Michallica Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chciałem zapytać co za debil wczoraj ok 19:00 ujeżdżał niebieską ZX6R z wydechem pod siedzeniem ? Na Wielkopolskiej po tych dziurach jechał na bank sporo ponad paczką, a tam są przejścia dla pieszych, przystanki itd po czym wjechał na Aleksandrowską i zaczął tam dopiero dzidować i w sumie nie byłoby w tym nic aż tak złego ( gdyby umiał) gosc nie potrafił wrzucić z 1 na 2 i wył na luzie do odcinki po czym brutalnie wbił 2 na bank bez sprzęgła i zaczął szarpać i kręcić moto żeby poszło na gumę ale o tym tez nie miał pojęcia i wyglądało to komicznie... Wyglądało to jakby głupi dorwał się do sera... wstyd i żal... potem dziwić się zwykłym ludziom że uważają motocyklistów za debili, dawców i narwańców jak się napatrzą na takie dzikie wyczyny. Oni nie rozumieją że są motocykliści i debile PS: Musiałem to napisać bo się wku.... 2 Cytuj
Aidekk Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chciałem zapytać co za debil wczoraj ok 19:00 ujeżdżał niebieską ZX6R z wydechem pod siedzeniem ? Po tym tekście myślałem, że to @Nico ale czytając dalej: gosc nie potrafił wrzucić z 1 na 2 i wył na luzie do odcinki po czym brutalnie wbił 2 na bank bez sprzęgła i zaczął szarpać i kręcić moto żeby poszło na gumę ale o tym tez nie miał pojęcia To raczej przeczy moim przypuszczeniom @Nico, zdementujesz? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
PIT Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pewnie jakiś mechanik testował, jazda po naprawcza - standardowa procedura 1 Cytuj
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 O 19 to stałem, wiec nie ja :3 Siedziałem na śródmieściu Ogólnie to jest mój klon w Łodzi tyle ze ma inne buty i kask. Kombi niby to samo :3 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja tego samego jegomościa widziałem na włóknarzy około 17.20 w okolicach skrzyżowania z Legionów. Odcina była więc byłem pewien, że to własnie Nico jechał? 0 Cytuj
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na wlokniarzy to ja melduje. Odcina dla krzychoslawa :3 Ogolnie to wypraszam sobie jak by ktos zauwazyl typa na niebieskiej 636, ktory zmienia biegi reka(nie zawsze) TO JA! xD Na koło tez w miare umiem stawać XD No i juz biegow nie skomentuje :3 Kto ze mna latal potwierdzi :3 0 Cytuj
Mała Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Mała sprawdź na mapie hyhy no tak, tak, z pracy wracałam 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sebol terqz w 50 stoi za .ną 1 Cytuj
Sebol Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sebol terqz w 50 stoi za .ną się zgadza bujałem się 50tką 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A co za wydmuszka w białym kasku, na jakimś pelnoletnim plastiku przeleciała na pełnej kur*ie przez przejście dla pieszych na Maratonskiej przed Obywatelską w stronę centrum? 4 osobowki stoją bo piesi na przejściu, a ten dekiel omija tuż przy wysepce i dziduje dalej... Tak na oko to z 70km/h leciał i ledwo wyrobił się przed przechodzącą babeczką. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
x10d Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) To i ja się dołączę: ktory to parkuje pod nową siedzibą Ericpola (na Sienkiewicza przy Tymienieckiego) czarno-niebieskim imbrykiem na rej EPI... ? Wczoraj koło 16:00, gdybym się chwilę wcześniej nie zawahał na rogu Sienkiewicza i Tylnej, to miałbym Ciebie i Twojego plecaka na masce lub/i drzwiach. Tam nie widać nic, jak sie z Tylnej wyjeżdża w lewo w Sienkiewicza, bo jest dodatkowo zakręt, a Ty przy swojej prędkości nie miałbyś żadnych szans wyhamować... I to jeszcze z plecakiem... Opamiętaj się, chłopie, bo jak będziesz w takim tempie zasuwać, to w końcu Ci tam ktoś wyjedzie z bocznej, bo nie będzie mieć żadnych szans, żeby Cie zobaczyć... Trzeba myśleć troche! Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long
Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jezu ile opierdolów leci ale popieram ;3 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wczoraj przy Retkińskiej spotkałem kogos na Monsterze w malowaniu Haydena69 ,kolega prawie na mnie wpadł ale ręką nie odmachnał... hmm 0 Cytuj
Janus Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kto przyjechał dzisiaj na parking pod Ek-soc na gixie, w białym kasku? Model k6+ 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Achmed Teraz wlokniarzy/lutomierska 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Frager Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 15:20 Włokniarzy - Lutomierska krzychoslav? ; > 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
krzychoslav Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Potwierdzone info To Ty jechales z naprzeciwka jak mi ta babka wymusila przy skrecaniu w lewo? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
achmed Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Achmed Teraz wlokniarzy/lutomierska zgadza sie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
Frager Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie, nie. Ja byłem w Mack'u zajadałem się i obserwowałem tylko nadjeżdżające 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Nico Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To mnie nie upolowałeś?! Wiesz co! Z nim latałem 0 Cytuj
Nico Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Który to po*j**any typek na niebiesko-czarnym SM XT 660 za***rdalał na kole po pomorskiej(7:50-8:00)gdzie są przejścia dla pieszych co 1km!??!? Wyprzedził mnie na torach tramwajowych niech by cię pieszy wyskoczył to byś albo we mnie albo co gorsze w pieszego wjebał. Jak cie spotkam dostaniesz taki opierdol ze se k**wa nie wyobrażasz. 1 Cytuj
Strumyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Upolowana @Gleba w piątek na Inflanckiej o 17:41 Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Strumyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
motoTomasz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ten SM xt to bez tablicy rejestracyjnej jeździ, no nie? 8 marca spotkałem się z nim parokrotnie w okolicy Manufaktury. Koleś ma wyjebongo na wszystko! Gumuje spod swiateł do następnych a później hamuje tylko tyłem. Opona tył łysa, druty na wierzchu. Z Drewnowskiej w prawo w Zachodnią skrecal z środkowego pasa spychając osobówkę. Brak słów. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
PRZEMO EL Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Który to po*j**any typek na niebiesko-czarnym SM XT 660 za***rdalał na kole po pomorskiej(7:50-8:00)gdzie są przejścia dla pieszych co 1km!??!? Wyprzedził mnie na torach tramwajowych niech by cię pieszy wyskoczył to byś albo we mnie albo co gorsze w pieszego wjebał. Jak cie spotkam dostaniesz taki opierdol ze se k**wa nie wyobrażasz. W morde go ale wiekszość tak jeżdzi..... 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
Olo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Achmed gdzieś tak wczoraj o 15 sprawdź na mapie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi