Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upolowany Master611 - Poddębice centrum ok 14.30, przelatywałem puszką

Opublikowano

Tym razem na 100% Bulba skręcał z dąbrowskiego w bałuckiego około 19.30 wielorybem  :moto:

Opublikowano

Trafiony zatopiony :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

2x african twin i vardero 20 carefour retkinia

Opublikowano

Trans-alp na Krakowskiej w stronę Retkinii ok. 11:30

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

no to pozdrowienia dla Wszystkich, których dziś widziałam :P

piw nie wołam bo jednak moją wątrobę lubię :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

@Thebestof78 chętnie wypiję Twój przydział :biggrin:

Opublikowano

około 7.30 SCYZER na skrzyżowaniu Pomorska / Frezjowa

Opublikowano

Wczoraj o 16:05 skrecal ktos w lewo z Pabianickiej w Dubois na bialo czerwonej R6. To ktos od nas? Az mi sie za moja Suzi zatesknilo :-P

Opublikowano

Upolowana Gonia w srebrnym Suzuki "L" o godz 8:43 na Karolewskiej przy Włókniarzy :biggrin:

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

Opublikowano

Upolowany/na: Sobol

Na Struga w tylnym lusterku mojego autka, pięknie się prezentuje cebulka i w końcu mocna lampa!

sprawdź na mapie :riding:

Opublikowano

30.03 Gonia z jakimś kolesiem w plamach na Yamie trasa Andrespol Brzeziny, wyprzedziłem Was puszką - czarna Type R. 

Live slow!!!

Opublikowano (edytowane)

Upolowany i udowodniony :decayed: o stałej porze 7:45 na Traktorowej, niczego nie spodziewający się PRZEMO EL  :decayed: 

bikepics-2656731-full.jpg

A kilka godzin później upolowany "archiwum X"  :smile:

bikepics-2656733-full.jpg

Ready, steady, GO !!! :moto:  Ktoś się rozpoznaje? Przyznać się  :decayed:

bikepics-2656736-full.jpg

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

A kilka godzin później upolowany "archiwum X" :smile:

Zawsze wiedziałam, że Teofilów, to jednak stan umysłu... :laugh2:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Upolowana Gonia w srebrnym Suzuki "L" o godz 8:43 na Karolewskiej przy Włókniarzy :biggrin:

Nic dodać nic ująć zgadza się piwko się należy muszę zapisywać osoby i godz wtedy zapas piwka będzie na całą zimę  :P  :decayed:

30.03 Gonia z jakimś kolesiem w plamach na Yamie trasa Andrespol Brzeziny, wyprzedziłem Was puszką - czarna Type R. 

Nie zgadza się pudło 30.03 to okolice Jeziorska buszowaliśmy poza tym kolego jak mogłeś mnie widzieć z jakimś kolesiem i jeszcze pisać o tym na forum już mam wpier.....od Chylona ogarnij się :P  :decayed:  :riding: pozdro piwka nie ma :P

Opublikowano (edytowane)

Upolowany: Emil89, 18:27 Sienkiewicza/Tuwima.

1488767_383346618474857_189426841_n.jpg

Tak BTW: w Łodzi wolno jeździć z [L] mając prawo jazdy na prowadzony pojazd? :P

Edytowane przez motoTomasz (wyświetl historię edycji)

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Upolowany/na: Kapsel

1615 Kapsel + 2 W stronę della chyba śmigaliście? Rewanż za moje ostatnie upolowania ;P

sprawdź na mapie :riding:

Opublikowano

Upolowany/na: michal_lc4

Taa, jasne, pudło :P  Ja jestem wyłączony jeszcze na trochę  -_-

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Bulba i Bulba jr. przy pionierku około 14.30 :biggrin: