Bulba Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Upolowana ekipa lecaca w strone Łowicza Mijalismy sie za Kamieniem LWG 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Anita upolowana na Włókniarzy na wys. Makro tego blond warkocza nie da się nie zauważyć nawet stojąc w przeciwnym kierunku hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Upolowany/na: Suchy Wczoraj jakoś po 20 na zachodniej, na światłach przy manufakturze sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 PRZEMO EL z plecaczkiem upolowany wczoraj około 15 na Wyszyńskiego/Retkińska. Było LwG z czerwonej Meganki, ale chyba nie widziałeś 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 AgaJaga dziś chwilę po 17 na Włókniarzy w okolicach Drewnowskiej 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Julcia to kiedy pijemy to piwko ;-) Na pomorskiej przy Janosika upolowany maniek CBR ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pozdrawiam Koleżankę na bliźniaczej 07 (rej. EZG) oraz jej towarzysza na Hondzie z którymi jechałem Inflancką po skręcie ze Strykowskiej wczoraj ok 20:30. Oni skręcili w Łagiewnicką w prawo a ja w lewo. Ponieważ nie znam tu absolutnie nikogo to nie wiem czy to był ktoś z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Upolowany/na: Krzychoslav 2x Fazer lecący w stronę Portu, chyba jakoś ok 17 sprawdź na mapie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Upolowany/na: Kazik96 z kolegą Jakieś 30 min temu:D Kierunek Dell sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zielona ninja na ETM sorki ale nicku nie pamiętam cała Śmigłego od Milionowej do Rzgowskiej za Tobą puszką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 zapewne Zontey 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Upolowany/na: sebol Na Rzgowskiej o 21.35 sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Upolowany/na: Chylon z Gonią Upolowani w eLce sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Upolowany/na: Chylon z Gonią sprawdź na mapie Zgadza się 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zielona ninja na ETM sorki ale nicku nie pamiętam cała Śmigłego od Milionowej do Rzgowskiej za Tobą puszką Trafiony :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Żółwik upolowany dziś wieczorem w Czarnym Stawie na kolacji Edytowane 20 Września 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Upolowany/na: Kosmaty i sobek Paderewskiego pod oknem Lututuyu teraz:) sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Upolowany/na: sebol wczoraj tj. 22.10 18:20 jechał w stronę Pabianickiej sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Upolowany/na: achmed 7:50 jechał Al. Włókniarzy w stronę Srebrzyńskiej sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Upolowany/na: matthewspl kopcińskiego od Tuwima do ronda solidarności ok 15:45 (jeszcze był trzeci motong ale nie wiem kto to, Mateusza poznałem po Dukacie i tabliczce z imieniem) sprawdź na mapie Edytowane 29 Września 2015 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Upolowany/na: Kosmaty Obywatelska/Jana Pawła II Ogień ze skrzyżowania co by do pracy się nie spóżnić sprawdź na mapie Edytowane 3 Października 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Upolowany/na: Kasia METRORACING Będę pierwszy Kasia na skrzyżowaniu Al.Włókniarzy/Legionów jechaliśmy w stronę Obywatelskiej. Przywitanie na światełkach i do przodu sprawdź na mapie 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Sebol 20:05 rzgowska/laczna - staliśmy na stacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kazik teraz na obywatelskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 tylko, że ja nie mam tabliczki z imieniem:) więc to nie byłem ja No to mamy innego Mateusza na czerwonym Dukacie Sorry za złe oznaczenie w takim razie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi