Nervous Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jep, przyznaje się. Do wolfa gnałem ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Salat? na piwku w ogródku na Śląskiej przy Zapolskiej Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A jak ty żeś mnie wypatrzyl jak ja tyłem ulicy siedziałem 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 O, miałem tam na piwko wejść do tego lokalu na rogu śląskiej i zapolskiej, bo mnie ostatnio jakaś muza na żywo zainteresowała. No i lokal sprawia fajne wrażenie, nawet jakieś stare moto stało tam przed wejściem Salat, chwal się wrażeniami 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Można w spokoju wypić piwko, mnie się podoba zwłaszcza ze mam 10 kroków do domu 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razer Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Upolowany/na jaszczomb Rondo Broniewskiego- 16:22 Edytowane 27 Lipca 2016 przez Razer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Upolowany/na jaszczomb Rondo Broniewskiego- 16:22 nowy garnek rzuca się w oczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Chylon w Lce na Legionow niedawno Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgadza się 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Upolowałam dziś o 18 30 mojego dobrego ziomka na skrzyżowaniu Aleksandrowskiej i Romanowskiej Pit 71 wisisz mi piwerko ps: orzech z mlekiem też może być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) <p>Upolowany/na: motoTomasz Tomasz jako plecak z kursantką na s14 w kierunku Łodzi. Mijałem przed zakrętem śmierci a pózniej mi machnął gdy zawracałem na Rypułtowickiej sprawdź na mapie /Edit Poprawiłem kursant na kursantka Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Z kursantką... Agata pewnie woli być tak nazywana 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie ma tematu/posta/wypowiedzi w którym ostatnie słowo lub zkwitowanie nie należałoby do Ciebie? Agata pewnie wybaczy mi tą omyłkę, gdyż twoje plecy nie wskazywały na płeć osoby prowadzącej 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale blond włosy wystające spod kasku już tak A tak żeby potwierdzić Twoją tezę napiszę, że TĘ omyłkę, hehe Pozdrawiam. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/te-czy-ta;2227.html no ale zapomniałem że: https://m.youtube.com/watch?v=Pd0ScofLTGw Niechcę gównoburzy z kimś kto wszystko wie najlepiej Serdecznie pozdrawiam, TĘ Agatę też :* Edytowałem bo wcześniejszy post był niemiły a nie warto Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Upolowany/na: wielebny67 18:20 - Pabianicka - 3 Maja jechał w stronę Ronda Lotników sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pit71 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Agata pewnie wybaczy mi tą omyłkę, gdyż twoje plecy nie wskazywały na płeć osoby prowadzącej Ale blond włosy wystające spod kasku już tak Ciekawe co na to "Skóra"? 5 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Upolowany/na: Omlet Drugi raz na Włókniarzy;d sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Upolowany/na: carusek sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Upolowany/na: chylon dziś 9;25 Maratońska /Plocka do Retkińskiej w L -ce sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Upolowany/na: Omlet sprawdź na mapie zgadza sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Upolowana: Yuna80 dziś 14:25 Rydza-Śmigłego/Przybyszewskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Upolowany/na: Suchy-wolk Twoja czarna puszka rzuca się w oczy - pod centrum fizjoterapii. sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Upolowany/na: Suchy-wolk 17 sierpnia, ok 18 chyba - Twoja czarna puszka rzuca się w oczy - pod centrum fizjoterapii przy Manu. sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Upolowany/na: Kosmaty Przed chwilą, lecący z roboty;) sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi