownego człowieka... "Wszyscy się zmieścimy", tylko po cholerę. Brawo. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) jasne, równie dobrze ten drugi może powiedzieć że ten na niego powiedział "ty ..##$#$#.. utrzymuj odstęp bo coś tam". pomijając słowa, kto jakie może użył - nie wiem co zrobił motocyklista z v-storma. Troche jakby gówno burza o nic Edytowane 11 Maja 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi