Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Jest nagranie! Edytowane 15 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 więc gdzie ten film? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zgram i udostępnienie. Ps następnym razem będzie stek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 hahaha no oki jak Ci się DL nie zamulił 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wracając odmuliłem go na trasie krajowej 71 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a mnie to chyba nikt nie upoluje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a mnie to chyba nikt nie upoluje możesz postawić browara bez statusu upolowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zgram i udostępnienie. może lepiej nie, trochę za dużo przepisów złamaliśmy po drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 trochę za dużo przepisów złamaliśmy po drodze trochę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A ja upolowałem Smootha na przejeździe kolejowym przy 3 Maja. 15:10 mogę wrzucić fotkę jaką strzeliłem na dowód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czarne Cb500, ujeżdżana przez kobietę w białym kasku. Około 22:25 lecieliśmy razem od retkini do kopcińskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czarne Cb500, ujeżdżana przez kobietę w białym kasku. Około 22:25 lecieliśmy razem od retkini do kopcińskiego Hmmm..., niby wszystko się zgadza, ale raczej mam sobowtóra bo o tej porze zdaje mi się, że w tych rejonach nie byłam skucha 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z Unii Lubelskiej na Legionów skręcała wczoraj kobitka białą Ninja 250 na rej. EL. Za nią jechał mężczyzna na szarym Fazerze, chyba 1000 cc. Ktoś od nas? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 więc gdzie ten film? https://www.youtube.com/watch?v=Pg0oD5aXcRE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dziś o 9, srebrna r1 pod wiaduktem na Rzgowskiej, jeździec o ułańskiej fantazji, w krótkich spodenkach... 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 10:18 białe R1 Limanowskiego / Włókniarzy od strony Aleksandrowa Swoją drogą piękne białe R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piotr muszę z Tobą jeszcze pojeździć a właściwie przed tobą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dziś o 8:20 na piłsudskiego pod wiaduktem wyprzedzali korek, w którym stałem puchą, koleżanka na złotym fazerze 1 generacji i kolega dl-em z czerwoną rejestracją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a mnie to chyba nikt nie upoluje Często widuję, cebre w Twoim malowaniu na brzezińskiej w stronę Brzezin, jak tam jeździsz to jest szansa, że Cie upoluję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Smooth - upolowany, kolejny raz ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Często widuję, cebre w Twoim malowaniu na brzezińskiej w stronę Brzezin, jak tam jeździsz to jest szansa, że Cie upoluję Częściej jadę piłsudskiego do Koluszek lecz brzezińską również często śmigam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Fazer dziś upolowany w karetce dla zwierząt ul. kosodrzewiny 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 okolo 17.30 widziany w niewiadowie byl ZINO na swojej yamaszce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Lans, Palki-Smutna 20 30 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Fazer dziś upolowany w karetce dla zwierząt ul. kosodrzewiny Byku tam się Ciebie nie spodziewałem ale miłe zaskoczenie Asfalt mi wylej! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi