Sebol Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Upolowany/na: Kapsel wczoraj 18:10 Józefiaka w Malowniczą ;p sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Upolowany: Salat dzisiaj 9:20 Wólczańska na wysokości Górniaka kierunek Centrum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jak co dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mała wczoraj we Władku po 12 na alei gwiazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 jak co dzień - tego nie wiem i nie wnikam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Upolowany: matttm1 7:50 Al. Włókniarzy przy Pojezierskiej, jechał w stronę Aleksandrowskiej Upolowany: matttm1 upolowany na Warszawskiej przy wiadukcie o 18:11 miśki to nie ja 8 sierpnia byłem już w Gdańsku a motorkiem jeździłem 2 tyg temu ostatnio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 "kolego" z EL889R, czy mógłbyś się nie wpierdzielać przez ciągłą linię przed przegubowy autobus dojeżdżający do skrzyżowania? Skrócenie drogi hamowania o 5 metrów wymaga gwałtownego wcisniecia hamulca a to grozi "zbiórką z przodu". Tym razem Ci się upiekło, ale następnym razem nie będę ryzykował zdrowia pasażerów, tylko Ci przypierniczę tak, że pożegnasz się z motocyklem a Twoim środkiem transportu staną się cztery kółka... Dwa duże i dwa malutkie. Politechniki/Obywatelska, kierunek Jana Pawła II. 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To się nazywa upolowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No właśnie nie było to udane polowanie, bo "zwierzowi" darowałem życie... Ale jeżeli dalej będzie się tak wpierdzielał, to za którymś razem przeczytamy o nim w "Wypadki w okolicy". 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Upolowany kierownik na Aprili przy torze w Brnie. Wracając do domu też się kilka razy mijaliśmy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Upolowany Nico na Puszkina przy rondzie iwaliów pustką ;-) Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 miśki to nie ja 8 sierpnia byłem już w Gdańsku a motorkiem jeździłem 2 tyg temu ostatnio no to masz bliźniaka.... pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Darek_Lodz 17:20 przy rondzie solidarności ps. Napraw u siebie te biegi bo dziwnie wygląda jak kopiesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @AgaJaga Kto trąbił ten upolował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Upolowany/na: Sobek i Tomahouk Łututututu na Paderewskiego pod oknem i ziuuuuu do Rzgowskiej .Rogal na twarzy kawa rozlana na podłodze hehehe sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Irek wczoraj wieczorem z Ozo w strone Zgierza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Darek_Lodz 17:20 przy rondzie solidarności wkoncu wyjazd z pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Massi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 "kolego" z EL889R, czy mógłbyś się nie wpierdzielać przez ciągłą linię przed przegubowy autobus dojeżdżający do skrzyżowania? Skrócenie drogi hamowania o 5 metrów wymaga gwałtownego wcisniecia hamulca a to grozi "zbiórką z przodu". Tym razem Ci się upiekło, ale następnym razem nie będę ryzykował zdrowia pasażerów, tylko Ci przypierniczę tak, że pożegnasz się z motocyklem a Twoim środkiem transportu staną się cztery kółka... Dwa duże i dwa malutkie. Politechniki/Obywatelska, kierunek Jana Pawła II. Nie znam "kolegi" być może odwalił ale tak szczerze to wy tymi autobusami też odpierdala*** i to konkretnie, brak kierunku włączając się do ruchu, wymuszenia na skrzyżowaniach itd. codziennie się z tym spotykam tak więc zważaj na słowa bo jak by nie patrzył grozisz a gdybyś akurat strącił mnie to mogło by się skończyć w sądzie, że celowo spowodowałeś wypadek. Lewa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jaquzie z Tuszyna kier Łódź, dziś, w krótkim rękawku oj tak, cieplutko było ok 17 ? nie pamiętam 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Trafiony kurtke mi z garazu zaj....i jak naprawialem auto siedzac w kanale, stad krotki rekaw... Jak ktos bedzie mial oferte kupna Macna Jura czarna, bez obu podpinek, rozmiar S, to bedzie pewnie moja. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Upolowany/na: Suchy i kolega na 600 rr W sobotę na kolumny ok 15:30, jadący w stronę tomaszowskiej sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Upolowany/na: Suchy i kolega na 600 rr To był 1000rr Sławka - @chylon 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Przemo El krakowska przy siewnej ok 7;40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 I jak jechał zurig nazad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Upolowany/na: Kosmaty Włókniarzy za wiaduktem w stronę górnej o 18:08:d sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi