Suchy-wolk Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Czuć wiosnę, bo aż 6 forumowiczów spotkałem dziś w ciągu 1,5h czekania w WK P.S. Który to żartowniś pozostawił pamiątkę na szybie "A Ty jeszcze tu?" ? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ahhhh tak, wiosnę czuć aż miło, nie wyobrażam sobie mieć teraz motocykl na serwisie 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Upolowany/na: Jaquzie ok 19.40 Zachodnia/Legionów na pasach w sporym męskim towarzystwie... już miałam dołączyć ale nie jestem wysoką (.)(.) blondynką poozd Jaqu sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Upolowany/na: Sebol Prowadził autobus i chamsko zajeżdżał buspas, jakby u siebie był sprawdź na mapie 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Upolowany/na: krzychoslav i Aidekk Leciałem puszką w przeciwną stronę. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Upolowany/na: krzychoslav i Aidekk Jakoś przed 15, leciałem puszką w przeciwnym kierunku. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie i jeszcze trąbi na ludzi i straszy ! Upolowany/na: krzychoslav i Aidekk kurde wybrać się raz w trasę to zaraz strzelają trzeba jakiś kamuflaż chyba 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Upolowany/na: krzychoslav i Aidekk Zgadza się 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 powiedzta mi ktoś od nas lata białą cbr600 ? f2/f3 nie przypatrzyłem się. booo tak kminiłem że chyba widziałem wczoraj na spocie to raz, a dwa.. dzisiaj pod sp 205 jak wychodziłem z hali z amatorskiej. "nasz jest głośniejszy" "ale wasz nie zrobi tak!" *następuje palenie kapcia* 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Marti, a trzeba było dołączyć - koledzy z pracy (w tym Szkoci), opijaliśmy wzajemną współpracę Następnym razem krzycz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 powiedzta mi ktoś od nas lata białą cbr600 ? f2/f3 nie przypatrzyłem się. booo tak kminiłem że chyba widziałem wczoraj na spocie to raz, a dwa.. dzisiaj pod sp 205 jak wychodziłem z hali z amatorskiej. "nasz jest głośniejszy" "ale wasz nie zrobi tak!" *następuje palenie kapcia* dokładnie jak wracałem z orlika to stała ok godziny 20, biało-niebieska 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Upolowany/na: bulba 13:45 Broniewskiego do ronda ,nie dogoniłem 69 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Upolowany/na: konrad-michał Dziś 19:30 leciał w stronę zabienca sprawdź na mapie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Upolowany/na: adek Skręcający z Kilińskiego. Stałem puchą na przeciwko:D sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W sobote na kolumny w rejonach godziny 13 mijałem sie z Lesiu94?? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W sobote na kolumny w rejonach godziny 13 mijałem sie z Lesiu94?? Zgadza się Lewa poszła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Juśka puszka w korku na jp2 z wielkim napisem na tyle "motocykle sa wszedzie" i "Juśka" 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Upolowany/na: PRZEMO EL Retkinia, z wyszyńskiego w retkińską 7:47 sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Juśka puszka w korku na jp2 z wielkim napisem na tyle "motocykle sa wszedzie" i "Juśka" hahahaha, no to Ja A Ty który?? hahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zaintrygowaliscie mnie tym rozmiarem napisu To jak wielki jest ten wielki napis "na Juśce" ? )))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Upolowany/na: gonia Gonia razem z kursantką o 18:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zaintrygowaliscie mnie tym rozmiarem napisu To jak wielki jest ten wielki napis "na Juśce" ? )))) tak wielki jak sama Juśka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A Ty który?? jechaliśmy na siatkę Audi po Twojej lewej, ale tak skupiona na drodze byłaś, że się nie rozglądałas 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Upolowany/na: tomahouk i Sobek Na stacji Orlen o 19:07 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jechaliśmy na siatkę Audi po Twojej lewej, ale tak skupiona na drodze byłaś, że się nie rozglądałas A właśnie, że widziałam i tak pomyślałam - wesoła audica (pewnie nabijaliście się z mojego napisu 'Juśka' ) Ja pojechałam prosto a Wy w lewo w Obywatelską - prowadziła dziewczyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi