PRZEMO EL Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 😃 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kazik96 twardziel 7:40 ul.Krakowska 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Upolowana wczoraj, Kosmata ? Na zegarkach w Galerii Ł. o 18;40 Edytowane 22 Grudnia 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 heheh ale żeś wylukał, szkoda że nie wiedziałem to by ci od razu kase dała za te liqui molly bo ja jeszcze jestem unieruchomiony w domu 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Szkoda że nie wiedziałem bo bym jej te LiquiMolle dał na zegarkach Jak je jeszcze potrzebujesz to przecież moge przy okazji jakiegos kursa na miasto Ci podrzucić, no problem. Turlają się cały czas z tyłu w aucie 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 nie no jasne tak czy siak to je biore, tylko jak bede miał sie jak ruszyć z domu, chyba ze bedziesz jakoś koło galerii przejeżdzał to zawsze moze sylwi zostawić 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Upolowany/na: Bułgar PaderewskiegoTuszyńska do Ronda LL o 18:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Upolowany/na: Aidekk Central w kier kilinskiego o 14:15 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 nie wiem czy dobry temat, bo w sumie kierowników nie znam i nie wiem czy tu zaglądają, ale dziś widziałem na drogach atak wiosny, więc odnotuję pozdro dla typa na r850. raz widziałem na kopcińskiego - profeska kolego, korek w uj, a tu grzecznie stał, bez filtracji czy grzania po buspasie. Nie wiem czy bym się powstrzymał heh. Potem to samo moto zaparkowała pod realem. No i para na Hondzie na rogu marszałków. Nieźle, sporo syfu, ledwo z 7-8 stopni ale ludzie cisną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 nie wiem czy dobry temat, bo w sumie kierowników nie znam i nie wiem czy tu zaglądają, ale dziś widziałem na drogach atak wiosny, więc odnotuję pozdro dla typa na r850. raz widziałem na kopcińskiego - profeska kolego, korek w uj, a tu grzecznie stał, bez filtracji czy grzania po buspasie. Nie wiem czy bym się powstrzymał heh. Potem to samo moto zaparkowała pod realem. No i para na Hondzie na rogu marszałków. Nieźle, sporo syfu, ledwo z 7-8 stopni ale ludzie cisną Tak się składa że to ja byłem na r850r. Jak tylko asfalt suchy to jeżdżę. Raczej nie był zbyt duży ten korek ale rzeczywiście się nie spieszyłem Baśka nierozgrzana (stała prawie miesiąc bo w styczniu też były jazdy) to nie szarżowałem. Ale zostałem upolowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 korek w uj, a tu grzecznie stał, bez filtracji czy grzania po buspasie. Wygrzewał kości póki była okazja. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Upolowany/na: Aidekk sprawdź na mapie W sumie całkiem możliwe, że to byłem ja 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 to pozdrawiam meldamen! ładny motocykl, chętnie bym się kiedyś przymierzył bo myślę nad czymś z serii R. Zrobiłeś furorę, bo pod realem jakaś parka stanęła przed moto z rozkminką jaki mamy miesiąc o tej porze roku nie ma co slalomów uskuteczniać, bo się to może kiepsko skończyć. lepiej kości grzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kto wczoraj na Lublinku trenował w okolicach lotnika na białej maszynce ???? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Upolowany/na: Działkowy dzisiaj Patrolem o 10:35 do centrum sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wczoraj na Chocianowickiej około 14:20 LWG z dwoma miłymi jednośladami. Wybaczcie ale nie znam prawie nikogo więc... Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Upolowany/na: Achmed 24 luty, godziny popołudniowe. Sezon ruszaaa! sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przykro mi na pewno nie w tym miejscu 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Może Cię z kimś pomyliłem w takim razie. To kto ma jaskrawy żółty moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Upolowany/na: Nico około 20:40 ah, dzwięk tej Husqvany.. sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Upolowany/na: Kazik96 18:01 Bandurskiego do Jana Pawła i chyba na spocik sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Krzychu trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Upolowany/na: zontey leciał z plecaczkiem ( gleba ) Włókniarzy Legionów kier Radogoszcz 19:32 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Bingo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 trafiony zatopiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi