tomahouk Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Wczoraj 16.30 na obwodnicy górna niebiesko biała Suzuka . Toż to moje cudo było chyba na światłach się mijaliśmy Łututu Edytowane 1 Lutego 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Upolowany/na: Duku Przy zjeździe z s14 na Pabianicką po 14 na cbr;d sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Żółwik teraz wylazł z bloku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dziś w okolicach 12 widziana Kosmatego Hanka w drodze do Tomaszowa na odcinku Kurowice Ujazd :D Ktoś się cieszy z nabytku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nowy nabywca Hanki Kosmatego cieszy sie z nowego nabytku. Lecialem z nim duzym Bandziorem. 2 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Upolowany/na: Kazik96 Kila minut temu lecący w stronę retkini sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A ja wczoraj z grypą w łóżku leżę i słyszę że około godz 23.00 ktoś po widzewie lata w tą i z powrotem. Aż mnie zazdrość zeżarła. Ale dziś jestem zdrów jak ryba. Szybko przeszło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Upolowany/na: Kazik96 przed 18 na Limanowskiego obtrąbiał biedaka w białej puszce 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Upolowany/na: zielony motocykl Ktoś jechał na zielonym motocyklu o 7.30 Al. Mickiewicza i skręcał w prawo w Łąkową.Podziwiałem tego gościa z mojej puszki bo lało na prawdę porządnie i na lepszą pogodę nie zanosiło się wcale. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Przed chwilą Kazik pod Ikea ćwiczył gymkhane Edytowane 18 Lutego 2016 przez fuksik96 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Upolowany Kaziu na traktorowej ok 15:15 ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ale ktos pieknie piluje na Rydza Smiglego ! Niestety po dzwieku nie poznaje kto to 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 upolowany mój zielony kombinezon konstantynowska/włókniarzy o 14 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ale ktos pieknie piluje na Rydza Smiglego ! Niestety po dzwieku nie poznaje kto to Może to byłem ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 W takim razie bardzo dziekuje Zwiekszony przeplyw krwi podczas choroby jest mile widziany 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Około 6 motocykli na Aleksandrowskiej w stronę Aleksandrowa około 13:30 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Około 6 motocykli na Aleksandrowskiej w stronę Aleksandrowa około 13:30 5 motocykli ale trafione ja , Kaziu96 ,MańKut, Ryba i jego kolega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 wczoraj 15,50 Chylon się uczył na piaskowej , pogratulować instruktorki a o 16 Mariokawa w srebrnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A nie lepiej klaksonem dać znać jak jesteś z forum to odpowiesz a jak nie to nie dasz sygnału 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Kosmaty godzinę temu w rąbieniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 matthewspl raz na Przybyszewskiego Śmigłego Rydza ok 11/20 godz a później z Dyzio81 na Dąbrowskiego przy Lodowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pafcio to na bank nie ja. To tylko moje kombi albo moto 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Rozumnim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kosmaty upolowany dzisiaj na sklepie u siebie.Miło było w końcu poznać osobiście.Dzięki za cenne rady i pomoc przy doborze rękawic. Leżą ja szyte na miarę. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kosmaty kilka po 14 przed sklepem wsiadający na R1 ; ) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi