Strozz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 koło południa: Inflancka/Strykowska/Brzezińska, złota Honda, kobietka z warkoczem w białym Schubercie 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Żonę mi upolowałeś... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Pilnuj, pilnuj 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 pozdrawiam kolegę z pięknego Drag Stara na Palki->Strykowskiej, ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dziś na Piotrkowskiej odcinek między Wigury, a Radwańską o godz. 16, 2 razy upolowałem zgrabną, blond włosom niewiastę na zielonym Kawasaki Ninja 250. ktoś od nas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dziś ok 20.30 razem jechaliśmy Włókniarzy w kierunku Pabianickiej ładna blond, na czym to nie wiem, rej. EBR:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hehe jakaś nowa moda ?? wyszukiwanie dziewczyn na moto ??Ja wczoraj o 16 spotkałem 3 szlifierki na Żeromskiego przy Kopernika na światłach. Pozdrawiam 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hehe jakaś nowa moda ?? wyszukiwanie dziewczyn na moto ??Wiesz no to są chyba u nas dobre objawy i fajnie by mieć dziewczynę co ma takie sama zainteresowania co chłopak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Uwierz mi- niefajnie. Wszędzie wtyka nos, chwili spokoju nie ma. Hobby jest po to żeby móc się oderwać a nie żeby miała kolejny pretekst do wciskania się gdzie jej nie trzeba. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ja od zony póki co pożyczam motocykl bo w zasadzie cebula jest jej . Rado u mnie jakoś dajemy rade i wychodzi to całkiem fajnie. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No wiesz Ty co? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 mijałam dzisiaj piękną, niebieską SV na Drownowskiej ok 16 i Koleżankę na Dominatorze (nawet 2 razy: ok 12 przy Manu i ok 16 przy Włókniarzy). Ktoś się przyznaje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dzisiaj na Józefa 17 pod blokiem Ninja, ktoś od nas?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 18:50 srebrny fazer na Śmigłego-Rydza 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wczoraj ok. 22ej na Ofiar Terroryzmu przed rondem na Tomaszowskiej, wyprzedzały mnie 3 ładne maszyny, jedna z podwójną obsadą (jakie nie wiem, bo ciemno było ), dwie na rondzie zawróciły z powrotem w stronę Della, a jedna obrała kierunek Wiskitno, ja jechałem mazdą 626 z dużym napisem na tylnej szybie MazdaSpeed grupa Łódzka , pozdrawiam i LwG 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wczoraj yamafa czarna z japonskim wydechem i naklejki NGK na parkingu przy samym wejsciu od strony leroy merlin PORT LODZ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kto w niedziele smigał scigawką czerwona po południu az coś mu się urwało plastikowego , nie wiem czy z łodzi był moto i jaki model 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzisiaj kolo 16 kolo manu na światłach nie wiem co to po dzwieku coś mniejszego od 500 kolega mnie poznal ze z forum jestem bo nawet sie zapytał ale kto to to nie wiem ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 dzisiaj koło 16, bar BAMBUS na Marynarskiej, bordowe Suzuki Freewind, ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzisiaj na widzewie czarna SV 650 gaźnikowa z kufrem Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzisaj na strykowskiej GS500F (nie Ty minivone?)A na warszawskiej przepiekny z1000 albo z750 nie wiem zielone a na nim ktoś w ubraniu alpinestarsa. Machnąłem i odmachnął, może to ktoś od nas?Tak między 14.00 a 15:30 Was spotkałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Na Kurczakach srebrny Triumf (o ile się nie mylę...) przed 10 ktoś się przyznaje?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzisiaj o 19:40 na skrzyżowaniu Włókniarzy i Obywatelskiej srebrny Fazer. Jest może "winny"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzisaj na strykowskiej GS500F (nie Ty minivone?)przyłapany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzisiaj z samego rana na dąbrowskiego (nie ustaliłem co to za moto) ale upolowany był ktoś przez misiaczki. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi