JaRoD Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 @sebol Wczoraj 17:30 w 65A na Obywatelskiej Dziś przed chwilą na JanaPawla przy Castoramie na Suzi. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
bercikoski Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Upolowany/na: TomaszVV o 8:57 jechał w stronę Ek-Socu. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone!
Sebol Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 @sebol Wczoraj 17:30 w 65A na Obywatelskiej Dziś przed chwilą na JanaPawla przy Castoramie na Suzi. JaRoD w 65 to nie ja,wolne miałem , ale dziś przy Casto to się zgadza ,w końcu nie pijemy i nie pada więc odebrałem moto od Mariusza :lol: :lol: 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ktoś z forum? Bo masz kolego rwanie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
motoTomasz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kawassaki, gogde... Ktoś sobie jaja z motonity 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Królu Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 tanderkat niebieski przed chwila przedzalniana/nawrot 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Marti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Raq 20.10 pozdrowiony jak należy czyli środkowym palcem!!! sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Suchy-wolk Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Greg Sin Key Dziś spotkawszy ok.16.00 jadący w przeciwnym kierunku niż ja autem sprawdź na mapie 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
GrubY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Dominikf6 Przed 10 w drodze do szkoły zapewne sprawdź na mapie 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Upolowany: Sebol. 7:03 093 69A Paderewskiego/Tuszyńska. --- edit --- To jednak nie był Sebol. Sebol jeździ Helmutem na 95. 10:37 na Rondzie Broniewskiego w stronę Puszkina Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Pit71 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Upolowany/na: pd 8:30 Z buta ale w pełnym rynsztunku sprawdź na mapie 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
tomahouk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Upolowany/na: MarioKawa Dziś godz, 8,35 sprawdź na mapie 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Upolowany/na: pd 8:30 Z buta ale w pełnym rynsztunku [ ] tak chadzam po bułki do sklepu 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Upolowany: Sebol. 7:03 093 69A Paderewskiego/Tuszyńska. --- edit --- To jednak nie był Sebol. Sebol jeździ Helmutem na 95. 10:37 na Rondzie Broniewskiego w stronę Puszkina hi hi hi pierwszy strzał był celny, w moim wozie 2093 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ooo to już wiem w którym aucie psuć radio Jak edytowałem na helmuta to po kursie zobaczyłem, że to nie Ty. Dosyć intensywnie się dzisiaj mijaliśmy koło Kraszka. A teraz przyznać się co za parka na SV z forumową ramką przeciskała się na Paderewskiego w stronę Ronda Lotników? Jak kierowca autobusu macha, żeby jechać to się jedzie No ale najważniejsze, że przejechaliście i odmachaliście. Później kierownik chyba tej samej SV przy Tuszyńskiej stał na lewym pasie bez kasku i dyskutował z mobilem Aaa no i chyba Rebel upolowany na Rondzie Broniewskiego. Za dzisiejsze polowanie będę chodził pijany cy dni 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Dominikf6 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czyżby Kwaśna wsiadała do tramwaju numer 11 przy Limanowskiego ? 1 Cytuj
x10d Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A kogo to dzisiaj spotkałem na rogu Włókniarzy/Konstantynowskiej? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long
Kupiśka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 kto to był dzisiaj na Żeromskiego / Mickiewicza w stronę WAMu ? dziewczyna jakaś, niestety nie wiem co to za moto bo zapatrzyłem się przez szybkę mignęły mi potem tylko białe buty alpiny. powiedziałaś nam 'cześć' na światłach. ja akurat wyjątkowo jako pasażer na tym pierdzipędzie Junaku jechałem To mnie widzieliście. Poznańskie tablice mogą zmylić, buty nie. Pozdrawiam 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To mnie widzieliście. Poznańskie tablice mogą zmylić, buty nie. Pozdrawiam w czwartek na spocie mialem okazje poznać (poznalem znow po butach i moto ) teraz juz bede wiedzial kto ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Kupiśka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To daj znać przy okazji, że to Ty ;-) Za dużo Was jest i nie ogarniam twarzy 1 Cytuj
Zontey Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Upolowany @matttm1 Wczoraj tj. 19.04.2014 bujałeś się po Tomaszowie? widziałem Kilka razy srebrne sv na ul Oskara Lange, Warszawskiej, Barlickiego. (w sumie z 3 czy 4 razy) 0 Cytuj
Scyzer Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Michallica 15:55 z Plecaczkiem sprawdź na mapie 0 Cytuj
ErR Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 upolowany dzialkowy w andrespolu o 18 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A ja na granicy łódzkiego, świętokrzyskiego i mazowieckiego w Kamiennej woli upolowałem moto (chyba Honda CBR F1) z nalepką Motorwings - Lubię zapier**lać Kto to się tak wypuścił? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi