x10d Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Wczoraj: Po 9 rano na swiatlach Mickiewicza/włókniarzy stałem za motocyklistką na Kawie, potem jechała jeszcze do Aleksandrowskiej chyba Dzisiaj: ~18:30, Włókniarzy/Limanka w strone Zgierza - czarne jajko z pasazerem 18:45, Mickiewicza/Wólczańska w strone Retkinii - kolejne czarne jajko, kierowca chyba w pomaranczowych spodniach :> Od nas ktos? ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Sebol upolowany na Politechniki o godz15.35 piwko jak nic się należy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fatum pod centralem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Po 15 srebrna Sv 1000 S na poboczu na dąbrowskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba z Kasią na Tomaszowskiej na rowerach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Kilka motongów dzisiaj po 21 na Lumumbach przy akademikach Chyba jednym z jeźdźców był Suchy Dobrze obstawiam? Napis "Forum Łódzkich Motocyklistów" na plecach zrobił swoje Co to za okazja że tyle motongów tam na raz? Przecież dzisiaj nie czwartek Edytowane 14 Maja 2013 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kilka motongów dzisiaj po 21 na Lumumbach przy akademikach Chyba jednym z jeźdźców był Suchy Dobrze obstawiam? Napis "Forum Łódzkich Motocyklistów" na plecach zrobił swoje Co to za okazja że tyle motongów tam na raz? Przecież dzisiaj nie czwartek he he, a to się Rolek musi wypowiedzieć bo mnie przez gardło nie chce przejść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Byłem incognito, ale przez myśl przeszło Mi aby podejść i poznać w realu kilku członków forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Zebra na Lumumby przed 22.00 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Co to za okazja że tyle motongów tam na raz? Ale początek juwenaliów szukaliśmy pijanych dziewczyn w mini a przyszła tylko "Zebra" z piwem :P Ogólnie bardzo polecam "Boski Kebab" na Rzgowskiej... a szczególnie ostry sos. Mniami ! Edytowane 14 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Sebol upolowany na Politechniki o godz15.35 piwko jak nic się należy oj tak z miłą chęcią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Kilka motongów dzisiaj po 21 na Lumumbach przy akademikach Chyba jednym z jeźdźców był Suchy Dobrze obstawiam? Napis "Forum Łódzkich Motocyklistów" na plecach zrobił swoje Co to za okazja że tyle motongów tam na raz? Przecież dzisiaj nie czwartek To nie Suchy i nie forum. Ja tam bylem ze swoja ekipa, kolega ma tylko kamizelke forum Okazja... impreza byla, a gdzie imprezy tam duzo... No chyba ze Suchy tez byl o innej godzinie z kims , tego nie wiem . Dzisiaj upolowany na Dellu Suchy z Ronaldem. Edytowane 14 Maja 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) To nie Suchy i nie forum. Oj tutaj się mylisz byliśmy w jakieś 6 maszyn i był suchy w koszulce forumowej Na głównym placu między akademikami Chyba że wy też byliście Ronaldem. Nie znam Edytowane 14 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zebra na Lumumby przed 22.00 Hahahaha wreszcie się doczekałam! Ale początek juwenaliów szukaliśmy pijanych dziewczyn w mini a przyszła tylko "Zebra" z piwem :P nie pijana i nie w mini ale doceń Roland, że się tym piwewm chętnie dzieliłam 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ale początek juwenaliów No że początek juwanaliów to wiem, niby w jakim celu o takiej porze tam byłem? Oj tutaj się mylisz byliśmy w jakieś 6 maszyn i był suchy w koszulce forumowej Na głównym placu między akademikami Chyba że wy też byliście I o tym mówię. Miejsce się zgadza. Co jak co, ale zieloną kawę raczej więcej niż pewne że bym rozpoznał. A jednym z motongów który widziałem był niebieski Thundercat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Widocznie się mineliśmy. Ja byłem z 2 czarnymi ZX10, 2 BMW . Hehe widać że chłopaki wiedzą gdzie w Łodzi są najlepsze drogi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Suchy o 12.05 Janosika/Brzezińska wpuszczony przed puchę i upolowany 1 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Smooth - upolowany i żółwik przybity ... Piwa stawiać nie musisz, bo robisz za***iste zdjęcia Ew. jakiś kadr na gumie po proszę Edytowane 15 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Spotkałem Kwaśną na trasie, a później chyba Martę (thebeściare), ale coś utknęła między autami chyba? + Wczoraj to milion moto upolowanych, dawać skrzynkę browarsonów Suchy o 12.05 Janosika/Brzezińska wpuszczony przed puchę i upolowany Tak czułem, że jakiś "ziomal" mnie przepuścił 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Też napiszę, a co - piwa nie piję póki co ale może kiedyś sobie odbiorę chippe straszący moje dziecko furkotem swojej maszyny pod siłownią Olimp (Piotrków) ok. 20:00 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a później chyba Martę (thebeściare), ale coś utknęła między autami chyba? mnieee???? nie, mnie nikt nigdzie dziś nie widział 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 mnie nikt nigdzie dziś nie widział tak? a chcesz zobaczyć film? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 co???????????? jaki film? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 upolowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 fotomontaż 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi