ClearWater Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Biała FZ1 na kilińskiego-tymienieckiego 16,15, 16.10 zielona kawa zx-10 na gumie na rydza śmigłego od darowy w stronę przybyszewskiego. Chyyba nie Lans. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Czyje granatowe BMW F 650 GS parkowało na osiedlu Mireckiego? Pewnie moje jeżeli na Perlej. Chociaż z tego co wiem to nie ma w takim malowaniu w Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 proszę bardzo co za okaz dziś ustrzeliłem sweterek + jeans + trampki ~11:58 tutaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobrze, że kask miał 1 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 proszę bardzo co za okaz dziś ustrzeliłem sweterek + jeans + trampki ~11:58 tutaj O Panie... Nadaję Ci przydomek " Pan Roman" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 O Panie... Nadaję Ci przydomek " Pan Roman" bo gdy ja już upoluję to there is no dick in the village 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) proszę bardzo co za okaz dziś ustrzeliłem sweterek + jeans + trampki ~11:58 tutaj Ci na tych motorowerach myślą, że inaczej się wywalają jak motocyklem Prawie codziennie na Włókniarzy spotykam kogoś na GS przed 8 Edytowane 24 Maja 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Motorowery motorowerami, ale skutery to bankowo inaczej sie wywalaja bo na tych kiblach najczesciej widze plazowiczów ;p female rowniez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fazer upolowany na zakupach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Pewnie moje jeżeli na Perlej. Chociaż z tego co wiem to nie ma w takim malowaniu w Łodzi. Się znaczy na Perla chyba stanąłeś tak jak ja zwykle swoją Hanie zostawiam jak tam zaglądam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Fazer upolowany na zakupach Myślałem, że wczoraj pierwszy Cię "upoluje" To kiedy chcesz tego browarka? mam do Ciebie jakieś 5 minut ? To jeszcze roolka zgarniemy 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Dwa motongi w McD. na Strażackiej ale umknęli mi szybko Edytowane 26 Maja 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 To jeszcze roolka zgarniemy i to jest myśl, moim zdaniem powinniśmy jakiegoś browara tutaj na rejonie uskutecznić, może nawet dwa albo siedem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 i to jest myśl, moim zdaniem powinniśmy jakiegoś browara tutaj na rejonie uskutecznić, może nawet dwa albo siedem Jak coś to zamelduj mnie czasowo u siebie Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Kamaras uspokó,j grę najpierw jakieś wytykanie regulaminu teraz podawanie rejestracji!!! 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 i to jest myśl, moim zdaniem powinniśmy jakiegoś browara tutaj na rejonie uskutecznić, może nawet dwa albo siedem Powiedz tylko kiedy Ja proponuje środę, po grillu w moto-moto ? P.S 08.06 - jest festyn na stokach Można by zgarnąć większą ekipę z forum Jak coś to zamelduj mnie czasowo u siebie Pozdrawiam Ja mam pokój wolny zapraszam 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Szary V-storm na Piłsudskiego skrzyżowanie z Sienkiewicza leciał w stronę Centrala, ktoś od nas? Kupa motongów na trasie, aż nie zapamiętałem większości Białe enduro stało koło mnie przy skręcie z Bandurskiego w Krzemieniecką, oczywiście pozdrowiony 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzisiaj 18:20 Dukat w białej perle skręcał ze Strażackiej w Rzgowską... Czyżby Bambrys...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 w sumie nie widziałem jeszcze innego białego monstera, pewnie Bambrys 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Różowa Panterka upolowana o 14:30 w Andrespolu (w towarzystwie innego moto-nie wiem co to za maszynka była ) Poznałem po czerwonym kapturze hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Co za miszcz woził się w sobotę koło 17:30 po Media Markt w Galerii w... kasku? 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Pavulon z Czarną wczoraj w Uniejowie. Edytowane 27 Maja 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Pavulon z Czarną wczoraj w Uniejowie. Winni. Nie mogło nas zabraknąć na Kulcie Edytowane 27 Maja 2013 przez Pavulon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Wczoraj popołudniu Różowa Panti na ul. Rokicińskiej między dwoma przejazdami w stronę Widzewa . I jeszcze jakieś endurko chyba michal_lc4 Edytowane 27 Maja 2013 przez Arthur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Różowa Panterka upolowana o 14:30 w Andrespolu (w towarzystwie innego moto-nie wiem co to za maszynka była ) Poznałem po czerwonym kapturze hehe Wczoraj popołudniu Różowa Panti na ul. Rokicińskiej między dwoma przejazdami w stronę Widzewa . I jeszcze jakieś endurko Kurczaczki, coś się za bardzo rozpoznawalna stałam.... Edytowane 27 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi