pafcio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ustrzelona Tylko nie opowiadaj nikomu o stylu tej jazdy :o Istnieją faceci, którzy znają takie kolory chociażby z nazwy? :o oj Julka każdy facet wie że amarantami karmi sie fiordy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czarny ducati monster (?) przed 16.00 skręcający z Piłsudskiego w Kilińskiego od strony centrum, było przywitanie, pozdro. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Turystyk BMW na skrzyżowaniu Pomorska Frezjowa o 15:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Biały Fiat Panda z naklejką FŁM na Łąkowej jakoś przed 17.00 ? ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przyznawać się - kto ma pomarańczowego SV 1000? Pięknie mruczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) A kto zostawił bezpańsko niebieską CB-1 na chodniku koło galerii łódzkiej? Wisi mi browarka BMW GS skręcający pod wiaduktem na Kaliskiej z Mickiewicza w Jana Pawła jak się jedzie na Real Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Upolowana przez Rida szaleńczo machającego z puszki chwilkę przed 8 na skrzyżowaniu Piłsudskiego/Sienkiewicza Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Upolowana przez Rida szaleńczo machającego z puszki chwilkę przed 8 na skrzyżowaniu Piłsudskiego/Sienkiewicza Zaraz szaleńczo, nadal trzymałem kierownice. K.. chyba spale się ze wstydu bo mnie ostatnio wszyscy w puszce widzą 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 odkręć 2 koła z tej puszki, i już będzie o niebo lepiej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 odkręć 2 koła z tej puszki, i już będzie o niebo lepiej Tylko nie te z osi napędowej 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wildeyed przed 8 na włókniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wildeyed przed 8 na włókniarzy Kurde to zaczyna być nierówna walka:) Ja ślepa starsza Pani jestem:P i ledwo widzę gdzie jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niebieska cebra 125 na wtrysku na piłsudskiego- kilińskiego około 18:40. TransAlp Rydza śmigłego - przybyszewskiego około 19 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mikey Twoja XJ pod moim garażem o +/- 20? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgadza się Moja ci ona! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mikey, to ty nie jechałeś obok mnie(czerwona cbr125) z retkini do ronda solidarnosci? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 BMW 650 - kolega z dziewczyną w McDonaldzie na Rzgowskiej przed 23 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mikey, to ty nie jechałeś obok mnie(czerwona cbr125) z retkini do ronda solidarnosci? yyy.... chyba nie. W tym tygodniu nie było mnie jeszcze na rondzie Solidarności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 O ile się nie mylę to Rooland śmigal przez Felinskiego tak o 14.30 :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Przepraszam kolegę na niebieskim potworku dziś po 16.00 na przędzalnianej (w stronę Piłsudskiego) za moje niezbyt zgrabne przeciskanie się Oraz kolegę na czerwonym potworku na strykowskiej (w stronę Strykowa) że zamiast się jakoś przywitać, to zamotałam biegi Za pierwszeństwo dziękuję, ale nie mogłam z tym żyć, że będziesz się za mną wlec do Strykowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 O ile się nie mylę to Rooland śmigal przez Felinskiego tak o 14.30 :-) dzisiaj niestety nigdzie nie śmigałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To jeszcze jest ktoś z niebieską Sv ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 to już trzecie identyczne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Różowa Pantera o 15:58 na Piłsudskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja też widziałem Różowa wychodziłem wtedy z roboty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi