krzycho Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Andrespol godz 12.00 czarny z1000 wyjezdzający z przeglądu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Oklo godziny temu, grupka motocykli ruszyla z pod centrum handlowego retkinia. Chyba od nas kilka moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 wczoraj na Piłsudskeigo, ok 21:00, w stronę Selgrosa, bordowa YZF R6, chyba z krótkim ryczącym wydechem MiVV'a i CeBeRa z jakąś czerwienią, skutecznie pogonione przez czarne kombi "w dizelku" z FŁM ktoś? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jaquzie ok 14 w Smardzewicach nad zalewem Sulejowskimno ta ale był też i Suchar z ekipą (parkowali przy drodze) i ekipa parkująca nad samą wodą :)i panowie niemili policjanci każący poprzestawiać 2oo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 no ta ale był też i Suchar z ekipą (parkowali przy drodze) i ekipa parkująca nad samą wodą :)i panowie niemili policjanci każący poprzestawiać 2oo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gifno to reszty niewidzialem, Lecz Twojej Kawy nie sposób nierozpoznać, a raczej Twojej ramki pod tablice:P 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Żółty Fazer z niebieską/granatową szybą na Przybyszewskiego koło 20, wcześniej koło 17.30 GS nas wyprzedzał na Piłsudskiego wcześniej kawałek za nami (mną i Różową Panterą) jechał. Ktoś z forum? 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 wczoraj na Drewnowskiej koło zlewni ścieków przed 13tą chyba Krzysztofor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 @Smoozi ze swoją drugą połówką - na Rondzie Solidarności ok.17'stej wczoraj. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 wczoraj na Drewnowskiej koło zlewni ścieków przed 13tą chyba KrzysztoforZgadza się 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzisiaj między 16:30 a 17:00 czerwona strzała z "plecaczkiem", światła na Rokicińskiej na wysokości pętli MPK Janów w kierunku Andrzejowa.Ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Wczoraj i dzisiaj upolowałem czerwoną Hondę VTR 1000 na stokach (ul.Krokusowa i ul.Sądecka) - ktoś od nas? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ktoś na biało-czarnej maszynce dzisiaj przed 16 na Gdańskiej przy Struga - czyżby Peteski? ;)Był ktoś z naszych dzisiaj przed 20 na Dellu? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dpopiero co bylem.Sami samotni strzelcy. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Też byłam wracając z popołudniowej rundki stała jakaś grupka, ale nawet się nie zatrzymałam, bo było mi tak zimno, że postanowiłam się czym prędzej ulotnić do domku 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jakieś coś śmignęło mi dość szybko o 21, gdy wyjeżdżałem z terenu DELL'a (autem) ;)i przy CHKS'ie na chojnach BMW R1200 GS (widziałem dokładnie, bo choruję na to moto) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 no ja od niedzieli rano nie jeździłem ale w sobotę przejeżdżałem w tamtych okolicach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 BMW R1200 GS (widziałem dokładnie, bo choruję na to moto)A widziałeś nowego trimpha tigera explorera? Jakbym miał kasę to bym musiał sie sporo mentalnie pogimnastykować, którego wybrać, ale chyba padło by na brytola. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jezdzilem na tym triumphie jakby ktos łóżko wodne przerobił na moto i dorzucił silnik od suszarki ciekawa maszynka i fajna na nasze dziurska 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ale nie ma znaczka BMW (żartując) szczerze, nie miałem okazji widzieć live (tym bardziej jechać).. zaciekawiliście mnie ;)ale to najprędzej i tak za 2-3 lata, na razie jeszcze Kawą polatam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wczoraj kilka maszyn na przystanku MPK na Tomaszowskiej przy rondzie z al. Ofiar tak coś koło 21-ejKtoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja dzisaj okolo 16-17 na Ul. Warszawskiej widziałem Kawasaki ZX10 albo ZX6 całe białe, to chyba ktoś od nas? Byłem na mojej zetce, w poździeranej skórze i kasku agv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Przed samym Zgierzem ok. 20;00 lecąc 71-ką od Aleksandrowa forum Burgmanii - Bulba leciałeś z ekipą? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No ba :)Wlasnie sie zastanawialem czy to czasem nie Wy.Lecielismy na tortille do AleksaWazne ze lewa byla w gorze !Dobrze ze prowadzilem ich powoli, bo gdyby szybciejto sarna by byla zaliczona kawalek dalej. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 a czyja to pszczółka sobie pod moją klateczką w Łasku zasiadła?? Kogoś od nas?? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Przedwczoraj na Al. Włókniarzy ok.17 czarna ZX14 :>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi