Piotr Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Upolowany/na: achmed dziś o 8:51 - mijanka w miejscu wskazanym na mapie sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pozdrowienia dla rudowłosej kursantki na bordowej Ybr 250 i instruktora na bandicie Ul. Zgierska 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Upolowany/na: aidekk sprawdź na mapie Nie ma takiej możliwości! Ja o takich godzinach to śpię! Ale już czwarta osoba mi mówi, że mam sobowtóra 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Upolowany/na: Achmed 1910 Rondo Solidarności sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Yep Czerwony bob z chromowanymi zderzakami i CB na dachu? Głód pognał mnie na Retke, na najlepszego chinola w mieście Tak, fiatolo jechałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 pd i scyzer jak zwykle mnie macie.... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pozdrowienia dla rudowłosej kursantki na bordowej Ybr 250 i instruktora na bandicie Ul. Zgierska czyżbyś Glebę upolowała? 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Upolowany/na: Gleba około 14:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 I kto sie "podszywa pode mnie"?? Teraz Thundercat w takim samym malowaniu jak moj z kufrem, pl. Hallera 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 a nie przejeżdżałeś przypadkiem obok jakiegoś większego lustra ? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 czyżbyś Glebę upolowała? na kurs chodzi? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Chyba upolowana Thebestka jeszcze z jakims kolega w Strykowie Ale pewny nie jestem. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 na kurs chodzi? owszem owszem i to chyba nawet ta autoszkoła. ale podpytałem dzisiaj i to chyba nie była ona 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na 250 ? to Przepraszam - jaką kategorię Ona robi? O_O 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 wiesz co przy jej gabarytach moim zdaniem b dobrze ją poprowadziła autoszkoła.robi A2 jeździła 125ccm - tą dokłądnie, co była na FŁM DAY potem 250ccm teraz jeździ Gladiusem.. dlatego to nie była ona ;D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pytam z ciekawości bo podobno na A autoszkoła nie ma prawa wsadzić cie na mniejsze niz 600 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 możesz mieć rację, nie orientuję się szczerze mówiąc w szkoleniach po zmianie przepisu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Upolowany/na: Bart Zarośnięty jak wrzosowisko poginał tramwajem ok. godz 20:25 sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Upolowany/na: bzikenzzz wieczór był :-) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Upolowany kwinto w knajpie "nienażarty" na Rojnej o 17:20 i 17:35 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Upolowany/na: arteklik Moto - Repsol na blachach EZG... nie wiem czy to Ty ale leciałeś w towarzystwie 4 moto ok godź. 11 w kierunku Łysej Polany a my zawijaliśmy z CPN... i potem ta sama ekipa upolowana 2h później na Słowacji sprawdź na mapie Edytowane 12 Października 2014 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 na kurs chodzi? Wpadłam w końcu na taki pomysł.Ale pudło! Nie mnie upolowałaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Gleba dzisiaj na włókniarzy koło 16.00 ? Staliśmy z Pati przy Żubardzkiej (czarny Golf...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wpadłam w końcu na taki pomysł.Ale pudło! Nie mnie upolowałaś wiem, że nie ciebie ciebie bym poznała nawet w tej oczojebnej kamizelce 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Gleba dzisiaj na włókniarzy koło 16.00 ? Staliśmy z Pati przy Żubardzkiej (czarny Golf...)może tak być,ostatnio często tam bywam Nico upolowany Włókniarzy przy mcdonalds!godz.14.30? Pierwsza Cię usłyszałam i zobaczyłam! Nie mów że nie! Edytowane 14 Października 2014 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi