achmed Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Upolowany/na: achmed sprawdź na mapie Zgadza sie a gdzie mogłem pedzic jak nie do roboty 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 też leciałem do roboty a po mojej prawicy leciał @Pit71 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 CBR chyba F3 tricolor w Borowej na dordze Koluszki - Gałków dzisiaj około 17.30. Była LwG. Wydaje mi sie ze ktos z forum. dobrze Ci się wydaje to byłem ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 lecieliscie 2oo?? 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mijałeś 2 moto we wskazanym na mapie miejscu, było też LwG (^_-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czyżbym dzisiaj @małą przepuszczał swoją srebrną "puszką" na skrzyżowaniu Al. Unii przy Konstantynowskiej (skręcała w kierunku Zoo) ok. 19:10? Dzięki za skinienie głową! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jechała na punkt zbiorczy na rynku w Konstantynowie. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mała ma dziś pecha 21:35 na Żeromskiego skręcając w Zieloną. Jeszcze jakaś druga maszyna była ale nie kto to 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Upolowany/na: Julka 18:50 Paderewskiego/Ciołkowskiego kier.Rondo LL sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czyżbym dzisiaj @małą przepuszczał swoją srebrną "puszką" na skrzyżowaniu Al. Unii przy Konstantynowskiej (skręcała w kierunku Zoo) ok. 19:10? Dzięki za skinienie głową! staram się dziękować za przepuszczenie:) Mała ma dziś pecha 21:35 na Żeromskiego skręcając w Zieloną. no to mnie dziś upolowaliście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Moje "upolowanie" się chyba nie liczy, ale miło było . Szkoda, że w puszce człowiek nie ma jak pokazać, że też jest z forum - może jakieś nalepki? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Powinny byc nalepki w forumowym sklepie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 no to mnie dziś upolowaliście Ja nawet tobie machałem wypuszczając kumpla ale byłaś tak zajęta prowadzenie że nawet mnie nie zauważyłaś 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Lancet wszystko się liczy Ridrick oczywiście, że Cię nie widziałam, ciemno było, ale przejeżdżając koło rynku zastanawiałam się czy Cię gdzieś nie spotkam na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dziś po południu upolowałem ( zapewne nie forumowicza ) ale za to jakie cacko : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Upolowany/na: tomahouk Godzina 20:05, lecial z Karoliną sprawdź na mapie 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Upolowany/na: konrad-michał Godzina 20:05 leciał razem z Tomahoukiem i jeszcze jedno moto ale nie zdazylem zauwazyc kto sprawdź na mapie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Upolowany motoTomasz na lini 50 na Pabianickiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. motoTomasz Opublikowano 12 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Upolowany: Lubiany. Zaczynając od 4:30 na Nowych Sadach, póżniej będzie jeszcze około 14 strzałów na trasie 50A (obecnie 7 razy ale do 14:30 jeszcze duuużo czasu) Po tym polowaniu chyba będę musiał dłuuugo trzeźwieć [edit] Upolowany motoTomasz na lini 50 na Pabianickiej Pudło Ja mam dzisiaj 50A No to jeszcze przyznać się, co za tępa dzida, chyba płci pięknej, o 8:50 jechała Rzgowską przy placu Niepodległości na zielonej Kawie Ninja 250 z zółtym plecakiem? Dzięki takim osobnikom motocykliści mają opinię debili na drogach. Omijanie prawą stroną Passata (między nim a krawężnikiem), który zatrzymał się przed przejściem i przepuszczał pieszych kwalifikuje Cię do położenia prawa jazdy pod szafę, żeby się nie kiwała... nagranie wrzucę później. Edytowane 12 Maja 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ale takich osób jest pełno co tak jezdzą :riding: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Się przesiedli z motorowerów 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Upolowany i pogadane z PRZEMO EL na Statoil 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Upolowany: Lubiany. Zaczynając od 4:30 na Nowych Sadach, póżniej będzie jeszcze około 14 strzałów na trasie 50A (obecnie 7 razy ale do 14:30 jeszcze duuużo czasu) Grzeniu pięknie został upolowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Upolowany/na: gleba przemknęła mimo sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Upolowany/na: sebol ok 14 parkował było trąbione sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi