panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Przeganiali litry z Della Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wczoraj ok.15:30 przy rynku Bałuckim niewiasta na CBR250, zgierskie blachy 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzisiaj około 17 michal_lc4 na supermoto ;] + grupka na Cbr f4 ,Cbr f3 ,Hornecik i jeszcze jakieś moto ! Oczywiście na Dellu . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) spvibe jak mogłeś... Zyygy ? Traktorowa/Rojna dzisiaj o 11:43 W obstawie bordowego "Trampka" i srebrnego sporta Swoją drogą, ciekawy jestem kto wczoraj w ta największą burzę deszczu z gradem o 18:30 skręcał z Rojnej w Traktorową, jak się nie mylę, czarnym Fazerem. Szacun, bo aż mi ciary przeszły po plecach jak zobaczyłem Edytowane 31 Maja 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 dzisiaj się zgadza, jechaliśmy właśnie na jeziorsko. w deszczu to nie ja choć często mi się zdarza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 To suchy był Tak też Mi się wydawało Często widuję Suchego w tych rejonach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Upolowany wraz z plecaczkiem Zyggy godz 11.04 Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 tak tak, wszystko się zgadza. wnioskuję o to by liczyło się tylko to upolowanie które będzie udokumentowane zdjęciem ugotowanego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 wnioskuję o to by liczyło się tylko to upolowanie które będzie udokumentowane zdjęciem ugotowanego Nastepnym razem wylece ci na przeciw kierunku jazdy i zapodam strzała łopatą lub łatą co byś był pewien upolowania cię 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) 19.30 - BMW - z plecaczkiem w czerwono czarnym kombinezonie - driver w kamizelce FŁM - Jana Pawła - Włókniarzy w stronę ZGR wcześniej koło 19.00 prawdopodobnie Cinek w EPA na Kilińskiego koło Orlenu? :> Edytowane 31 Maja 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 znowu Lubiany upolowany... tym razem w Carrefour przy ul. Kolumny o 20:07 - kręcił się przy półkach z mopami Czyżby zbliżały się porządki? Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani dwie motocyklistki na pięknej zielonej Ninji o 20:32 przy ul. Zapolskiej 51Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wczoraj o 21:17 na Traugutta/Kilińskiego Sc0ti z koleżanką pomykali Trafiłem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ok 16:30 na zlotnie ekipa z konstantynowa... paulina na gs, yamaszka z wydechem jak od traktora i jeszcze ktos z plecaczkiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 11 godzina w stronę Andrespola Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Paderewskiego/Tuszyńska w kier Rzgowskiej z plecaczkiem Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 PRZEMO EL Przemek z plecakiem w okolicach Kutna, wracający z Płocka zobacz na mapie... 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy Suchy i jeszcze jedno moto z zagięta blacha prawdopodobnie Honda zobacz na mapie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy Zgadza się Właśnie się zastanawiam kto to był z tą podgiętą blachą, bo coś mówił do mnie na światłach, ale nie do końca zrozumiałem 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Thebestof78 Złapana tuż przed wyścigami na dellu zobacz na mapie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 kosmaty upolowany na dellu zobacz na mapie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Suchy i jeszcze jedno moto dziś na zgierskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Thebestof78 zobacz na mapie... jaaa????? to niemożliwe jakie wyścigi wogóle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 po tym jak się zawinęliśmy bo Miśki przyjechały to grupką postaliśmy jeszcze tam dalej przy dellu i później coś tam się ścigali P.S. Na Dellu była też Panna na jakimś białym ścigaczu machała do naszej grupki jadąc z plecaczkiem jak staliśmy przy dellu a później jechała sama jeszcze raz ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 po tym jak się zawinęliśmy bo Miśki przyjechały to grupką postaliśmy jeszcze tam dalej przy dellu i później coś tam się ścigali P.S. Na Dellu była też Panna na jakimś białym ścigaczu machała do naszej grupki jadąc z plecaczkiem jak staliśmy przy dellu a później jechała sama jeszcze raz ??? I tu się muszę wytłumaczyć, było to FZ6 w nakedzie, a z plecaczkiem, bo plecaczkowi pękła linka sprzęgła, a motocyklistka nie chciała dać poprowadzić swojego sprzęta... Ale później plecaczek mało się przejmował skrzynią biegów i latał prawie jak z QuickShifterem (mam na mysli- bez sprzęgła ) W sumie nawet dawałem radę, najgorzej było tylko z ruszaniem, albo na Freda Flinstona albo na rozruszniku :/ Biedny Fazerek... ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie na Freda Flinstona hehe Było podjechać do naszej grupki chętnie byśmy się zapoznali tym bardziej tego Uparciucha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi