Mała Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Upolowany/na: ridrick we wtorek żeromskiego w strone wam o 16;04 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Rzgowska czarne kawasaki na lecące na gumie w stronę Kolumny.Ktoś od nas ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Upolowany/na: ridrick 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Niech mi się tu przyzna dziewczyna przybiła "piątkę" lusterkiem aucie w korku na pabianickiej przed rondem ;-) Blondynka na srebrnym motongu, jechaliśmy razem w tym korku i dalej pabianicka około 16 45 :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Hmm zaraz, zaraz.. Kurtka Dady na 100%, twarz też jakby.. tyle że Ona jeździ w kasku UVEX.. A ta GPZ? Hmm.. Wspominała mi ostatnio o chęci zmiany i że ma upatrzone ale mi nie powie jakie to moto.. Że niespodzianka.. No nie gadaj Dada że kupiłaś GPZ'tke jak ja ;p"? Bo Cię uduszę xD Dzięki, że mam czerwoną kurtkę... I nie będę jeździć tym co Ty, powinieneś wiedzieć! Szukajcie koleżanki, bo pewno czeka na trafienie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ktoś dzisiaj około.. 12 - 13 na jakimś moto - rzuciła mi się w oczy zieleń Kawasaki, prawdopodobnie naked.. ale dość daleko byłem. a gadał pięknie ! - przy WAM wleciał na gumie na Lotos, zatankował i wyleciał w zasadzie też na gumie? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dzięki, że mam czerwoną kurtkę... I nie będę jeździć tym co Ty, powinieneś wiedzieć! Szukajcie koleżanki, bo pewno czeka na trafie Jakość zdjęcia lipa ;p A to że nie będziesz to dobrze, musiała byś wtedy spłonąć ;D 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Kurtka alpinestars, "uwaga wypadki", aprilia rs50 czarna, na tuwima mnie przepuscil w puszce 5mim temu. Na bank ktos od nas, ale nie pamietam nicku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W Pabianicach Różowa pantera?-około 13tej:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Upolowany/na: Jorima i Kwaśna przed IKEA, dzisiaj przed 12 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Upolowany/na: marcingsxr Jakieś 2 minuty temu sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Upolowany/na: ridrick kolejny raz w stronę wam na żeromskiego. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Upolowany/na: ridrick Chętnie zobaczę jak to wszystko wypijesz Gdzie byłaś, że znów cię nie widziałęm??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Chętnie zobaczę jak to wszystko wypijesz Gdzie byłaś, że znów cię nie widziałęm??? haha, proszę bardzo to kiedy? noo że tego... szłam chodnikiem nie dziwię się, że mnie nie widziałeś.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 haha, proszę bardzo to kiedy? noo że tego... szłam chodnikiem nie dziwię się, że mnie nie widziałeś.... No to już sprawdzam w kalendarzu Dziś ciasno jak k... mac było 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Upolowany/na: fixman wczoraj przed 16, ale na stówkę nie jestem pewny sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dzisiaj kosmaty po 15-tej puszką na Wiączyńskiej w stronę Nowosolnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Strumyk, 18.30 Brzeziny koło kościoła 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 W Pabianicach Różowa pantera?-około 13tej:-) Zgadza się Ehhhh... I przy okazji napiszę za Małą - upolowała mnie z przystanku tramwajowego.. krzycząc ,,Paaaaanteeeeraaaaa!!", miło mi się zrobiło, więc stąd ten samobój... 4 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 dziś rano to chyba Paradise pomykał skuterem ok. 7 okolice 1 maja. I ok. 15.30 na Narutowicza/Kopcińskiego dwie (chyba) panie - jedna w za***istym, fioletowo-różowo-żółtym kasku (piszę dlatego, że skądś kojarzę ten kask) i drugie moto, szare, dwie rury i plecaczek więcej szczegółów nie pamiętam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 SEBOL a dokładniej Jego sprzęt pod Tesco na Pojezierskiej właśnie stoi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I przy okazji napiszę za Małą - upolowała mnie z przystanku tramwajowego.. krzycząc ,,Paaaaanteeeeraaaaa!!", miło mi się zrobiło, więc stąd ten samobój... ej, ubiegłaś mnie no miło było Cię wreszcie zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 SEBOL a dokładniej Jego sprzęt pod Tesco na Pojezierskiej właśnie stoi zgadza się ,zabrałem żonkę na loda ,coś mi się chciało a tesco po drodzę było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 zgadza się ,zabrałem żonkę na loda ,coś mi się chciało a tesco po drodzę było Żonkę na loda, nono ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Żonkę na loda, nono ;p i to w Tesco pełen hardcor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi