Skocz do zawartości

Upolowany / upolowana :)

Radzikkk

Rekomendowane odpowiedzi

Upolowana ekipa lecaca w strone Łowicza

Mijalismy sie za Kamieniem :smile:  LWG

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

PRZEMO EL z plecaczkiem upolowany wczoraj około 15 na Wyszyńskiego/Retkińska. Było LwG z czerwonej Meganki, ale chyba nie widziałeś ;)

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Pozdrawiam Koleżankę na bliźniaczej 07 (rej. EZG) oraz jej towarzysza na Hondzie z którymi jechałem Inflancką po skręcie ze Strykowskiej wczoraj ok 20:30. Oni skręcili w Łagiewnicką w prawo a ja w lewo. Ponieważ nie znam tu absolutnie nikogo to nie wiem czy to był ktoś z forum :biggrin:

Żółwik upolowany dziś wieczorem w Czarnym Stawie na kolacji  ;)

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Upolowany/na: matthewspl

kopcińskiego od Tuwima do ronda solidarności ok 15:45 (jeszcze był trzeci motong ale nie wiem kto to, Mateusza poznałem po Dukacie i tabliczce z imieniem) :smile:

sprawdź na mapie :riding:

Edytowane przez kabzior (wyświetl historię edycji)

Upolowany/na: Kosmaty

Obywatelska/Jana Pawła II
Ogień ze skrzyżowania co by do pracy się nie spóżnić :biggrin:

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Upolowany/na: Kasia METRORACING

Będę pierwszy :smile: Kasia na skrzyżowaniu Al.Włókniarzy/Legionów jechaliśmy w stronę Obywatelskiej. Przywitanie na światełkach i do przodu :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s