Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luki przed 17 na Rondzie Lotników Lwowskich :riding:

Opublikowano

Duet Lubiany&Sebol upolowany w Kruszowie 

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Luki przed 17 na Rondzie Lotników Lwowskich :riding:

Oj  dziś tam chyba ze 3 razy byłem, więc trafiony jak nic.

Opublikowano

Suchy w Motorwings po 18

Opublikowano

8 na włókniarzy zielona ninja

Od poniedziałku do piątku ok 8rano ja smigam zieloną ninja po włókniarzy
Opublikowano

Bulba na rondzie przy Dellu ok.21.30?  :riding:  Tylko kątem oka dopatrzyłem Burgmana, ale leciałem z chłopakami na kwadrat już :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Tylko kątem oka dopatrzyłem Burgmana, ale leciałem z chłopakami na kwadrat już :smile:

"z chłopakami" - ahaś to o Nas :biggrin: :D

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Widzialem Was widzialem

"Po kamizelce go poznacie" :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Wczoraj godzina ok. 16 skrzyżowanie Zgierska-Julianowska-Pojezierska CBR 600 w najlepszym trójkolorowym malowaniu  - jaskrawy kask i ok.18 chyba, to samo miejsce, sprzęt ten sam, tylko pan w czarnym kasku :smile:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Jakiś czarny Thundercat dzisiaj mnie minął przy skrzyżowaniu na rogu Pomorskiej/Mazowieckiej. Ktoś z Forum? (jechałem samochodem)  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Wczoraj godzina ok. 16 skrzyżowanie Zgierska-Julianowska-Pojezierska CBR 600 w najlepszym trójkolorowym malowaniu - jaskrawy kask i ok.18 chyba, to samo miejsce, sprzęt ten sam, tylko pan w czarnym kasku :smile:

Jeśli chodzi o Cebrę F3 to byłem ja ;) chyba, że o inne malowanie chodzi ;) (fotki u mnie w galerii) :smile:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jakiś czarny Thundercat dzisiaj mnie minął przy skrzyżowaniu na rogu Pomorskiej/Mazowieckiej. Ktoś z Forum? (jechałem samochodem) :riding:

Suchy moze to Twoj :biggrin: jakis zlodziejaszek pomykal do dziupli :biggrin:Przed chwila na pomorskiej Michal swoja niebieska FZ 1 :)Na rondzie solidarnosci burki trzymaja koleszke na bialo czerwonej R1, chyba jakas mala kolizja :/ Blache mial LZA .Poza tym krecac sie caly dzien po Lodzi mijalem chyba ze 100 roznych motocykli :smile: Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Znalazłem kto wczoraj mnie wyprzedzał :biggrin:TomGrace na białym hornecie ok.16 skręcał z Piłsudskiego w Niciarnianą :riding:

Opublikowano

Znalazłem kto wczoraj mnie wyprzedzał :biggrin:TomGrace na białym hornecie ok.16 skręcał z Piłsudskiego w Niciarnianą :riding:

zacytuję tu klasyka: "żółwik na h*j Ci ta R1 jak Cię 600 wyprzedzają" :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

zacytuję tu klasyka: "żółwik na h*j Ci ta R1 jak Cię 600 wyprzedzają" :biggrin:

R1 to jest w serwisie a ja jechałem autem :hammer:

Opublikowano

R1 to jest w serwisie a ja jechałem autem :hammer:

uuuu no to zwracam honor :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Jeśli chodzi o Cebrę F3 to byłem ja ;) chyba, że o inne malowanie chodzi ;)

ewidentnie ta! :biggrin:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

ridrick puszką koło 18 na Piłsudskiego :cheers:

Opublikowano

Suchy na Yamaszce, skrzyżowanie Wigury / Piotrkowska, wczoraj o 18.15.

Opublikowano (edytowane)

No to dawać moje piwa.

1) Piłsudskiego na Widzewie, czarno-żółta CBR leciała w kierunku Tomaszowa.

2) Granatowe suzuki SV na Piłsudskiego pod mostem tam gdzie radar jest ;)

3) Szary Burgman na Piłsudskiego-Przędzalniana leciał w kierunku centrum

4) Piłsudskiego-Przędzalniana stał na światłach fioletowy GS :smile:

Edytowane przez Aidekk (wyświetl historię edycji)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Suchy na Yamaszce, skrzyżowanie Wigury / Piotrkowska, wczoraj o 18.15.

Gdzie byłeś? :ohmy2:

Opublikowano

Gdzie byłeś? :ohmy2:

Na tym skrzyżowaniu, w samochodzie (jeszcze  :eyebrow: )

Opublikowano

Wczoraj tak około 17.20  na 28 Płk strzelców Kaniowskich przed Struga czarny Zipp Nitro to nie czasem Aidekk