siemin Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Włukniarzy ? A gdzierz to w Łodzi jest taka ólica ? 6:50 rano, człowiek po ciężko przepracowanej nocy...Od razu tak złośliwie trzeba? Poprawiłem się! hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) 9 maja około 22 na skrzyżowaniu Puszkina i Chmielowskiego. Moto podpisane ale zapomniałem ksywy. Coś na B Edytowane 11 Maja 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To "coś na B" to "BERCIK". Masz u mnie pół litra zupy Michał. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 16.20 na Włókniarzy koło McD ridrick chyba z bajzla jadący. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 16.20 na Włókniarzy koło McD ridrick chyba z bajzla jadący. SI właśnie sie suszę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy czasem @x10d nie jechał z Ewą na ul.Pomorskiej przy wiadukcie w stronę ul.Mazowieckiej/Edwarda (Mileszek)? Mowa o dniu bodajże 9 maja, godzina 18.15 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Po 11.00 - Rokicińska/Augustów jeździec w białym kasku na czarnej cb500n ze złotymi felgami. Niestety nie kojarzę czy to ktoś z forum. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Czy czasem @x10d nie jechał z Ewą na ul.Pomorskiej przy wiadukcie w stronę ul.Mazowieckiej/Edwarda (Mileszek)? Mowa o dniu bodajże 9 maja, godzina 18.15 Zgadza się 1 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Około 18,40 przyd dworcu Kaliskim na Włókniarzy czarne suzu GSR nr.WWL żólty kask ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Rzgowska - Broniewskiego, w stronę ronda, GS 500 w charakterystycznym śliwkowo - czerwonym (wiadomo o co chodzi ) malowaniu, o godzinie 17:20 dziś. Na bank z forum tylko nie pamiętam nicku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ok 18;30-19;00 zielona Kawa na Piłsudskiego koło wiaduktu, czyżby Lansl? Za nim leciał drugi motocykl ale nie przyjrzałem się bo musiałem awaryjnie hamować 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 16:15 z Piłsudskiego w Sienkiewicza skręcał Aidekk Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) różowa na gumie leciała przez della ok. 21? Edytowane 13 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 różowa na gumie leciała przez della ok. 21? No masz ci lossss!!! To już 'spokojnie pozaiwaniać' nie wolno !? Ehhhh.... 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 'spokojnie pozaiwaniać' Spokojnie można, ale Ty jeździsz jak szalona, przednie koło, tylne koło, palisz gumę ... Wariatka jakaś 'spokojnie pozaiwaniać' - lepsze to niż "spokojnie za***rdalać", ale widzę, że się starasz i jest progress P.S Zapomniałem Panu oddać zapalniczkę 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Wczoraj godz19.30 przy lotnisku dwóch kolesi pięknie wrzucali na koło stawali na przednim też była z nimi sympatyczna Laska rude długie włosy blachy z Yamachy Ezg te drugie jakieś Esk? coś w tym rodzaju koleś z Ezg czerwono- czarny kombinezon ciekawe czy to ktoś z forum????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 16:15 z Piłsudskiego w Sienkiewicza skręcał Aidekk No masz Ci los... wiszę piwko w takim razie. Ten co stał a początku peletonu aut na moto jadący Piłsudskiego w przeciwnym kierunku to byłeś Ty? Bo kurde jeśli tak to nie rozpoznałem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ano ja Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Haser na Gumie )o 8 45 na Julianowskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Różowiutka upolowana, wisisz piwo muzykantko 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Różowiutka upolowana, wisisz piwo muzykantko Jak ja Cię kopnę w ten chudy zad to się nie pozbierasz nooo 2 minuty spóźnienia tylko miałam!!! Nici z piwa. Eh. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nici z piwa. Eh. Spoko żyła nie jestem podzielę się 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) około 14.00 przejazd kolejowy między Orłą a Grotnikami . Mam wrażenie że ktoś z forum bo jakieś znajome moto ..mniejsze... białe około 18.00 CBR F4i między Łodzią aAleksem skręcające w boczną uliczkę. CBR F4 na Aleksandrowskiej Włókniarzy/Konstantynowska - niebiesko-biały GSX-R - ramka "easy rider" pod tablicą z Drewnowskiej na Włókniarzy wyjeżdżał jakis sport suzuki również niebiesko biały , rider w spodniach jasne moro Edytowane 14 Maja 2013 przez fatcartman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) W Motorwingsie o 19: "bylo ich trzech" - Roland, Suchy i ktos jeszcze kogo nie rozpoznalem. Piw nie chce, bo to nie bylo polowanie - moze byc tymbark wisnia-jablko. Edytowane 14 Maja 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Po 17 GSR srebrny na Przybysza przy Lotosie żółte kwiaty przy plecaku i na stacji Carrefour biało-czerona R6 motocyklista w kombi pod kolor motorka Edytowane 14 Maja 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi