Dominikf6 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Upolowany/na: Chylon, Gonia Na światłach z grupką innych moto. sprawdź na mapie 0 Cytuj
gonia Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Fakt piwko się należy pozdro Lwg 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Upolowany Marsel na Jana Pawła II / Obywatelska kierunek Pabianicka o 16:22 Nawet foto wykonane Kamizelka ratownika rzuca się w oczy jak cholera. Soczek przy okazji Marselku 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
JaRoD Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Upolowany/na: Sebol Powrót z pracy ? sprawdź na mapie @sebolul. Nowe Sady/ Obywatelska 17:00 ?? 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Sebol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie @sebol ul. Nowe Sady/ Obywatelska 17:00 ?? z pracy leciałem,gdybyś nie przyklaksonił to bym cię nie widział 19:00 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Upolowany Marsel na Jana Pawła II / Obywatelska kierunek Pabianicka o 16:22 Nawet foto wykonane Kamizelka ratownika rzuca się w oczy jak cholera. Soczek przy okazji Marselku A tak zgadza się, ze Zgierza wracałem Browar dla Ciebie 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Sebol Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 JaRoD o 8:00 Obywatelska przy przystanku Nowe Sady na wjeździe do ogródków działkowych stał puszką i przejął mojego pasażera z 69 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Właśnie tak czułem, jak awaryjnymi mrugałeś. A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Sebol Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. Gdybyś był przy Karpackiej to byłem o czasie ,ale przedostać się przez rondo to już jest ok 10/17min w plecy 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. Poprzednim jechal Lubiany :biggrin: Edytowane 5 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Upolowany/na: MotoTomasz Wjechał na placyk/teren przy zajezdni sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
meldamen Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Upolowany/na: meldamen sprawdź na mapie To byłem ja Dłuższy test maszyny Cały dzień jeździłem 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 No i znowu @sebol spóźnił się na przystanek na Obywatelskiej !!!! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Suchy - racja, wczoraj byłem sprawdzić plac AutoAkademii Nie widziałem, żebyś się gdzieś tam kręcił... Chwal się A piwko masz w sobotę. Edytowane 6 Marca 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Sebol Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 No i znowu @sebol spóźnił się na przystanek na Obywatelskiej !!!!jutro z zajezdni wyjadę czołgiem to rondo bez hamowania przelecę i będzie git ha ha kiepskie godziny wybierasz na zabieranie mi pasażerów;) 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Od jutra będzie jeździł wcześniejszym. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę, że Sebol i Lubiany to chłopaki ode mnie z firmy A co do ronda to racja. 10-15 minut się tam gubi. Później kolejne 17 na Pabianickiej i gwarantowane zjeby od ludzi, że dwa poprzednie nie przyjechały... Taaa. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Sebol Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę, że Sebol i Lubiany to chłopaki ode mnie z firmy A co do ronda to racja. 10-15 minut się tam gubi. Później kolejne 17 na Pabianickiej i gwarantowane zjeby od ludzi, że dwa poprzednie nie przyjechały... Taaa. trafione w samo sedno:) Od jutra będzie jeździł wcześniejszym. a pisałem ,czekaj przy Karpackiej tam jestem o czasie, a potem razem do ronda postoimy 0 Cytuj
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 I jak tu się nie napić przez takie stresy to dla zdrowotności 0 Cytuj boroś LwG!
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Suchy - racja, wczoraj byłem sprawdzić plac AutoAkademii Nie widziałem, żebyś się gdzieś tam kręcił... Chwal się Jechałem Hondą Civic i jak wyprzedzałem ambulans, to Ty skręcałeś na placyk na przeciwko mnie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Aaa widzisz... Trzeba było zatitać 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Sebol Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Upolowany/na: Bulba W Lidlu ok 18tej wczoraj, sprawdź na mapie 0 Cytuj
Mikey Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Upolowany/na: Emil89 Emil na czele całej forumowej wycieczki do Smardzewic sprawdź na mapie 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Stawia piwo za wszystkich 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Seweryn Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Upolowany LUBIANY pod karczmą w Kruszowie. Parkowałem obok ciebie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi