achmed Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Achmed sprawdź na mapie trafiony..... strzał był dla Ciebie.... Achmed 9:10 Maratońska przy przejeździe kolejowym na Obywatelskiej - jechał w stronę dworca Kaliska nie widziałem Cię.... byłeś moto...?? a tak to trafiony 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kazik96 na Jana Pawła/Aleja Włókniarzy o 22:15 To ja się za Tobą "skradałem" Jeżeli mówimy o fragmencie od KFC prawie do Konstantynowska/Zielona, to tak, ja blokowałem prawy pas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Prawego pasa nie da się blokować Można nim jechac szybciej lub wolniej, gorzej jak ktoś robi sobie kółko różańcowe na lewym pasie Ale to kwestia do poruszania w innym temacie 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 R1 2015 Upolowana dzisiaj na Zachodnia - Więckowskiego, ktoś z forum? 3 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jorima 12:30 przy castoramie na radogoszczu eeeheeeeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Dyzio81 Po 17 śmignęła yamaszka sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 R1 2015 też ją dziś widziałem !!! ogrodowa/zachodnia. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Huehue ;3 Nie podoba mi się ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Gleba, po 19 na Anczyca przy Felińskiego:p Jechałem puszką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wczoraj o 16.00 - Zachodnia, Lutomierska - Paździoch i Plac Kościelny - kolega na Customowym pocket bike'u (zapomniałem nicka ) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Konrad-Michal przed chwila na polnocnej 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wczoraj Sebol z ekipa na pewnej dzialce przy pewnym grilu. Tam sie Ciebie nie spodziewalem 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Bulba wczoraj w Konstantynowie jakoś po 11? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dziś Mała w Aleksandrowie i drugie moto przejeżdżał kolo stacji Orlen 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 o 21 na jana pawla przy kfc Sebol? i jeszcze pare maszyn 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dziś Mała w Aleksandrowie i drugie moto przejeżdżał kolo stacji Orlen tak, wracałam z chłopakiem z Łęczycy. tak mi się wydawało, że Goni moto widzę pod blokiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wczoraj Sebol z ekipa na pewnej dzialce przy pewnym grilu. Tam sie Ciebie nie spodziewalem hehe nio byliśmy ,Żabiczki The Best Jurczas z maxi po sąsiedzku o 21 na jana pawla przy kfc Sebol? i jeszcze pare maszyn się zgadza ,ekipa na mieście :moto: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Upolowany/na: gomes wczoraj 09:16 na Jana Pawła || /Ptasia w kier.do Mickiewicza sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 trafiony..... strzał był dla Ciebie.... nie widziałem Cię.... byłeś moto...?? a tak to trafiony puszką jechałem, więc mnie nie widziałeś.... pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 tak, wracałam z chłopakiem z Łęczycy. tak mi się wydawało, że Goni moto widzę pod blokiem staliśmy z Suchym przed blokiem i Cię rozpoznaliśmy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Upolowany/na: matttm1 Upolowana grupka FŁM. 6,7 moze nawet 8 motocykli. Rozpoznałem hejkę i charakterystyczną kierowniczkę która ma doczepiany długi warkocz do kasku i za każdym razem widzę kierowniczkę na innym moto Pozazdrościć do tego kojarzę ciemno granatowy kombi FLM wybaczcie nie rozpoznaje was jeszcze z nicków ale wszystko przede mną Grupa skręcała w Rzgowską w lewo ze światełek. Ja jechałem srebrną sv na wprost sprawdź na mapie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak zgadza się lecialem na autostrade i do warszawki 450 km wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Upolowany/na: pd Dziś 17:22 Mickiewicza przy filmówce ,kier do Jana Pawła wyprzedził autobus który poganialem do granic możliwości :-D sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 03 maj, upolowana ferajna wyjeżdżająca zaiste od Suchego? ;D Miałem chrzest (nie swój na szczęście) na Janosika 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Upolowany/na: pd sprawdź na mapie Hmmm... godzina trochę mi sie nie zgadza, miejsce juz bardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi