Arthur Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Był Działkowy mineliście się prawde mówiąc ,, on wyleciał jak strzałą z dela a ty po krótkiej chwili przyleciał Bał się , że będzie musiał browara mi stawiać 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dziś, dwóch Panów Strykowska/Telefoniczna przed 8.00 rano (w tym GSR) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Różowa Pantera przed 17 na włókniarzy koło dworca Kaliskiego w stronę Zgierza? albo ktoś mega podobny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Różowa Pantera przed 17 na włókniarzy koło dworca Kaliskiego w stronę Zgierza? albo ktoś mega podobny Zatem bądź już mega pewna, że to byłam ja 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Zatem bądź już mega pewna, że to byłam ja uf, bo już się bałam że mam coś z oczami nie tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jakaś pani na czarnym gs500 w czarnym stroju oraz kasku Airoha w czarnym macie. Jechała około 16.15 przy przybyszewskiego/rydza-śmigłego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dziś 17.15 Rzgowska - Broniewskiego - Czerwone Kawasaki a na nim koleś w spodniach moro (białe) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj ok. 14 Zachodnia/Ogrodowa - niebieska cbr XX Edytowane 21 Maja 2013 przez Irek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Aidek dzisiaj na Drewnowskiej? Okolice Motodromu. Ja z naprzeciwka, też motocyklem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Aidek dzisiaj na Drewnowskiej? Okolice Motodromu. Got me! Za bardzo rzucam się w oczy... chyba Zipp dostanie nowe malowanie Oczywiście pozdrowiłem ale nie miałbym pojęcia kto to jedzie Dziś ok 18;00 na Konstantynowskiej jechał w kierunku Zoo rider na niebieskim ZZR. Ktoś od nas? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Chyba Aidekk ruszał ze sklepu Wolfmoto na drewnowskiej wczoraj po 16:00, ale nie jestem pewny czy to Ty Edytowane 22 Maja 2013 przez Emil89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Chyba Aidekk ruszał ze sklepu Wolfmoto na drewnowskiej wczoraj po 16:00, ale nie jestem pewny czy to Ty Ja Gomes upolowany na Włókniarzy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Różowa Pantera o 11:25 na Mickiewicza/Jana Pawła w kier.retkini. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Mała o 7:51 na Włókniarzy przy makro Edytowane 22 Maja 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Mała o 7:51 na Włókniarzy przy makro ojej, jaka dokładna godzina a ja Ciebie nie widziałam... Edytowane 22 Maja 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Różowa Pantera o 11:25 na Mickiewicza/Jana Pawła w kier.retkini. No szlag by to .... 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown08 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Zielona XJ600 Div i czarne Kawasaki, jechaliśmy razem od Konstantynowa do Pabianic. Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nicram i nowy gsxr na łaskiej głośno było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Julka jako pasażerka - 17 z minutami na Limanowskiego przy Klonowej. Kask Cię zdradził. Pozdrawiam. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Julka jako pasażerka Buuuuu Kask Cię zdradził. Wiadomo 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Julka znowu "miała wożone" 9:39 na Śmigła-Rydzego i kierownik CeBeEry ocierający pot z czoła między autami 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jakiś czarny Thundercat dzisiaj mnie minął przy skrzyżowaniu na rogu Pomorskiej/Mazowieckiej. Ktoś z Forum? (jechałem samochodem) To musiałem być ja, drugiego Cata w Łodzi w tym malowaniu nie ma, a i miejsce się zgadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Julka znowu "miała wożone" 9:39 na Śmigła-Rydzego i kierownik CeBeEry ocierający pot z czoła między autami Jak dzisiaj to puuuudłoooo 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 achmed666 dzisiaj o 9,20 na Piłsudskiego przy Niciarnianej przeciskający się między autami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Czyje granatowe BMW F 650 GS parkowało na osiedlu Mireckiego? Edytowane 23 Maja 2013 przez Sikorr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi