Scyzer Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Do Domu Dziecka z Kosmatym, Aidkkiem, Cekalem i Jaquzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Upolowany Achmed w piątek 14:30 na Aleksandrowskiej jak poganiał w kierunku Aleksa ja puszką ale LwG było po drodze. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Upolowany Achmed w piątek 14:30 na Aleksandrowskiej jak poganiał w kierunku Aleksa ja puszką ale LwG było po drodze. Pozdro Prawda.... Poginalem na przegląd motongiem... Gdyby nie wlepa w reku bym nie poznał..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Upolowany/na: pistolero85 Slimak -ubrany od sasa do lasa =D sprawdź na mapie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Upolowany/na: TurboLdz sprawdź na mapie A no zgadza się z tym że tak się za mną schowałeś że nie miałem pojęcia kto to 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Upolowany/na: kosmaty ok 15;40 na Paderewskiego/Karpacka zawracał do ronda Lotników sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Upolowany/na: Mała w towarzystwie jeszcze jednego moto, chyba skręcałaś w prawo jakoś około 20:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Upolowany/na: rescuer Pomykał od Wareckiej do Włókniarzy sprawdź na mapie 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Upolowany/na: Jorima Jorima przy MC sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Upolowany/na: Roland i Wildeyed Upolowani w niedzielę o 13;25 koło PTAK Outlet jak lecieli w kierunku Kruszowa sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Upolowany Jaquzie przy młynku w Łodzi z resztą jechałeś za mną od Della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Upolowany/na: Roland i Wildeyed sprawdź na mapie NIestety pudło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Upolowany Jaquzie przy młynku w Łodzi z resztą jechałeś za mną od Della wracając tamtędy z trasy znad morza.. ale Ty 4oo? bo nie widziałem moto 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 wracając tamtędy z trasy znad morza.. ale Ty 4oo? bo nie widziałem moto Tak się zagapiłem na te twoje xenony że bałem się że za późno włączyłem kierunek i wjedziesz w tego mojego białego Peugeota jak skręcałem w Gojawiczyńską 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Upolowany/na: Różowa Pantera Stała sobie o 13.30 na skrzyżowaniu i chciała skręcić w WojPol. Machnąłem nawet ale gdzieżby mnie zauważyła sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Upolowany/na: Różowa Pantera 21.07.2014 o 16;02 Lutomierska/Piwna w kier. Al.Włókniarzy prężnie na swoim Bandytku mknęła. sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Upolowany @Robson LATARNIA GĄSKI 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Yeeeaaaaaaahhh! Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie A jednak! Już myślałam, że Was zmylę tym moto. Bystrzaki Chopaki! Edytowane 24 Lipca 2014 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja Cię ostatnio 2x upolowalem! Się browar, się należy! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja Cię ostatnio 2x upolowalem! Się browar, się należy! Hmmm.... coś kiepsko wychodzą Ci te ''brorachunki'' chłopie.. poza tym nie udokumentowałeś tego na forum, a na fb się nie liczy!!!!! Sebol, miło było Cię zobaczyć usypiającego za autobusową kierą. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Upolowany/na: Aidekk Aidekk z Dorotą w niedziele po 10 P.S Nie poznaliście mnie czy jak sprawdź na mapie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Hmmm.... coś kiepsko wychodzą Ci te ''brorachunki'' chłopie.. poza tym nie udokumentowałeś tego na forum, a na fb się nie liczy!!!!! Sebol, miło było Cię zobaczyć usypiającego za autobusową kierą. Faktycznie sen mnie męczył z nudów ,ale Panterka rozbudziłaś mnie swoim radosnym wzrokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @pd Aleksandrowska/Warecka TERAZ 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 TERAZ zgadza się, ale się nie liczy bo brak oznaczenia na mapie ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Z TapaTalka ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi