panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Przeganiali litry z Della Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj
Zebra Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Wczoraj ok.15:30 przy rynku Bałuckim niewiasta na CBR250, zgierskie blachy 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
spvibe Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dzisiaj około 17 michal_lc4 na supermoto ;] + grupka na Cbr f4 ,Cbr f3 ,Hornecik i jeszcze jakieś moto ! Oczywiście na Dellu . 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) spvibe jak mogłeś... Zyygy ? Traktorowa/Rojna dzisiaj o 11:43 W obstawie bordowego "Trampka" i srebrnego sporta Swoją drogą, ciekawy jestem kto wczoraj w ta największą burzę deszczu z gradem o 18:30 skręcał z Rojnej w Traktorową, jak się nie mylę, czarnym Fazerem. Szacun, bo aż mi ciary przeszły po plecach jak zobaczyłem Edytowane 31 Maja 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Zyygy Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 dzisiaj się zgadza, jechaliśmy właśnie na jeziorsko. w deszczu to nie ja choć często mi się zdarza. 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 To suchy był Tak też Mi się wydawało Często widuję Suchego w tych rejonach 0 Cytuj
Dann Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Upolowany wraz z plecaczkiem Zyggy godz 11.04 Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Zyygy Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 tak tak, wszystko się zgadza. wnioskuję o to by liczyło się tylko to upolowanie które będzie udokumentowane zdjęciem ugotowanego 0 Cytuj
Dann Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 wnioskuję o to by liczyło się tylko to upolowanie które będzie udokumentowane zdjęciem ugotowanego Nastepnym razem wylece ci na przeciw kierunku jazdy i zapodam strzała łopatą lub łatą co byś był pewien upolowania cię 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
kamaras Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) 19.30 - BMW - z plecaczkiem w czerwono czarnym kombinezonie - driver w kamizelce FŁM - Jana Pawła - Włókniarzy w stronę ZGR wcześniej koło 19.00 prawdopodobnie Cinek w EPA na Kilińskiego koło Orlenu? :> Edytowane 31 Maja 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras
Piotr Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 znowu Lubiany upolowany... tym razem w Carrefour przy ul. Kolumny o 20:07 - kręcił się przy półkach z mopami Czyżby zbliżały się porządki? Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani dwie motocyklistki na pięknej zielonej Ninji o 20:32 przy ul. Zapolskiej 51Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj
Dinozaur Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wczoraj o 21:17 na Traugutta/Kilińskiego Sc0ti z koleżanką pomykali Trafiłem? 0 Cytuj
Massi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 ok 16:30 na zlotnie ekipa z konstantynowa... paulina na gs, yamaszka z wydechem jak od traktora i jeszcze ktos z plecaczkiem. 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 11 godzina w stronę Andrespola Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Sebol Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Paderewskiego/Tuszyńska w kier Rzgowskiej z plecaczkiem Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 PRZEMO EL Przemek z plecakiem w okolicach Kutna, wracający z Płocka zobacz na mapie... 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
GrubY Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy Suchy i jeszcze jedno moto z zagięta blacha prawdopodobnie Honda zobacz na mapie... 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy Zgadza się Właśnie się zastanawiam kto to był z tą podgiętą blachą, bo coś mówił do mnie na światłach, ale nie do końca zrozumiałem 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Thebestof78 Złapana tuż przed wyścigami na dellu zobacz na mapie... 1 Cytuj
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 kosmaty upolowany na dellu zobacz na mapie... 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy i jeszcze jedno moto dziś na zgierskiej 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Thebestof78 zobacz na mapie... jaaa????? to niemożliwe jakie wyścigi wogóle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 po tym jak się zawinęliśmy bo Miśki przyjechały to grupką postaliśmy jeszcze tam dalej przy dellu i później coś tam się ścigali P.S. Na Dellu była też Panna na jakimś białym ścigaczu machała do naszej grupki jadąc z plecaczkiem jak staliśmy przy dellu a później jechała sama jeszcze raz ??? 0 Cytuj
Borys94 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 po tym jak się zawinęliśmy bo Miśki przyjechały to grupką postaliśmy jeszcze tam dalej przy dellu i później coś tam się ścigali P.S. Na Dellu była też Panna na jakimś białym ścigaczu machała do naszej grupki jadąc z plecaczkiem jak staliśmy przy dellu a później jechała sama jeszcze raz ??? I tu się muszę wytłumaczyć, było to FZ6 w nakedzie, a z plecaczkiem, bo plecaczkowi pękła linka sprzęgła, a motocyklistka nie chciała dać poprowadzić swojego sprzęta... Ale później plecaczek mało się przejmował skrzynią biegów i latał prawie jak z QuickShifterem (mam na mysli- bez sprzęgła ) W sumie nawet dawałem radę, najgorzej było tylko z ruszaniem, albo na Freda Flinstona albo na rozruszniku :/ Biedny Fazerek... ;( 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie na Freda Flinstona hehe Było podjechać do naszej grupki chętnie byśmy się zapoznali tym bardziej tego Uparciucha 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi