xanton Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Miqul na rogu Włókniarzy i Bandurskiego o 16.20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A ja pozdrawiam sympatyczną Panią na plecaczku, z którą przybiliśmy "piątkę" na światłach Piłsudskiego/Kościuszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Różowa Pantera o 15:58 na Piłsudskiego Ja też widziałem Różowa wychodziłem wtedy z roboty:) No dobra ... widzę, że się z tego nie wykręcę Pozdro! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj spędziłem cały dzień na mojej Baśce jeżdżąc po mieście załatwiając sprawy i po porannym spotkaniu z kolegą jak sie okazało z Forum (Luki na FZR) - pozdrawiam, potem spotkałem pięć koleżanek na motocyklach. Cieszy fakt że płeć piekna coraz liczniej jest widziana na dwóch kołach, ale też zaskakuje "rozpiętość" maszyn których Panie dosiadają. Nie wiem czy któraś z nich jest na forum bo dopiero co tu jestem, wiec je po krótce wymienie i pozdrowie: W godzinach rannych koleżanka na GSR 600, także kolega z Forum Luki , gnali przed siebie na piłsudskiego... :-) Chwilke później na dołach przy ASP koleżanka na zielonej Kawce Ninja 250 Koło 15:00 koleżanka na czymś tajwańsko-chińskim typu Zipp czy coś także dziarsko przepychała się na Rewolucji 1905r Hitem dla mnie była koleżanka na białym GoldWingu 1500 koło 20:00 na Politechniki - pełny szacun! A na koniec dnia po 22:00 koleżanka na czarnej SV 650, na włókniarzy podniosła szybke swojego kasku i powiedziała do mnie "tak piekny ciepły wieczór dzisiaj" po czym ją zamknęła i rozpruła powietrze hukiem bardzo głosnego wydechu - przelot z nią kawałkiem włókniarzy był pieknym finałem dnia serdecznie pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 szczęściarz ja spotykam tylko brzydkich motocyklistów 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) W godzinach rannych koleżanka na GSR 600, także kolega z Forum Luki , gnali przed siebie na piłsudskiego...hej to byłam ja, widzę że jechaliśmy z podobnych kierunków. Tak w ogóle zaskoczył mnie tłok na skrzyżowaniu bo w pewnym momencie była nas czwórka. Ja jeszcze pozdrawiam koleżankę spotkaną około 16:15 na Piłsudskiego w str. Centralu, skręcałaś w Kopcinskiego. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Selerowa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Xanton o 19:57 na skrzyżowaniu Armii Krajowej - Wyszyńskiego. W życiu Cię na oczy nie widziałem i bym nie rozpoznał, ale moto było "podpisane" Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Mikey (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) hej to byłam ja, widzę że jechaliśmy z podobnych kierunków. Tak w ogóle zaskoczył mnie tłok na skrzyżowaniu bo w pewnym momencie była nas czwórka. Ja jeszcze pozdrawiam koleżankę spotkaną około 16:15 na Piłsudskiego w str. Centralu, skręcałaś w Kopcinskiego. To miło poznać Panią Edyte - jechalismy sobie tak razem od Mickiewicza/Żeromskiego do Śmigłego Rydza Pozdrawiam i do zobaczenia na mieście! Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Xanton o 19:57 na skrzyżowaniu Armii Krajowej - Wyszyńskiego. W życiu Cię na oczy nie widziałem i bym nie rozpoznał, ale moto było "podpisane" xanton bogaty z domu to piwo może stawiać 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nildur Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 W sobotę to było (27 kwietnia) Wólczańska/Mickiewicza. Stoję na światłach i podjechała z mojej lewej dziewczyna (nie pamiętam na czym) i chłopak z prawej na suzuki typu enduro (pojemność 125 prawdopodobnie). Tak oglądam motocykl i stwierdziłem w końcu widzę w tym mieście fajny motocykl! Zamiast typowego pozdrowienia, żółwik. Bardzo sympatyczny motocykl jak i pozdrowienie! ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 scoti na wigury 11, na stojąco 12:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 15.15 wydaje mi sie ze Olo (nie znam ale moto podobne do tego z forumowego awatara) miedzy Andrzejowem i Andrespolem?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Godzina by się zgadzała, ale w tamtych okolicach nie jeździłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Różowa - po 17 na Zgierskiej 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Suchy z 3 moto na Piłsudskiego Niciarniana około 21,35 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Suchy z 3 moto na Piłsudskiego Niciarniana około 21,35 A tak śmigaliśmy sobie ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Luki na FZR Chyba yzf 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Suchy z 3 moto na Piłsudskiego Niciarniana około 21,35 Suchy, Luki, Fazer, Rooland 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 4 browce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Różowa - po 17 na Zgierskiej Szty maUpo!!! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dziś ok 9:15 na brzezińskiej przy M1. Różowa mknąca lewym pasem. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Różowa teraz przez miesiąc będziesz pracować tylko na browce 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dziś ok 9:15 na brzezińskiej przy M1. Różowa mknąca lewym pasem. ...ja już się lepiej nie będę odzywać... Różowa teraz przez miesiąc będziesz pracować tylko na browce Hm, na to wygląda! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Czas zgarnąć parę bronków, no to jedziemy: * na Rondzie Sibiraków czarna CB 500 * Piłsudskiego pod wiaduktem tam gdzie radar w w stronę Widzewa leciało szaro-niebieskie BMW * Piłsudskiego w okolicach Niciarnianej biało-szary chrom z nietypowym wielkim grubych wydechem * Piłsudskiego na parkingu pod Wektor elektronik bordowy Transalp Powiedzcie, że w końcu kogoś upolowałem! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie kogoś tylko coś. Upolowałeś motocykle ale browarów to raczej Ci one nie postawią. Następnym razem postaraj się rozpoznać kierowców. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi