Muodyv6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 r1 strykowska skręcał w brzezińską taka śmieszna po obklejana. koło 17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Koło 15 ktoś po stłuczce Janosika-Telefoniczna sorki, że się nie zatrzymałem ale czas gonił. Mocne straty? 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Chyba ManufakturaUpolowany.bmp 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Julka, Crosiak, Haser - upolowani na Piłsudskiego przy palmiarni Godzinka? - ok.20'stej gdy wracałem z bagażem do domu. nie crosiak (choc motocykl taki sam) ale kolega marcin (kark) powrot z motodromu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 15-16 dziewczyna na zielonej ninji zawracała na Dąbrowskiego, później w Tomaszewską bodajże, ostrożna bardzo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sienkiewicza, okolo 19:20, CBF1000, kolega podjechal pod iron horse'a - ktos od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgierz,Bełchatów-około 10.45 i 15.00. Ktoś od nas? :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ROTFL !Chyba poplulem monitor :D :D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ło to tak jak Kajman widziałem całe stada motonitów w Zgierzu , koło 12:45 darliśmy spod McDonalda w Zgierzu 1-ką na Krośniewice, pozdro zatem dla mijanych po drodze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif nie wymieniam, bo były tego całe hordy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czarna SV (nowszy model) 10 min temu. Napewno od nas z forum bo bylismy razem na motosercu i w belchatowie. Zna ktos jego forumowa ksywke ? Zarabiste brzmienie ma ta SV ! Jak taki monster!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Crosiak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Crosiak ma chyba starszy model. A ten kolega ma nowszy. Z lampa diodowa, dwa takie paski.Moze to Kark ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A to już nie wiem;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 okolo 12:30, Zachodnia - Triumph Street Triple 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 przed 17;00, czarna CBR Fireblade na Mickiewicza, zaraz za nim czerwone coś a'la CB 500.Pod Exclusive Club z drugiej strony czerwona CBCzarne GSXR a Piłsudskiego w stronę Widzewa leciało koło 17;00 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzisiaj ok 18,30 biała CBR EZG ...chyba f3 na dlugiej w Zgierzu. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czarny czoperek.Wspolna jazda z Chojen na Dabrowe kolo 21:30Calkiem ladnie "pociskal" :)Ktos od nas ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 złoty młyn dziś 18,30-19 czarna kawa chyba Klaudia, i 3 sztuki sportów :Pkoło 23 plac niepodległości Yamaszka fj 1200 (niebiesko-szara) białe suzuki chyba lytr na włókniarzy przy pojezierskiej w str drewnowskiejI czarny junak 122 sport przez całą droge na ogonie napewno to była kyarin 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja często widze faceta na sporym skuterze ze srebrnym kaskiem na aleksandrowskiej w stronę Aleksandrowa lub łodzi, dzisiaj po 21 właśnie na aleksandrowskiej w stronę łodzi z plecaczkiem chyba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Klaudia przy jeziorku w Czarnocine jesli sie nie myle tez bylem tam motocyklem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W piątek upolowałem chyba Maćka (Aidekk) na rogu Kopcińskiego/Narutowicza - to byłeś Ty? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jaquzie ok 14 w Smardzewicach nad zalewem Sulejowskim 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 haser z CebERą ok 21:00 na Dell'u http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif i drobna Niewiasta z YZFR6 - to chyba Julka ... miło było poznać IRL 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Cała sfora (Adiekk był najbardziej rozpoznawalny ) przy Augustowie około 10/11 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 haser z CebERą ok 21:00 na Dell'u i drobna Niewiasta z YZFR6 - to chyba Julka ... miło było poznać IRLtak, tak to ja a tę drobność zrzucam na słabe oświetlenie też mi miło :)Crosiak na Dellu, a i jeszcze Mała i Witek209 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi