xanton Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Upolowany/na: Konrad85 Upolowany wraz z Asią. Choć co prawda to oni mnie pierwsi wypatrzyli Chyba najodleglejszy strzał na razie. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Upolowany/na: krzychoslav O 8:50 jechał w stronę Ronda Solidarności i jakoś nerwowo się rozglądał. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Upolowany/na: Micek1968 wczoraj (28.09) przed 17 podążał Północną w stronę Kilińskiego :] sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Upolowany/na: Suchy-wolk Widziany około godziny 11 na ul. Pomorskiej. Zmierzał w kierunku Ronda Solidarności sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Upolowany/na: Thebestof78 Pierwszy sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Szukal bramy w ktora ma wjechac Upolowany/na: krzychoslav sprawdź na mapie Szukal bramy w ktora ma wjechac 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 smooth - Vera Sport 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 @Aidekk Obywatelska/Nowe Sady Teraz 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 @Achmed Dziś koło 19 na Aleksandrowskiej 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Logan trafiłeś 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Aidekk, 12:47 Pienista/Obywatelska Różowa Pantera o 16:07 Wólczańska/Radwańska. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Upolowany/na: mlody 7:45 Bandurskiego w kier.Wyszyńskiego sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Upolowana Pantera dzisiaj o 16:30 stadion orła Edytowane 7 Września 2014 przez achmed (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 @Scyzer transmisyjna w kierunku mileszek. teraz(18:15) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No nawet po cichu z pracy nie dadzą wrócić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Upolowany/na: PRZEMO EL o 7:33 ale ręki uciąć sobie nie dam sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 gdzie? gdzie? to ja codziennie tam latam 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 gdzie? to ja codziennie tam latam Przy galerii retkińskiej zaznaczyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Hayabusa i coś równie dużego srebrnego na blachach EL.... Karpacz - godziny popołudniowe ktoś przyjechał na winkle....? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Upolowany/na : Jorima godz 8 róg Zielona Kościuszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Upolowany Bart na przystanku tramwajowym Aleksandrowska-Warecka godz. 7:27 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Kto się dziś ze mną ganiał 200 na włókniarzy od stacji shela do mostu na kaliskim godzina około 22 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Ja w końcu ukradłam mężowi Suzi ale jechałam jakieś 1,5h wcześniej. Jako że było to moje pierwsze latanie wokół komina to o ganianiu nie było mowy Jak stałam na lewoskręcie Włókniarzy- Konstantynowska dojechał do mnie jakiś granatowy motocykl, przecisnął się miedzy mną a puszką i pojechał na północ ktoś z forum? Edytowane 12 Września 2014 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopranovw Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ten niebieski Hornet to Ja było ciasno ale daliśmy rade Ładnie to tak podkradać ? Sory jeśli przestraszyłem tym przeciskiem ale po prawej bym się nie zmieścił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To ty tak scigaleś mnie horkiem bo widziałem dwa moto i jeden za mna poleciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi