Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Na dziale z mrozonkami. Czaaad.... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 zabrałem żonkę na loda Może zacznijmy zbierać takie forumowe "wpadki" i opublikujmy je w jakichś forumowych "złotych myślach i cytatach". @sebol na pewno miałby w nich swój udział 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kupowała kurczaka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Opublikowano 5 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Upolowany/na: Sebol w sumie to Sebol mnie upolował, dziś ok 9:15 - kierował autobusem i wyczaił mnie swoim sokolim wzrokiem - po Hi-Five przez szybkę zniknąłem za horyzontem sprawdź na mapie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 zgadza się hi hi, jak zawsze na tym skrzyżowaniu stoi się długo na czerwonym, to teraz jak można było słowo zamienić to zielone wpadło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Upolowany/na: gonia Retkińska/Maratońska widzieliśmy się na wzajem i sobie pomachaliśmy.Ja autobusem a gonia w autku z L sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 LUBIANY upolowany pkt 8.30 na krańcówce 76 na Retce. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Upolowany/na: ridrick ładnie zostawiał w tyle samochody stojące w korku:) mimo porannej mżawki dzielnie jechał zapewne na PŁ sprawdź na mapie przed godz 8;00 Edytowane 7 Listopada 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Upolowany/na: sovteq Piłsudskiego/Kopcińskiego w kier.centralu o 10:00 wystrzelił do przodu przed puszeczki sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Upolowany/na: ridrick haha, zbieram na sześciopak ;D znów jechałeś zapewne na PŁ jakoś przed 8;00 sprawdź na mapie Edytowane 14 Listopada 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Upolowany/na: żółwik dziś w Motorwings ok 17:45 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Zgadza się byłeś szybszy Jak zakupy? Edytowane 20 Listopada 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Kto dzisiaj śmigał Włókniarzy koło 16.oo w stronę ZGR ? Puszczałem go puszką przed Legionów ale jakiś taki nieśmiały... (dzięki za LWG) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 a ja dzisiaj czerwoną maszynę upolowałem skręcał kierownik z Rydzowej w Aleksandrowską w prawo, parę minut po 22... nie przyjrzałem się co to było. i chyba stał ten moto pod halą na ul. Wici 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 czerwoną też upolowałem parę dni temu na Zielonej koło rynku. Czarny kombinezon i czarny kask ?? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 dokładnie tak. nie wiem kto to 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 @pd Aleksandrowska (zabieniec) w stronę centrum 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kto wczoraj latał i mnie 2 x mijał czarnym Fazerem? Raz na Tuwima a raz jechał koło Biblioteki Kościuszki? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No nie wiem gościu jak się teraz wytłumaczysz 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Bulba nie rób lipy, było na poprzedniej stronie... http://motocykle-lodz.pl/topic/307-upolowany-upolowana/?p=125873 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 @pd pół godziny temu rondzie Rąbień. Masz chłopie zdrowie 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Masz chłopie sokoli wzrok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mały nie jesteś :-P Poza tym za dużo motorów teraz nie jeździ 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mały nie jesteś :-P Poza tym za dużo motorów teraz nie jeździ szaleńca można poznać od razu 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi