Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Następnym razem postaraj się rozpoznać kierowców. Może bez kasków jeździjcie to będzie łatwiej 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
kosmaty Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Julian na Kolumny wczoraj ok 14:30 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Thebestof78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może bez kasków jeździjcie to będzie łatwiej ja upolowałam ciebie i browar mi się nalezy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
blazej_jozwik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Buell wczoraj w okolicach zachodniej-struga okolo 16.30 - 17.00, niestety kierowcy nie znam 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Tomi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Olo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Stunter na Aleksandrowskiej o 15 a za nim 2 cbf na sygnale 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) * na Rondzie Sibiraków czarna CB 500 UFFF! Tym razem to nie ja W razie czego i tak byś mnie rozpoznał Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 15:15 - Legionów/Włókniarzy - czerwone Suzuki GS500E ~16:10 - Rąbień - droga 71 w stronę Konstantynowa Ł - turystyczne enduro (?) 0 Cytuj
WojtasLDZ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak z pasażerem to ja. LWG ;] 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak z pasażerem to ja. LWG ;] tak 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 mnie policja na Wlokniarzy zaraz za wiaduktem w strone Pabianickiej... uwazajcie na siebie... milego weekendu majowego mnie policja na Wlokniarzy zaraz za wiaduktem w strone Pabianickiej... uwazajcie na siebie... milego weekendu majowego 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Ile pkt. jaki mandat? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Julka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Julian na Kolumny wczoraj ok 14:30 No niby miejscówka jak najbardziej możliwa, ale koło 12 lub 15:30, bo o 14:30 jeszcze grzecznie siedziałam na wykładzie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Konrad85 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Ile pkt. jaki mandat? autkiem jechałem... motocyklem nie wiem czy bym się zatrzymał 200 zł 6 pkt karnych 0 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Luki w Strykowie około 18.40 na Kole koło zalewu w strykowie ? Edytowane 1 Maja 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Tomi Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Turystyczne bmw z metalowymi kuframi na łódzkich blachach w Szczyrku. Ktoś od nas? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Sebol Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie. Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie.zgadza się latalismy z Lubianym ,i przy okazji byłem wypicowac pomnik teściów na majowke. 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 wczoraj około 19ej cały korowód na Dellu: Fatum, niebieska SVka650 z okrągłym "ryjkiem", jakiś Fazerek FZ6, FZS1000Fazer chyba z kufrem, i jakaś zarzynana R6tka z pustym wypatroszonym wydechem... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
masiek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 wczoraj około 19ej cały korowód na Dellu: Fatum, niebieska SVka650 z okrągłym "ryjkiem", jakiś Fazerek FZ6, FZS1000Fazer chyba z kufrem, i jakaś zarzynana R6tka z pustym wypatroszonym wydechem... wszystko się zgadza, tylko wydech ma jeszcze db killera a propo działkowy: dobry, ciasny, szybki kapeć na wyprzedaniu, respect! Kasica i pare bajków w Alexie na pogaduszce, Catch Yaaa! 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................
Bulba Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Kasica i pare bajków w Alexie na pogaduszce, Catch Yaaa! A gdzie dokladnie te pogaduszki w Aleksie sie odbywaja ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Chylon, Gonia i jeszcze dwa moto (nie pamiętam z nicków) dziś na tamie nad Jeziorskiem 0 Cytuj Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
działkowy emeryt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 wszystko się zgadza, tylko wydech ma jeszcze db killera o jessssuuu! to w wersji "bez" urwie Ci głowę a propo działkowy: dobry, ciasny, szybki kapeć na wyprzedaniu, respect! uj tam... nie ogarniam to i maszyna poniosła 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 ciasny Możecie mnie oświecić?może to znaczy kolana przy zbiorniku 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Dann Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Możecie mnie oświecić?może to znaczy kolana przy zbiorniku NIe, pod stołem na imprezie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
działkowy emeryt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) zapytajcie autora postu ... ale mogę się domyślać, że tu akurat chodziło o wyprzedzanie ze sporą prędkością kilku samochodów pod rząd jadąc na tylnym kole, na wąziutkiej ulicy ... takie farmazony się zdarzają Edytowane 5 Maja 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Rekomendowane odpowiedzi