Okropna Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dziś z puszki upolowałam NaeMkę na swej pięknej białej maszynie Na Łagiewnickiej przy Warszawskiej około 13:40 ! UPOLOWANA he he he !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 hehe... myslałam, że ja Ciebie ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) A kto na stojaka lubi jeździć i w taki sposób o 18:45 na Mickiewicza przecinał Włókniarzy w strone centralu? Moto bylo z dwoma srebrnymi kuframi ;] Edytowane 7 Czerwca 2013 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Upolowany/na: zielona kawka i czerwono niebieska CBR - chyba bo szybko jechali i żona mnie zagadała. Przed chwilką trafiony - zatopiony sprawdź na mapie Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Sikorr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Upolowany/na: xrobin76 na ścigaczu Tak za***rdalał , że mnie nie zauważył sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Fred89 i jego brat (na Thundercacie) - około 13 jechaliście za mną mniej więcej od Tuszyna do CZMP P.S Fred, Twój brat ma xenon na soczewce - nie wiem czy coś mu się nie popsuło bo jest niewidoczny :/ Niech uważa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 marecki lodz przy porcie tak ok 15:15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera O 15.30 koło M1 kilka motocykli a wśród nich Różowa Pantera sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kosmaty o 16:30 róg Paderewskiego i Rzgowskiej. ps. w krótkich spodenkach, brawo Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Upolowany/na: Sobol Sobol na suczy sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Fred89 i jego brat (na Thundercacie) - około 13 jechaliście za mną mniej więcej od Tuszyna do CZMP P.S Fred, Twój brat ma xenon na soczewce - nie wiem czy coś mu się nie popsuło bo jest niewidoczny :/ Niech uważa... No wiesz co Misiek i nie zakiwałeś by zjechać ??? Twoja Panna widziałem, że zamachała A Ty masz minusa jak z Tuszyna do CZMP Ładnie ciołeś ledwo Cie było można dogonić Przekażę bratu bo faktycznie mało go widać, ale w nocy dobrze oświetla mu drogę :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Sobol na suczy Się uczy,hehe chyba trafiłeś,czym leciałeś? piwo mam jak coś 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) No wiesz co Misiek i nie zakiwałeś by zjechać ??? Sylwo, przepraszam ale spieszyliśmy się Ustawimy się na spokojnie na latanie Ładnie ciołeś ledwo Cie było można dogonić Ojj tam, oj tam A mówią, że "600 to nie jeździ", co??? I to jeszcze z "balastem" leciałem Przekażę bratu bo faktycznie mało go widać, ale w nocy dobrze oświetla mu drogę :/ Naprawdę kiepsko go widać (odnoszę się do sytuacji dzisiaj), w zasadzie z dużej odległości wcale :/ Widziałem sylwetkę moto z kierowcą ale nie było widać światła... Myślałem, że ktoś jedzie bez świateł Dopiero później Twoją lampkę widziałem w lusterku, dobrze dawała Edytowane 8 Czerwca 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Sylwo, przepraszam ale spieszyliśmy się Ustawimy się na spokojnie na latanie Trzymam za słowo fred89, dnia 08 Cze 2013 - 22:35, napisał: Przekażę bratu bo faktycznie mało go widać, ale w nocy dobrze oświetla mu drogę :/ Naprawdę kiepsko go widać (odnoszę się do sytuacji dzisiaj), w zasadzie z dużej odległości wcale :/ Widziałem sylwetkę moto z kierowcą ale nie było widać światła... Myślałem, że ktoś jedzie bez świateł Dopiero później Twoją lampkę widziałem w lusterku, dobrze dawała gadałem z braciakiem i mówi, że sam ring miał włączony, bez świateł. Mój bizenon mocno daje, to wiem i mam właśnie dylemat, bo z jednej strony to mocno świeci i mnie bardzo dobrze widać... A z drugiej strony czasem może oślepić, choć patrząc na linię światła to nie jest wysoko i nie nachodzi na oczy kierowcy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Dooobra... przyznaję się... 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja na hondzie się relaksowałem, to było zaraz przed tym jak spadł grad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj na Włókniarzy - 12.30 - dziewczyna na zielonej Kawie - krótkie spodenki, koszulka i trampki 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj na Włókniarzy - 12.30 - dziewczyna na zielonej Kawie - krótkie spodenki, koszulka i trampki Grubo.... ja tez juz ja widziałem tak kiedyś... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A kogo ja dziś upolowałem? 12:48 14:13 15:11 Ps na pierwszym zdjęciu motocyklista ma odpowiedni strój, ale panna już ciut gorzej... Co do drugiego i trzeciego zdjęcia to obraz wart jest tysiąca słów Ps2 ja jeżdżę w pełnym rynsztunku, buty wysokie Held, kurtka + spodnie Buse, dodatkowe ochraniacze na kolana Thor i faktycznie jest trochę ciepło, ale trzeba być twardym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Strój 2 motocyklisty jest typowo amerykański ;] - tak to się teraz nazywa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 LEPSZEGO dzis widziałem jak nad sulejow jechaliśmy w dół hawajki a góra goła klata 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) czad takie kolanka na wierzchu znikają na asfalcie szybciej niż masełko na rozgrzanej patelni Edytowane 9 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale za to 100 pkt lansu na wiosce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 LEPSZEGO dzis widziałem jak nad sulejow jechaliśmy w dół hawajki a góra goła klata tak... pati też się śmiała z niego jak wróciła 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi