motoTomasz Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Upolowany Kulka na Pabianickiej pomiędzy Jana Pawła II a Prądzyńskiego, przeciskający się między autami a pachołkami. Chyba po 16 było 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
kulka Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 chyba muszę zacząć piwka kupować ale życzę sobie tego jak najczęściej godzinka napewno późniejsza po 17 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowana Różowa Pantera godz 7:30 skrzyżowanie Limanowskiego/ Włókniarzy. Pomachaliśmy sobie 1 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 ....& nadszedł ten moment, w którym łezka mi się w oku zakręciła.... zaczął się sezon polowań na pantery.... mój Boże... Pozdrawiam jeszcze raz!!!!!!! 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Piotr Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 zaczął się sezon polowań na pantery.... mój Boże... nie bój, nie bój... strzały bez zaznaczenia na mapie się nie liczą 1 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Upolowany/na: Różowa Pantera Cytat wyżej Edytowane 14 Marca 2014 przez Agusiaczek81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 ....& nadszedł ten moment, w którym łezka mi się w oku zakręciła.... zaczął się sezon polowań na pantery.... mój Boże... Pozdrawiam jeszcze raz!!!!!!! nie wiń siebie zostałaś osasona 0 Cytuj
Kapsel Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowany Scyzer 7.30 na skrzyżowaniu pomorska - frezjowa 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Upolowana Różowa Pantera o 15:32 Bandurskiego/Jana Pawła II Edytowane 14 Marca 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Scyzer Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowany Scyzer 7.30 na skrzyżowaniu pomorska - frezjowa Ej nie ma podglądania przez okno ;P 1 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowany Zielony na Aprili godz. 16.05 Paderewskiego - Tuszyńska 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowana Różowa Pantera o 15:32 Bandurskiego/Jana Pawła II AAAAAAAAA Ależ mam zaciesz!!!! Pierwszy raz ktoś przedstawił mi dowód upolowania! A niech mnie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
jaquzie Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Upolowany: jaquzie na skrzyzowaniu Marszalkow (w strone Dabrowy) ok. 19:30, stal z kims na zoltym hornecie o ile dobrze widzialem. Mam zdjecie nawet, ale nie umiem wstawic przez komorke. zatopiony 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Piotr Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Pierwszy raz ktoś przedstawił mi dowód upolowania! A niech mnie. że co proszę?! zapomniała, że ja pierwszy ustrzeliłem Cię przedstawiając dowód, o tutaj?! 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) że co proszę?! zapomniała, że ja pierwszy ustrzeliłem Cię przedstawiając dowód, o tutaj?! Yyyyyyhyyyyyyymmmm, z tym moim przygarbem i lakierkami & bez odpalenia moto - to niezaprzeczalnie świetny dowód Piter! No, ale ok. Masz rację, moja skleroza daje o sobie znać. Btw - upoluj mnie kiedyś z czubokamerki!!!!! .... i ten tego: ..... czyli uciszam się, gdyż sama nikogo dziś nie upolowałam. Edytowane 14 Marca 2014 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
ClearWater Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Bulba na Rydla - deotymy koło 15:30 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 A czym jechałem ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Pudlo ! Wieloryb będzie wybudzany jutro 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
ClearWater Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 kurcze no To w takim razie jakiś skuterek 250cm+ na rydla skręcający w deotymy. Myslałem że to Ty, bo mi się wydaje że w podobnej okolicy mieszkamy 0 Cytuj
Gregor STG Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Upolowany GregorSTG o 16:48 na Paderewskiego/Rzgowska w strone Ronda Lotmików pod samolot się leciało 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 kto to był dzisiaj na Żeromskiego / Mickiewicza w stronę WAMu ? dziewczyna jakaś, niestety nie wiem co to za moto bo zapatrzyłem się przez szybkę mignęły mi potem tylko białe buty alpiny. powiedziałaś nam 'cześć' na światłach. ja akurat wyjątkowo jako pasażer na tym pierdzipędzie Junaku jechałem 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Zebra Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Bestka upolowana między Lipcami a Słupią Dziś w okolicach godziny 16 A radości z tego polowania miałam więcej niż Thebest z jazdy 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
michal_lc4 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Upolowany PRZEMO EL na Traktorowej swoim "bombowcem". Nie pierwszy raz o 7:45 Później upolowany o 8:40 achmed na żółtej pszczole na Al.Unii / Konstantynowska ....i UWAGA Upolowany jakiś sprawny inaczej, też ul. Traktorowa o 17:45 ktoś się rozpoznaje? Jak widać "łokcie" i "lansiarze" tez rozpoczęły sezon. Edytowane 21 Marca 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Rekomendowane odpowiedzi