Pit71 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Masz browara 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Upolowany/na: pd Wczoraj 12:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Upolowany/na: Piuriel Parę minut przed 8. Ja też na dwóch kołach tyle, że z pedałami sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To nie ja. Na Politechniki nie mam rewiru Upolowany/na: Piuriel sprawdź na mapie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To nie ja. Na Politechniki nie mam rewiru na Marszłakach zaznaczałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kazik Limanowskiego teraz Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Kazik Limanowskiego teraz Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Upolowany/na: pd sprawdź na mapie bingo! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Upolowany/na: kazik96 sobota 01.03 ok 11:45 jechał w stronę Strykowa. Na z tyłu na kanapie "plecak w kubraczku z niebieskimi akcentami" sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kovalchuck - 17:20 Limanowskiego - Zachodnia, stawiasz piwko w sobotę w Futu 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie jestem pewny, ale kolega norris około 16.00 "stara 1" przed fotoradarem w Tuszynie w stronę Piotrkowa. Nie ma wiele SV1000 więc na 95% to była właśnie ta, niestety przez barierki nie widziałem numerów blach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kovalchuck - 17:20 Limanowskiego - Zachodnia, stawiasz piwko w sobotę w Futu no to teraz już chyba 2 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dajczuWK Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 W sobotę to tyle upolowanych będzie, że się każdy z piwami nie powyrabia 0 Cytuj Mój kanał na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7YLezTSCJ7bhi64f1luoA Moja strona na facebook: https://www.facebook.com/Iron-Motovlog-1840928436228755/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jeszcze raz Cie @Lesiu94 spotkam na moto, to pomyślę że śledzisz moją Honde 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kejt93 dziś koło 10:45 przepchnęła mnie na pasach na Limanowskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Piuriel dzisiaj o 18:30 na Włókniarzy lecący w stronę Radogoszcza? ; > 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Przed chwilą salat na rąbieńskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 @Ewelina chyba własnie mi pod firmą na Tatrzańskiej przemknęła 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 @Carusek Pabianicka/Chocianowicka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Yuna80 przyłapana Inflacja Zagajnikowa 16:43 ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Piotrek - Fryzjer na swym rumaku skrzyżowanie limanowskiego z wlokniarzy bylo pomachane i pofocone 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 5 godzin temu, Inka napisał: Wygląda jakby się trochę śmiał, że on tutaj na rumaku, a Ty za kółkiem nie od dziś wiadomo, że nie ma na tym świecie sprawiedliwości 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatyczne, niespodziane ranne spotkanie z Suchym-wolkiem na Al. Bandurskiego przed wiaduktem. Niestety - widać obu nam się nie chciało wyciągać moto na tą pogodę, więc obaj byliśmy zapuszkowani! Może zresztą i lepiej, bo na dwóch kółkach pewnie bym go nie dogonił 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 kosmaty teraz na wlokniarzy 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Matthewspl ok. 22 na McDonald's Widzew z pokaźną ekipą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 17.06.2017 o 09:40, Lancet napisał: Sympatyczne, niespodziane ranne spotkanie z Suchym-wolkiem na Al. Bandurskiego przed wiaduktem. Niestety - widać obu nam się nie chciało wyciągać moto na tą pogodę, więc obaj byliśmy zapuszkowani! Może zresztą i lepiej, bo na dwóch kółkach pewnie bym go nie dogonił Wszystko się zgadza, ale przed 7 rano mam opóźnioną rekcję "lewej w górę", więc dobrze mnie wypatrzyłeś 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi