fred89 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 fred89, dnia 26 Maj 2013 - 22:51, napisał: Różowa Panterka upolowana o 14:30 w Andrespolu (w towarzystwie innego moto-nie wiem co to za maszynka była ) Poznałem po czerwonym kapturze hehe Arthur, dnia 27 Maj 2013 - 16:17, napisał: Wczoraj popołudniu Różowa Panti na ul. Rokicińskiej między dwoma przejazdami w stronę Widzewa . I jeszcze jakieś endurko Kurczaczki, coś się za bardzo rozpoznawalna stałam.... No to teraz trójkącik i piwka dla nas dwóch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Biała r1 na Rydza-śmigłego w kierunku centrum z dąbrowy. Godzina 16,40. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 w towarzystwie innego moto-nie wiem co to za maszynka była I jeszcze jakieś endurko Uufffff, można powiedzieć że się ślizgnąłem 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Uufffff, można powiedzieć że się ślizgnąłem Chyba nie , patrz wyżej 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 "Jakieś, ktoś, gdzieś" To się nie liczy 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 "Jakieś, ktoś, gdzieś" To się nie liczy wiem 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Białe Kymco naked na zachodniej, czyżby GroNeX? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ok 8:45, biała Honda Varadero, staliśmy razem na światłach Mickiewicza/Wólczańska w stronę Galerii Łódzkiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ok 8:45, biała Honda Varadero, staliśmy razem na światłach Mickiewicza/Wólczańska w stronę Galerii Łódzkiej jak 125ccm to mój kolega, ale nie ma go na 4um 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 dziś w okolicy 20:00 przemknął koło kortu tenisowego w stronę lasku ul. Romanowską - mały, ale za to bardzo głośny chyba KTM Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) 7:45 Żeromskiego wyprzedził mnie jakiś plastik z 619 w blachach. Jakieś coś 600f 650f Jechałem puszką. Drogi kolego: takie wyprzedzanie na przejściu i skrzyżowaniu do tego prawą stroną to dobry sposób by zrobić sobie krzywdę. I znów byłoby że puszkarz na lewoskręcie skasował motocyklistę. Edytowane 29 Maja 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 dziś około godz 11.00 czerwona honda CB 500 na Piłsudskiego ktoś od nas 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 nie lepiej oznaczyć na mapie http://motocykle-lodz.pl/upolowani ? wpis i tak pojawi się automatycznie w tym wątku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Grzesiu upolowany w autobusie linii 50 Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Grzesiu upolowany w autobusie linii 50 Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani Ja też go "upolowałem" 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Grzesiu upolowany Ja też go "upolowałem" to znaczy, że pijecie razem a imprezę sponsoruje Grzesio motocyklistka w biało-czarnym ubranku o 14:58 przemknęła koło Galerii Łódzkiej w stronę Widzewa - już gdzieś ją widziałem Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 to znaczy, że pijecie razem a imprezę sponsoruje Grzesio A ja zawsze myślałem, że nagrodę w postaci 1 litra wygrywa ten co pierwszy napisał na forum o "sukcesie w polowaniu" motocyklistka w biało-czarnym ubranku o 14:58 przemknęła koło Galerii Łódzkiej w stronę Widzewa - już gdzieś ją widziałem Na białej Ninjy 250? Bo jeśli tak to tez ją tropię 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jeśli jest okazja do wspólnego picia to czemu nie, zwłaszcza że Grzesio sponsoruje ps. ja chyba też Grzesia widziałem w A50... Na białej Ninjy 250? Bo jeśli tak to tez ją tropię tak, to było coś małego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 ps. ja chyba też Grzesia widziałem w A50... Taaa teraz jak ja z Suchym widzieliśmy Grzesia to każdy go od razu widział Nie będzie picia na koszt Grzesia! ja dla przykładu jestem wstanie swoje wygrane piwo oddać na cele dobroczynne ... czyli jednemu z łaziorów u mnie pod sklepem ... - wiem, wiem mam gest! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) 17:25 Zyygy na Maratonskiej kier.Bandurskiego smigal między puszkami ,chyba głodny na grilla leciał do moto moto :)taki skupiony że wielkiego busa widział a wyjechałem na czołowe 17:25 Zyygy na Maratonskiej kier.Bandurskiego smigal między puszkami ,chyba głodny na grilla leciał do moto mogbto :)taki skupiony że wielkiego busa widział a wyjechałem na czołowe Edytowane 29 Maja 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 17:25 Zyygy na Maratonskiej kier.Bandurskiego smigal między puszkami ,chyba głodny na grilla leciał do moto moto :)taki skupiony że wielkiego busa widział a wyjechałem na czołowe 17:25 Zyygy na Maratonskiej kier.Bandurskiego smigal między puszkami ,chyba głodny na grilla leciał do moto mogbto :)taki skupiony że wielkiego busa widział a wyjechałem na czołowe zgadza się, byłem skupiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzisiaj około 12.15 niebieski Thundercat skręcający z Kopcińskiego w Narutowicza.Lekko po 18 na lewoskręcie z Kopcińskiego w Przybyszewskiego niebieska r6. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzisiaj około 12.15 niebieski Thundercat skręcający z Kopcińskiego w Narutowicza. To suchy był 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzień bez della dniem straconym Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani Dzień bez della dniem straconym Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani Teścik mapki ale widzę że fajnie działa zyygy upolowany o 22:10 na dellu, browara sam sobie postawiłem i właśnie go spijam. Podejrzewam że to pierwszy browar w kwestii upolowanych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na mapie pojawił się upolowany... Zobacz motocykle-lodz.pl/upolowani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi