Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 aaAAAaa,no tak Trzeba Zapier,,, 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Chylon, Gonia i jeszcze dwa moto (nie pamiętam z nicków) dziś na tamie nad Jeziorskiem Suchy trafiłeś browary się należą jak co to zapraszam na weekend do aleksa to będzie okazja skonsumować browarki A gdzie dokladnie te pogaduszki w Aleksie sie odbywaja ? Bulba jak chcesz podjechać na pogaduchy to przeważnie u nas pod blokiem na przeciw Bliskiej w Aleksie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Mała brunetka na Piłsudskiego chyba przy Almie, ustawiła się na pasie do lewoskrętu lecieliśmy w stronę Widzewa, jechała zieloną kawasaki 250 obdrapany prawy bok ... to ktoś z forum ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wczoraj: na rybce we Fryszerce, po 17 - honda vt na EL... kolo 22:20 - wyprzedzałem 3 motongi (ostatni z plecakiem, rej. na EL) pomiedzy Karpinem a Kurowicami w strone Łodzi pozniej do Andrespola lecialem za kawa z plecakiemKtos od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dziś Piłsudskiego/Niciarniana, koło 15.30 bordowa hornetka. Stanęłam puszką żeby przejechała dalej przed światła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Suchy Kwaśna Sebol Aga Jaga niedziela podwójnie upolowani raz w Zgierzu na parkingu przy maku drugi raz na Tamie Jeziorsko kiedy ja te piwa wypije ???????jeszcze sporo ludzi ale nicow nie pamiętam koleś medyka z żoną itd a z nami na Tamie była moja obstawa bracia Marek i Lajcik ekipa z Aleksa Grabek również w Zgierzu a i oczywiście na ostatnią chwile w Zgierzu również Dann piwa na cały sezon letni styknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Gonia ty żartujesz ? ja was pierwszy upolowałem.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Suchy Kwaśna Sebol Aga Jaga niedziela podwójnie upolowani raz w Zgierzu na parkingu przy maku drugi raz na Tamie Jeziorsko kiedy ja te piwa wypije ???????jeszcze sporo ludzi ale nicow nie pamiętam koleś medyka z żoną itd a z nami na Tamie była moja obstawa bracia Marek i Lajcik ekipa z Aleksa Grabek również w Zgierzu a i oczywiście na ostatnią chwile w Zgierzu również Dann piwa na cały sezon letni styknie Pogoda sprzyjała do latania,super było was widzieć uśmiechnietych.Do zobaczenia na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) O 7.00 na Piłsudskiego przy Tulipanie : 1. MT-01 motocyklista szary kask w strone stadionu widzewa 2, Cbr 600 F3 czerwono-biało-niebieska w strone centrum Edytowane 7 Maja 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 WildEyed na Włókniarzy przy Długosza w stronę centrum, o 7:43. Dobrze rozpoznałem? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bulba, dnia 05 Maj 2013 - 22:25, napisał: A gdzie dokladnie te pogaduszki w Aleksie sie odbywaja ?Bulba jak chcesz podjechać na pogaduchy to przeważnie u nas pod blokiem na przeciw Bliskiej w Aleksie We no mnie to pokaz na jakims google tudziez innym zumi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Gonia ty żartujesz ? ja was pierwszy upolowałem.. Kupmy sobie markery do paintballa. Kto pierwszy dostanie ten został upolowany 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 We no mnie to pokaz na jakims google tudziez innym zumi popatrz sobie http://goo.gl/maps/6dsE8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Wczoraj: na rybce we Fryszerce, po 17 - honda vt na EL... kolo 22:20 - wyprzedzałem 3 motongi (ostatni z plecakiem, rej. na EL) pomiedzy Karpinem a Kurowicami w strone Łodzi pozniej do Andrespola lecialem za kawa z plecakiem Ktos od nas? aaa wracalismy z inowlodza, kawasaki wiktora, kolega na sv650 no i ja:-) swoja droga ciekawie nas pozdrawiales:-P Edytowane 8 Maja 2013 przez Królu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) aaa wracalismy z inowlodza, kawasaki wiktora, kolega na sv650 no i ja:-) swoja droga ciekawie nas pozdrawiales:-P Jak obie ręce zajęte, głowa też, a noga wolna, to tyle mi pozostało... Pagbat przedwczoraj wieczorem na Wlokniarzy->Mickiewicza->Sienkiewicza Edytowane 9 Maja 2013 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Wczoraj upolowana niebieska honda cb 500 w godzinach południowych EL na dalkowie w stronę zalewu czarnocin i z powrotem ciekaw jestem czy ktoś .z forum Edytowane 9 Maja 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dziaj+- 8 rano ktos na nowym Czarnym Hornecie 600, na Piłsudskiego chciał mi chyba cos bardzo powiedzieć ale akurat zmieniło sie swaitło... Pozdrawiam jeśli to ktos z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 WildEyed na Włókniarzy przy Długosza w stronę centrum, o 7:43. Dobrze rozpoznałem? kurcze godzina się zgadza, trasa też więc chyba tak:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dann spoko dużo nie pije dasz radę myślę że Cie nie zrujnuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość theSroka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wildeyed 18:30 Aleksandrowska / Traktorowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dann spoko dużo nie pije dasz radę myślę że Cie nie zrujnuje Jutro masz okazje te browarek upolowany postawić a ja wyskocze z kszaczorów z aparatem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Z góry zakładam, że śliczna blondyneczka na białej Kawce wczoraj przy McDrive na włókniarzy ok godz 16 ktośik z forum? i czerwony fazerek na traktorowej również w okolicy 16stej. Edytowane 10 Maja 2013 przez siemin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość theSroka Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Z góry zakładam, że śliczna blondyneczka na białej Kawce wczoraj przy McDrive na włukniarzy ok godz 16 ktośik z forum? i czerwony fazerek na traktorowej również w okolicy 16stej. Włukniarzy ? A gdzierz to w Łodzi jest taka ólica ? Edytowane 10 Maja 2013 przez theSroka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wildeyed 18:30 Aleksandrowska / Traktorowa. wzdech- wygląda na to, że będę musiała jakieś barwy maskujące nosić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 18:30 i ta godzina i to miejsceto i na mnie pasuje ;p a tylko jakiegos horneta z plecakiem na swiatlah spotkalem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi