Nico Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No niech już ci będzie że usłyszałaś :< ;3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No niech już ci będzie że usłyszałaś :< ;3 tego czarnego bziuma nie da się nie usłyszeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kto z forumowiczów był na Maladze z Motormanią? 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Hehe, ktoś tutaj ostro przesadził z tym kolankiem Takie złożenie że nawet z siedzenia nie trzeba zsiadać a co dopiero kolano wystawiac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Hehe, ktoś tutaj ostro przesadził z tym kolankiem Takie złożenie że nawet z siedzenia nie trzeba zsiadać a co dopiero kolano wystawiac Ja się nie znam, ale mi wygląda to na początek zakrętu, do apeksu jeszcze kawałek, więc i na głębsze złożenie będzie miejsce Sorki za Ave 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kto z forumowiczów był na Maladze z Motormanią? Suchy, nie zaznaczyłeś na mapie więc i tak się nie liczy ;P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kogo goniła dzisiaj policja na Włókniarzy i zatrzymała na parkingu Castoramy? czarna Honda CBR XX jesli sie nie myle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Upolowana Gleba dzis na limance przy Wrocławskiej po 17 pomachane sobie było Kasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Upolowany/na: Achmed,gleba + 1 2oo Paderewskiego/Tuszyńska 3 motongi o 22:20 w kier. Ronda L L sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Upolowany/na: Achmed,gleba + 1 2oo sprawdź na mapie hahahaha no mnie nie poznać?!?!?! :biggrin: EDIT no i odnoszę wrażenie, że jechaliśmy w 4 motongi. Edytowane 19 Października 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Upolowany/na: Achmed,gleba + 1 2oo sprawdź na mapie no dokładnie były 4 motongi.... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Upolowany/na: Achmed,gleba + 1 2oo sprawdź na mapie Ale combo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 MarioKawa w Audi na Tuwima 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Upolowany/na: krzychoslav około +/- 15.50 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Upolowany/na: Salat Pomykał w stronę Łodzi w niedzielę ok. 17:20 sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Widze Aidekk że zbierasz do 4 paka sie zgadza wracałem z Kamińska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Upolowany/na: krzychoslav ano mogło i tak być 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Widze Aidekk że zbierasz do 4 paka sie zgadza wracałem z Kamińska +1 piwo gratis za konieczność poprawienia swojego nicka i sprostowanie: Kamińsk to jest nad zalewem Wiślanym więc chyba nie w tę stronę 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Upolowany/na: Achmed,gleba + 1 2oo sprawdź na mapie Czy ja Ci nie machałam wtedy przypadkiem?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czy ja Ci nie machałam wtedy przypadkiem?? przelatywaliście koło mojego bloku na Paderce i widziałem Was z okna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Upolowany/na: Achmed Środa Łagiewnicka ... z zagadkowym Plecakiem Kto to był??? sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Hej. Kto w Pabianicach pomyka białą CBR 1000 ??? I do chyba jakaś białogłowa 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 pogadane z MotoTomaszem Radwańska ---> Włokniarzy 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kurde, nie zdążyłem Ale fakt, pogadane, zżółwione i takie tam 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 a która to miła panna z forum "pocinała" o 18 Aleksandrowską w stronę Aleksa? była tak miła, że jechała 30km/h i dawała się wyprzedzać każdej puszce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi