panfillo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowana Różowa Pantera i Panfillo na Włókniarzy po 20 PS. to ja z Wami stałam na światłach Masz bro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowana Różowa Pantera i Panfillo na Włókniarzy po 20 PS. to ja z Wami stałam na światłach Może kiedyś mini lansik cebulami na mieście? Trzy już są Pozdro! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Upolowany/na: Jorima TW 125 na gumie sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 A kto to dzisiaj postawil czerwone GS500E na Zbaszynskiej? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Może kiedyś mini lansik cebulami na mieście? hehe czemu nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wczoraj Różowa Pantera upolowana pod estakadą na Kaliskiej, leciała z Retkini do Centrum. Pierwszy! Stawiasz piwko 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 uch Ty niedobry, czaisz się gdzieś po krzakach ... z przyjemnością postawię Ci bro... wczoraj czaił się pod mc i ledwo na oczy patrzył 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj Różowa Pantera upolowana pod estakadą na Kaliskiej, leciała z Retkini do Centrum. Pierwszy! Stawiasz piwko A przywitał się pan ze mną ładnie? Nieeeeeee No nie wiem, nie wiem... coś chyba nici z tego piffka Że też my nigdy na tej Retkini nie możemy się przylukać nooo Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Okropna z dwoma moto w Piotrkowie na Sikorskiego o 17:40 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Okropna w mojej rodzinnej miejscowości Jaksonek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Okropna z dwoma moto w Piotrkowie na Sikorskiego o 17:40 Te dwa motorki to ja i Gulek. Okropna w mojej rodzinnej miejscowości Jaksonek Ale na szczęście tylko Okropna upolowana więc nam się upiekło stawianie browarków. To była powrotka z Sielpi. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Te dwa motorki to ja i Gulek. Ale na szczęście tylko Okropna upolowana więc nam się upiekło stawianie browarków. To była powrotka z Sielpi. A to Tobie machałem prawą na światłach? 1 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Upolowany/na: ridrick wciągał z kolegom zupkę sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Póki pamiętam. Michał, Różowa, Mary, Robert i jakieś 3 albo więcej maszyn na zgierskiej przy świtezianki! Stawiacie mi wszyscy BRO! Ale się nawale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Upolowany/na: MetalEBR Wypad na Rawę ;p sprawdź na mapie 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Rozowa , Smooth i jescze kilka moto w Zgierzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Póki pamiętam. Michał, Różowa, Mary, Robert i jakieś 3 albo więcej maszyn na zgierskiej przy świtezianki! Stawiacie mi wszyscy BRO! Ale się nawale Rozowa , Smooth i jescze kilka moto w Zgierzu Bystrzaki 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Upolowany/na: ridrick wciągał z kolegom zupkę wczoraj była do wyboru jarzynowa lub rosół oraz kotlet kowala Rida tam nie widziałem, no chyba że skakał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Upolowany/na: Czerwone SV 650 i Honda Shadow Stałem na światłach za Shadowem, jak ruszyliśmy śmignął koło mnie czerwony SV jadąc ze 130 km/h Przyznawać się kto! sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Upolowany/na: Kobitka stojąca w korku na czarnej (chyba) CB 500 za bardzo przeciskałem się w korku żeby dokładnie się przyjrzeć, ale zauważyłem że kobitka sprawdź na mapie Wszyscy przeze mnie dziś upolowani pomiędzy 16:30 a 16:45 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Xanton upolowany dziś 20:34 na Piłsudskiego z Widzewa w stronę Promińskiego na 70 ce miał 120 km/h :biggrin: 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ciekawe ile osob wie, ktora to Prominskiego. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jorima .7:50.Kościuszki/Zamenhoffa kier.Mickiewicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jorima .7:50.Kościuszki/Zamenhoffa kier.Mickiewicza eheś punkt dla Pana ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Upolowany/na: margel podskakujące ADHD w okienku to na pewno nikt inny jak tylko margel, hę? sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi