NoPel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 minivone nie zauważyłes mnie wtedy:p?I dalej sie zastnawiam, kogo upolowałem będąc na nogach nie na moto, przy wojska polskigo jakis tydzień temu około 13-15, niebesie sv650 w pełnej owiwece, wtedy tak sie na nie gapiłem ze prawie pod tramwaj wpadłem bo zaczelm isc w strone svki a tam tramawjm, i gdyby Motocyklistka siedzaca na nim nie pokazał mi palcem że za mną jedzie tramwaj, pewnie bym oberwał mocno :/Także dziękuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Na Kurczakach srebrny Triumf (o ile się nie mylę...) przed 10 ktoś się przyznaje??To mogłem być ja, bo mi drogę do pracy zamknęli i musiałem jechać trochę naokoło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wczoraj ok 23.30 na pl. Wolności - chyba cztery Cebry, niebieski Fireblade i kilka innych moto. Początkowo myślałem, że coś się ze zlotem czwartkowym pozmieniało. Ktoś się przyzna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A dzisiaj dla odmiany srebrna honda na parkingu pod blokiem niedaleko krańcówki na kurczakach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wczoraj się kawałek na piłsudzkiego turlałem z jakimś bemkowym 800tką z wydeszkami leovinca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wczoraj kolo 23.00 na Wyszynskiego,grupka motocyklistow na sportach jeden z plecakiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Kto szaleje na cbr ce biało czerwonej po Retkini ???? i na dodatek w dzinsach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Adany ul.Lagiewnicka przy stadninie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dżejdżej godz. 16 ul. Radwańska dżnsy i adidasy dalej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dżejdżej godz. 16 ul. Radwańska dżnsy i adidasy dalej hehe jeszcze tak ;P a to ze szkoly wracalem ;/ ale jechalem przepisowo !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Adany ul.Lagiewnicka przy stadninie.a to ty Wojtek trąbiłeś 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Srebrny ZZR 600 z piłsudskiego skręcał w lewo we Włókniarzy. ;] godz. 13.10 oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 W sobotę około 19:15 ktoś na motorynce z wielką flagą Polski w charakterze peleryny jechał Łagiewnicką w stronę klasztoru - jeśli to ktoś od nas, to stawiam browara przy najbliższym spotkaniu, niesamowicie poprawił mi humor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kto szaleje na cbr ce biało czerwonej po Retkini ???? i na dodatek w dzinsach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Maly lata cebra po retkini czasami ja z nim na swoim trampku xl 600. Wracalem ta hondzina jak ja kupil. Jak jedzie po retkinskiej to juz go po dzwieku poznaje he he he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 godzina 18:15 na obwodnicy Pabianic od strony Łodzi...prawdopodobnie miqul na zippku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczoraj: 16;50 - mały chopper, chyba Virażka skręcała z zielonej w Żeligowskiego. 16:55 - brązowy Fazer na skrzyżowaniu Żeligowskiego i Zielonej. 17:00 - Włókniarzy/Konstantynowska czerwony piękny H-D i pomarańczyk enduro, 90% że KTM 17:10 - Romet Router, jeździec w białym czepku na Krzemienieckiej leciał w kierunku na Kaliską 17:15 - niebieskie GPZ na Krzemienieckiej koło Zoo, coś jak ten Sajda, Sajd to Ty? pamiętałem jeszcze ze 4 ale od wczoraj zapomniałem, no kogo upolowałem? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Może by rozruszać zabawę i upolowany stawia browar ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Może by rozruszać zabawę i upolowany stawia browar ? ... a ulice wypełnią wtedy dryndy oblepione tekturowym maskowaniem (prawie jak w ulicznych testach nowych modeli ) i jeźdźcy w jutowych worach ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 a to ty Wojtek trąbiłeś Tak ja . Mowie co za .... tak wolno jedzie, i patrze , patrze... a to Ty hehe zartuje odrazu poznalem malowanie podro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ... a ulice wypełnią wtedy dryndy oblepione tekturowym maskowaniem (prawie jak w ulicznych testach nowych modeli ) i jeźdźcy w jutowych worach ...To ja się przebieram za fotoradar i będę wyskakiwał znienacka A tak serio, chyba bym częściej wychodził z domu bez moto i polował na was...i 6 browarów dziennie jest 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Po południu, Filet skręcający z Popiełuszki w Maratońską - kierunek plac Delty... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ok. 19:40 leroy merlin w manu. czarna cbf 500 i Pani w kasku Shoei tyle widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Arecki po 16 na Mickiewicza w stronę widzewa jechał goniłam CIę tramwajem;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Bleft, czy to Ty jechałeś dzisiaj przed godz 8 ul. Łagiewnicką w rzęsistym deszczu? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 haha oj nie ja na deszcz sie nie porywam choćby sie waliło wiec dzis z kumplem do pracy autem ale jak nie pada to na pewno w tych godzinach mykam tamtędy 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi