BlueSky Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bambrys 18 galeria :)Jesteś łatwo rozpoznawalny bo to chyba jedyny biały monster w Łodzi 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bambrys 18 galeria :)Jesteś łatwo rozpoznawalny bo to chyba jedyny biały monster w Łodzi i piwko się należy... masz rację z tego co wiem to jedyny .. a minus łatwiej rozpoznawalności może się zakończyć browarowym bankructwem z mojej strony albo istotną zwyżką obrotów koncernów piwnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 19:27 Olo wjeżdżający do garażu na retce Olo Central trafiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 wychodząc z roboty Piłsudskiego 135h widziałem suzuki gs 500 oraz cbr 600rr czarna z naklejka belray na prawej stronie wahacza. Znajdzie się ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 8:15 - czarne jajko przy centralu 2 na parkingu, kierowca parkowal 8:25 - zielona kawa na rogu włókniarzy/legionów - bylo machane heh, jak sniadanko: jajko, kawa... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jeżeli to było koło 18'stej, to GS'a moja raczej nie, bo mężczyzna na niej siedział 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Czwartek 17:30 róg Mickiewicza i Żeromskiego przy hotelu Qubus - jaquzie z plecaczkiem. Miałem cię jeszcze w zasięgu wzroku mniej więcej do pl. Barlickiego, później już zniknąłeś, a ja skręciłem w podwórko, gdzie zamieszkuję. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 dobrze, że nie pijesz piwa 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Okropna & Xanton & Tomasz na Zielonym Romanowie ok 17:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś, przed 15.00 na północnej cała grupka, w tym czerwony GS500 :]Dalej na światłach północna/zgierska przepuściliśmy z innym kierowcą czarne chopperowate w kasku shoei, a potem jak skręciłam w zachodnią, to przy Manu biała hornetka. Dużo tego było, ale te pamiętam ;D A i trzy moto przykryte na mokrej Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez DaDa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Piotrek !! Liczysz na trzy piwa czy na trzy soki ??? aaaaaaa.....Czyli skoro ja Cię widziałam na Zielonym i na Drewnowskiej to dwa napoje się znoszą czyli po jeden tupiesz do Tomka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Czyli skoro ja Cię widziałam na Zielonym i na Drewnowskiej to dwa napoje się znoszą czyli po jeden tupiesz do Tomka Niech tak będzie, a ponieważ mieszkam nad lodziarnią wybór staje się prosty, skoczę na lodzika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dziś, przed 15.00 na północnej cała grupka, w tym czerwony GS500 :] Dalej na światłach północna/zgierska przepuściliśmy z innym kierowcą czarne chopperowate w kasku shoei, a potem jak skręciłam w zachodnią, to przy Manu biała hornetka. Dużo tego było, ale te pamiętam ;D A i trzy moto przykryte na mokrej Daga a potem widzieliśmy się już na Motodromie:) ..a tydzień temu w Dłutowie??? Pozdrawiam ps.jeśli masz na mysli moja białą hornetkę oczywiście??!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to ja pozdrawiam trzech panów z Czarnych Orłów z którymi wczoraj miałam okazję przez Łódź przejechać i całą ekipę upolowaną na Beskidzkiej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 grupka przy garażach na Żabieńcu... ?! właśnie odstawiłem moto wracam puszką a tam z 5 osób szykuje się do jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 YYY Dann przy sellgrosie jakaś Pani na fazerze czy czymś czymś takim reszty nie widziałem bo sam przyciąłem bo ta rokicińska taka ładna;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jakaś "Pani" jakt o fajnie brzmi Jak z Dannym to pewnie byłam ja:) A ja dziś też upolowałam. KYDY na szczecińskiej koło 13 jakies doraźne naprawy na chodniku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pani na fazerze czy czymś czymś takim Ha ha ha dobre pani Wildi ...Pani Wildi dziś upolowałem SOBOLA w Audi rokicińska Reszty nie wymieniam do za długo by pisać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No kurde nie wiedziałem kto;D też audi ciąłem ;d więc że browarów nie piję 2x cola;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dann (daniel) o ile się nie mylę widziany dziś koło 18.30 w kamizelce forumowej chyba za rokicinska koło zielpola czyż nie tak daniel ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dann (daniel) o ile się nie mylę widziany dziś koło 18.30 w kamizelce forumowej chyba za rokicinska koło zielpola czyż nie tak daniel ? YYYy możliwe...ale piwa i tak nie dostaniesz/cie bo ja teraz nie pijący i oszczędzający 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 HEhe ja też nie pijący choć jakiś tymbark czemu nie chciałem się upewnić czy ty To ty tam coś było chyba jakiś bar u trzeba czasem zacisnąc pasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Abstynenci! Swoje piwa możecie przekazać na mój cel 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jack od tego piwa to ci bębenek urośnie i co wtedy..w kombi się nie zmieścisz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Daniel-To ja cię upolowałem i machałem ja ,a ty słuchałeś muzy ale wiesz znamy się to nie wypada pisać a zastanawiałem się kto był z tobą,a ja zaleciałem po to żeby audi powąchało dela bo jeszcze tam nie było,tak wracając ze Spały 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi